Un lucru pe care l-am iubit cu privire la sărbătorile din anii 20? Un aflux de bani.

Când eram o ruptură și ceva tranzitoriu, cel mai bun cadou pe care părinții l-au putut să-l obțină în fiecare an a fost banii reci și grei.

Săriți felicitarea (pentru mediul înconjurător ...) Amplificarea anuală mică mi-a ajutat să trec de câțiva ani ca un scriitor teribil de liber profesionist.

Din păcate, nu eram la fel de priceput de bani atunci când sunt acum - la vârsta de 30 de ani.

Din punct de vedere financiar și cu această slujbă de lucru cu normă întreagă, îmi dau seama că mi-am pierdut ocazia să folosesc acele extra Benjamins, Hamiltons, Lincolns și - pentru a păstra acest post mereu verde - Tubmans pentru a-mi îmbunătăți situația.

Dacă vă aflați cu un extra $ 100 sau așa în acest an (sau după ziua de naștere următoare, bat mitzvah sau Quinceanera), aici sunt șase modalități inteligente de ao folosi pentru a vă stimula sănătatea financiară.

1. Cumpărați aceste articole de economisire a banilor în jurul casei

În loc să te tratezi într-o noapte scumpă sau într-o echipă nouă pe care nu ai nevoie, poți investi 100 de dolari în produse care te vor ajuta să economisesti mai mulți bani pe linie.

Înainte de a vă lăsa liber cu numerar, verificați aceste articole din lista dvs. de cumpărături:

 • Oţet - Cunoști toate puterile magice de curățare a oțetului alb simplu? Utilizați-l pentru a curăța acumularea pe corpurile dvs. de baie, ghivecele vechi și cuvele vechi, geamul curat și multe altele. La doar câțiva dolari un galon, vă veți economisi bani (și fum) pe produse chimice de curățare.
 • Foi de uscare - Dați foaie de uscare un scop suplimentar și oa doua viață ca foi de praf pentru podele și mobilier din lemn. Sunt o fracțiune din prețul foilor Swiffer și mirosul este în stare proaspătă!
 • Tăierea alcoolului - Dezghețați parbrizul în câteva secunde cu un amestec de alcool și apă. Economisiți bani pe lichidul de ștergere al antigelului și săriți timpul suplimentar în așteptarea dezghețării pentru a face lucrul.
 • Denture cleanser - Nu glumesc! Acest lucru a devenit unul dintre produsele mele de curățare preferate. Este minunat pentru ghivece de cafea, toalete, căzi de baie și multe altele - și mai ieftin decât o găleată de detergenți chimici.
 • Tank Bank -- Dacă aveți o toaletă mai veche, ar putea fi să pierdeți bani cu fiecare culoare. O bancă Tank este un instrument simplu care înlocuiește apa din rezervorul dvs. de la toaletă, așa că utilizează mai puțin pentru spălare. Un pachet de trei este de doar 12.99 dolari și ar putea reduce factura dvs. de apă cu mai mult de 30 dolari în fiecare an!

2. Deschideți un cont bancar nou

Ar putea fi deștept să vă lipiți extra 100 $ în contul dvs. de economii existent pentru păstrare. Dar este mai inteligent să o utilizați pentru a deschide un nou cont bancar.

Iata de ce.

Mulți băncile oferă bonusuri când deschideți un nou cont. Ați putea câștiga bani doar pentru a avea contul!

Cerințele și ofertele variază. Unele sunt destul de scumpe. Această ofertă de la TD Bank este perfectă pentru extra 100 de dolari:

 • Accesați pagina de verificare TD și introduceți orașul și starea dvs. pentru a vă asigura că este disponibil în zona dvs.
 • Urmați instrucțiunile pentru a deschide un TD Convenience CheckingSM.
 • Mențineți un sold mediu de 100 USD pe zi (permiteți-vă banii să rămână!) Pentru a renunța la taxa lunară.
 • Primiți un total de 500 $ sau mai mult prin depunere directă în contul dvs. în termen de 60 de zile de la deschidere.
 • Un bonus de 100 $ va fi depus în contul dvs. în interval de 95 de zile de la deschidere.

Este o modalitate destul de simplă de a vă dubla banii, nu-i așa?

Dacă nu doriți să continuați să gestionați mai multe conturi bancare, puteți închide întotdeauna unul pe drum. Dar s-ar putea dovedi a fi un loc bun pentru a construi economiile de urgență!

3. Începeți cumpărăturile de vacanță (Într-adevăr) devreme

am facut nu iubesc costul sărbătorilor când eram rupt.

De-a lungul anilor, a trebuit să aleg între a-mi sufla întregul buget pe decembrie pentru cadouri, cumpărarea de chestii jenante sau sărind peste tot darurile și agățându-mă cu capul la petrecerea de vacanță.

Ar fi trebuit să plănuesc mai bine.

Câte 100 de dolari în mână sunt soluția perfectă pentru vacanțele de vacanță ... pentru anul viitor. Utilizați-l pentru a obține un start.

Profitați de vânzările de după-Crăciun pentru a cumpăra cadouri înainte ca prețurile să urce în următorul sezon de sărbători.

Această perioadă a anului, ar trebui să fie, de asemenea, posibilitatea de a găsi oferte excelente pe carduri cadou cu discount. O mulțime de oameni primesc cărți cadou pe care nu le vor folosi, așa că le vând pentru bani.

Ai putea să scapi de toate cumpărăturile de vacanță înainte de primăvară!

Aveți posibilitatea să stocați chiar și pe cărți de cadou populare, cum ar fi Starbucks, Target sau Amazon, pe care aproape oricine îl va iubi. În acest fel, nu trebuie să pierzi somnul pentru o surpriză Secret Santa la birou anul viitor.

4. Începeți un fond de urgență

S-ar putea să vă duceți bine în salariul dvs. - acoperiți facturile, cumpărați alimente, chiar vă distrați din când în când. Dar sunteți pregătit pentru cheltuieli neprevăzute?

Pentru asta este un fond de urgență.

Numele este un pic alarmant, dar "urgența" dvs. nu trebuie să fie viața în pericol pentru a vă răni grav contul dvs. bancar.

Dacă suflați o anvelopă pe mașină, ați putea ieși 100 de dolari. În cazul în care bicicleta dvs. este furată, suma este de 300 USD (sau mai mult). Dacă situația dvs. de urgență este mai gravă - un loc de muncă pierdut, probleme de sănătate, o moarte în familie - ați putea fi în strâmtori fără ajutor.

Dar, banii "doar în caz" sunt greu de salvat atunci când nu ai prea multe. Bani de vacanta este perfect pentru asta!

Acum Îmi țin banii de rezervă într - un fond de urgență / economii în mine Summit-ul de verificare a contului prin aspirație.

Acest cont este perfect pentru un fond de urgență, deoarece:

 • Este separat de contul meu bancar principal, așa că nu mă gândesc niciodată la banii.
 • Se livrează cu un card de debit și cu ATM-uri gratuite, astfel încât să pot accesa banii oricând și oriunde am nevoie.
 • Acesta generează dobânzi de până la 1%, deci banii mei cresc în timp ce mă așteaptă.

5. Investește prin aceste aplicații

Da, puteți începe să investiți cu doar 100 de dolari. Si nu trebuie sa fiti constienti de piata de capital, asa ca nu va fie frica.

Când investiți sume mici de bani, cu siguranță nu doriți să cheltuiți timp sau bani pentru a obține îndrumări de la un consilier financiar. În schimb, aceste aplicații pot face lucrul pentru dvs.:

 • Ascunde vă permite să investiți cât mai puțin câte 5 USD la un moment dat în portofolii pregătite pentru a vă atinge obiectivele financiare.
 • Ciocni vă permite să investiți o sumă stabilită pe zi, săptămână sau lună - un minim de 1 USD pe zi - extrase automat din contul dvs. bancar.
 • Acorns încheie achiziții cu cardurile de debit sau de credit și investește schimbarea dvs. digitală în portofolii în funcție de obiectivele dvs. financiare.

Puteți deschide oricare dintre aceste conturi cu doar câțiva dolari, dar suma de 100 de dolari pe care o veți primi va da destul de mult!

6. Acordați-i carității preferate

Donarea cadourilor în numerar este o modalitate inteligentă de a da caritate atunci când nu aveți prea mulți bani pe care să-i pierdeți.

Veți beneficia și de asta.

Dacă dați o organizație caritabilă - cel mai frecvent 501 (c) (3) - donația dvs. este dedusă din impozit. Asta înseamnă că venitul tău impozabil va fi redus cu suma pe care o dai carității.

Donația dvs. de 100 $ poate să vă salveze doar 15 $ sau 20 $ să vină Ziua Taxelor, dar fiecare bănuț contează!

7. Începeți o agitație laterală

Chris Guillebeau "Startul de 100 USD" este un favorit între antreprenorii și bloggeri care încearcă să-și facă viața online. Acesta vine cu o promisiune atrăgătoare: Începeți propria afacere pentru doar 100 de dolari?

Cu creativitatea, este posibil. Contribitorul Penny Hoarder, Steve Gillman, a venit chiar cu o întreagă listă de întreprinderi mici pe care le puteți începe cu doar 100 de dolari.

Nu veți câștiga prima investiție de 100 de dolari, dar plasarea acelor bani în locul potrivit ar putea fi prima sămânță care va deveni în cele din urmă o afacere independentă înfloritoare!

Iată câteva modalități pe care le puteți investi în agitația dvs. cu 100 de dolari:

 • Cumpărați obiecte ieftine la magazinele de economii și le rotiți online.
 • Cumpărați o nouă temă a site-ului.
 • Aflați o nouă abilitate prin Skillshare sau Udemy.
 • Creați materiale pentru un curs online.
 • Publicați o carte electronică.

Turnul dvs.: Ce se deplasează cu banii inteligenți pe care îl veți face cu cadouri de vacanță în acest an?

Dezvăluirea: Prietenii noștri ne-au încetat să ne invită, pentru că am fost mereu săpați pentru o schimbare liberă între pernele de pe canapele. Folosim în schimb link-urile afiliate, astfel încât să ne invităm în continuare la câteva partide.

Dana Sitar (@danasitar) este scriitor de personal la The Penny Hoarder. Ea a fost scrisă pentru Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest și mai mult, încercând umorul oriunde este permis (și uneori unde nu este).


Sfaturi De Top:
Comentarii: