Are o lună înainte să sune financiar ca o fantezie? Nu trebuie să fie.

Un studiu recent, comandat de Discover Personal Loans, a constatat că mulți respondenți înțeleg importanța plății datoriilor și a creșterii economiilor, dar nu se apropie de progresele realizate cu privire la acele obiective pe care le-ar dori.

Acest lucru nu este surprinzător. Mai ales că 60% dintre respondenți au raportat scăderea în economii pentru plata cheltuielilor lunare în ultimii cinci ani. De asemenea, 38% au încercat să economisească pentru a plăti datoria.

Lucrul este că, dacă lucrați din greu pentru a vă plăti datoriile, pentru a vă retrage pensiile și pentru a-ți construi economiile, cheltuieli minore neprevăzute vă pot opri complet și puteți reporni ciclul de plăți-salariu.

Dacă într-adevăr doriți să faceți progrese financiare, trebuie să întrerupeți acel ciclu. Un loc bun pentru a începe este să primiți o lună înainte de cheltuielile dvs.

Recunoașteți situația dvs.

Înainte de a putea trece realist, trebuie să recunoașteți situația. Dacă vă prefaceți că sunteți bine, evitați să vă uitați la facturile dvs. și respingeți complet faptul că sănătatea financiară este importantă pentru viața voastră (și nivelurile de stres), nu veți ajunge nicăieri.

Acceptă situația în care te afli și te concediază suficient pentru a face ceva în legătură cu asta.

In timp ce este greu să te sapi dintr-o gaură, este de asemenea complet posibil dacă vrei destul de rău. În plus, veți obține beneficii uriașe de la a lua măsuri și de a controla situația actuală.

Sunteți gata să vă schimbați viața financiară?

În primul rând, trebuie să stabiliți dacă aveți o problemă de cheltuieli (cheltuiți prea mulți bani) sau aveți o problemă de venit (nu faceți suficient pentru a acoperi costurile de bază ale vieții). S-ar putea să fiți strict în una din aceste categorii sau Poate că ești puțin din ambele.

Oricum, poți corecta cursul.

Reduceți cheltuielile dvs. regulate dacă aveți o problemă de cheltuieli

Dacă sunteți în mod normal un spender mare și sunteți supărați față de situația în care vă aflați acum, vreau să vă opriți. Voi face un citat din Banii sau viata ta și să vă spun "nici o rușine, nici o vină".

Cu toții facem greșeli. Să vă bațiți peste cheltuielile trecute nu vă va face absolut nimic acum. În schimb, acceptați doar unde vă aflați și faceți un angajament pentru a lua mai multe decizii financiare inteligente.

Nu poți anula trecutul, dar îți poți controla viitorul.

Deci, dacă cheltuielile dvs. sunt mult mai mari decât ar trebui să fie aici, există câteva modalități practice de a le reduce:

Bani / indemnizații pentru cumpărături: Dacă locul tău slab este cumpărături încercați să faceți "nu petreceți luni" până când nu veți reuși să economisiți destui bani pentru a continua. Dacă știți că nu puteți opri petrecerea plăcerii în totalitate, atunci mergeți în pașii copilului.

În loc să eviți în totalitate cumpărăturile pe care le vrei, dă-ți un buget. Doar asigurați-vă că acest buget este mult mai mic decât ceea ce cheltuiți în mod obișnuit și că, după acest buget și pentru a vă satisface toate cheltuielile obișnuite, veți avea bani rămași pentru a salva.

Check out această listă amuzantă de provocări de economisire a banilor pe care trebuie să le încercați.

Datoria de mare interes - Dacă sunteți în datorie, în special datoriile cu dobândă înaltă, plățile pentru dobânzi consumă o bucată mare de bani. Dacă sunteți într-adevăr angajat în acest proces un lucru pe care îl puteți face este roll toate cartea de credit de interes ridicat sau datoria consumatorului într-un împrumut de dobândă mai mică cu un produs cum ar fi descoperirea împrumuturilor personale. Aceasta vă consolidează, în esență, datoriile. Acum veți avea o plată cu (sperăm) o rată a dobânzii mai mică. Acest lucru va reduce suma plătită în interes și va facilita gestionarea tuturor datoriilor.

Cu toate acestea, dacă există vreo șansă ca prin consolidarea datoriilor dvs. să le re-acumulați, nu o faceți.

Aceasta este doar o mișcare bună pentru cineva care se angajează să se retragă din datoria consumatorilor viitor și care dorește să gestioneze cu ușurință datoriile curente plus să salveze dobânda.

Cheltuieli fixe lunare inferioare - Chestia cu privire la cheltuielile fixe este că nu sunt într-adevăr fixați. E un fel de oximoron, știu. Lucruri cum ar fi cablu, telefoane mobile, alimente, asigurări, plăți auto, utilități și chiar locuințe POATE SA să fie redus.

Niciunul dintre plățile dvs. nu este stabilit în piatră. Începeți cumpărăturile, eliminați-vă și deveniți creativi, pentru a vă putea reduce costurile de trai de bază.

Câștigați bani în plus dacă aveți o problemă de venit

Nu toată lumea are probleme de cheltuieli. Sunt sigur că mulți dintre dvs. sunt foarte frugal, dar încă se luptă să progreseze.

Înțeleg complet.

Cu toate acestea, trebuie să credeți că aveți puterea de a câștiga mai mulți bani, pentru că faceți asta.

Internetul a deschis o lume cu totul nouă, unde gândirea inteligentă și munca grea pot face bani online etic.

Câteva exemple ar fi scrisul independent, îndrumarea, vânzarea pe Amazon sau eBay sau un magazin Etsy. (Acestea sunt doar alegeri populare și nu o listă extinsă prin orice mijloace.)

Apoi, există și alte opțiuni, cum ar fi pornirea unei afaceri offline, cum ar fi curățarea casei, supravegherea babysitting, tutoring, sau yardwork. Aveți, de asemenea, opțiunea de a lucra mai mult la locul de muncă actual dacă este posibil.

Încă o dată, trebuie să fii creativ. Dacă aveți o problemă de venit, atunci nu veți avea niciodată înainte decât dacă sunteți proactiv în legătură cu aceasta.

Începeți puțin. Căutați o modalitate de a câștiga o sumă suplimentară de 50 USD în această săptămână. Faceți-o din nou săptămâna viitoare și săptămâna următoare.

Salvați diferența

Acum că ați redus cheltuielile sau ați crescut venitul, trebuie să salvați diferența!

De fapt, trebuie să automat salvați diferența. Dacă ați reușit să reduceți cheltuielile cu 100 $ / săptămână, atunci acești bani transferați automat într-un cont de economii online. Dacă câștigați 50 de dolari pe săptămână, faceți același lucru.

Asigurați-vă că banii noi găsiți sunt accesibili, dar nu de asemenea accesibil. Deoarece în mod normal durează 2-3 zile pentru ca banii să poată fi transferați dintr-un cont de economii online într-un cont de verificare cu o altă bancă, nu veți putea cheltui impulsiv banii pe care ați muncit atât de mult pentru a le salva.

Continuați să salvați până când aveți o lună înainte.

Ce e de facut in continuare

Pot să garantez că te vei simți eliberat odată ce vei primi o lună înainte. Mai ales dacă ar fi ceva ce nu ai crezut vreodată posibil.

Păstrați impulsul. Stabiliți-vă următoarea țintă financiară dacă aceasta este salvarea unui fond de urgență (recomandat), plata datoriilor sau economisirea pentru o achiziție mare ca o casă.

Acordați prioritate nelimitată până când ajungeți acolo unde vreți să fiți. Promit, va merita toata munca ta grea!

Mulțumiri deosebite pentru Discover Products Inc. pentru sponsorizarea acestei postări. Toate opiniile sunt ale mele.

Sfaturi De Top:
Comentarii: