Din momentul în care am citit cuvântul "gravidă" pe acel bețivă Clearblue, mi-am făcut brusc cunoștința despre corpul meu și despre tot ce mi-ar fi putut afecta în mediul meu.

"Ce substanțe chimice sunt în acea loțiune pe care tocmai mi-am pus picioarele? Ce pesticide au fost pe acel măr anorganic pe care l-am mâncat ieri? Și ce naiba se află într-un McNugget de pui ?! "Am petrecut cele nouă luni studiind un stil de viață mai sănătos și mi-am implementat constatările în propria mea viață.

Într-o zi, pe când îl uitam la culoarul de îngrijire a copilului la Walgreens, am luat un recipient de șervețele pentru bebeluși și am început să citesc lista ingredientelor. După cum am citit, m-am gândit la mine: "Omule, sunt multe lucruri pe care nu le pot pronunța în aceste lucruri. Nu pot să pun puțin săpun și apă pe un prosop de hârtie și să o folosesc pentru a șterge fundul bebelușului meu?

Răspunsul este, destul de mult - și nu numai că face propriile dvs. șervețele pentru bebeluși foarte ușoare, este cale mai ieftin decât cumpărarea acestora.

Doriți să încercați pentru dvs.? Iată cum îmi scot bebelușul.

Cum să-ți faci propriile șervețele pentru bebeluși

În timp ce eram însărcinată, am căutat o rețetă bună pentru a șterge copilul și am găsit-o pe Mama Wellness. Am făcut primul meu lot și am început să le testez singur. Ei s-au simțit destul de drăguți și nu am avut nici un fel de reacție negativă - de fapt le folosesc încă pentru acele momente când hârtia igienică nu o va tăia - așa că le-am aprobat pentru a fi utilizate de copilul meu.

Până acum, ei au lucrat ca un farmec: Fiul meu are șase luni și nu a avut niciodată o erupție cutanată.

Iată ingredientele pe care le folosesc, ușor adaptate din rețeta Wellness Mama:

  • 1 ceașcă de apă
  • ½ linguriță de săpun lichid castil: Făcut din uleiuri vegetale, acest săpun este mai delicat pe piele decât săpunul obișnuit. Reteta Wellness Mama cere o lingura, dar am descoperit ca servetelele sunt prea sapoase, asa ca am redus-o la jumatate.
  • 1 lingură de căpșună vrăjitoare
  • 1 lingură de gel de aloe
  • 1 rolă de prosoape de hârtie: Vă recomandăm Bounty sau Brawny, pe care le cumpăr pe Amazon folosind programul Abonare & Salvare. Am incercat si Viva, si eu nu recomand acest brand, deoarece s-au despartit complet.)
  • (Opțional) Câteva picături de uleiuri esențiale pentru parfum, dar mai întâi asigurați-vă că ați verificat că uleiul de alegere este OK pentru pielea bebelușilor.

Taie rola de prosoape de hârtie în jumătate, astfel încât să aveți două role scurte în loc de o rola înaltă. Puteți folosi un cuțit de bucătărie, sau chiar un fierăstrău, pe care soțul meu de ajutor a fost mai mult decât fericit că are o scuză de folosit.

Scoateți ruloul de carton și puneți prosoapele de hârtie în recipientul pe care intenționați să îl utilizați pentru a stoca șervețelele. Eu folosesc o geantă ziploc de dimensiuni mici, cuibărită într-o coș de soda de spălat a lui Nellie. Se fierbe apa și se lasă să se răcească până se încălzește, apoi se amestecă celelalte ingrediente. Turnați prosoapele de hârtie și ați terminat!

Îmi place că această rețetă simplă nu-ți lasă bucătăria să arate ca o tornadă care tocmai a suflat. Curățarea este simplă - doar clătiți vasul cu apă.

Este nevoie de aproximativ cinci minute pentru a face un șir de șervețele și fiecare lot durează, în general, aproximativ patru zile. Din moment ce bacteriile cresc în apă în timp, eu, de obicei, fac doar una sau două loturi la un moment dat. Cu toate acestea, dacă doriți să le faceți în vrac, uleiurile de lavandă, ceai și uleiuri esențiale de lămâi acționează ca conservanți naturali și puteți adăuga unul dintre aceștia pentru a prelungi durata de păstrare a șervețelelor.

Cât de mult vă salvați cu șervețele de bebeluși DIY?

În funcție de cât de dedicat ați fost să cumpărați sau să găsiți vânzări pe șervețele pentru bebeluși înainte, economiile dvs. vor varia. Dar am calculat că această strategie ne salvează aproximativ 250 de dolari pe an. Iată cum l-am rupt:

Deci, un lot de 116 șervețele de uz casnic costă 1,02 $.

Ați putea cheltui 3,68 $ pentru șervețelele Pampers 116 sau 1,02 $ pentru același număr de șervețele de casă.

Presupunând că utilizați aproximativ 29 de șervețele pe zi, ați cheltuit aproximativ 93 de dolari pe an făcând șervețele de uz casnic și aproximativ 336 de dolari pe șervețelele Pampers, permițându-vă o economie anuală de 243 de dolari.

Pentru a face aceste șervețele mai ieftine, Wellness Mama sugerează săriți prosoapele de hârtie și depozitați lichidul într-o sticlă de pulverizare. Când este timpul să se schimbe scutecul, se pulverizează pe un prosop sau se taie vechea tricou. Fac asta pentru a curăța scutecele umede ale fiului meu și folosiți versiunea de prosop de hârtie pentru scutecele de papuc.

Turnul dvs.: Ați încercat să faceți propriile dvs. șervețele pentru bebeluși? Distribuiți sfaturile și rețetele în comentariile dvs.!

Dezvăluirea: Avem o dependență gravă de Taco Bell în jurul nostru. Link-urile afiliate din acest post ne ajută să ordonăm meniul de dolari. Mulțumesc pentru sprijin!

Jennifer Moyer este o mamă crocantă la ședere la domiciliu, care trăiește în sudul Alabamei, cu fiica ei, fiul ei de patru luni și copilul cu blană, Lucy.

Sfaturi De Top:
Comentarii: