În timp ce originea cărnii fierbinți este discutabilă, nu există nici o negare a locului său în bucătăria americană - mai ales în lunile de vară, când se îndreaptă spre grătar în curțile din țară.

De aceea nu e de mirare că timpul pentru a sărbători Ziua Națională a Hot Dog-ului este miercuri, 18 iulie. Iată câteva locuri pentru a căuta hot dog-ul tău de vacanță.

6 Doggone Freebies bune și oferte pentru Ziua Națională Hot Dog

Câini de câini, câini din Chicago, câini de ardei iute, câini de brânză, câini de câmp, câini de covrigi, câini de porumb, câini de păstăi, câini de mac și brânză, porci într-o pătură,

Indiferent de modul în care preferați să vă bucurați de câinii dvs., le puteți găsi ieftin sau chiar gratuit atunci când sărbătoriți Ziua Națională a Hot Dog-ului la unul dintre aceste șase locuri.

1. Dog Haus

Acest lanț este cunoscut pentru servirea câinilor gourmet de carne de vită și va fi oferindu-le gratuit pentru ziua National Hot Dog. Pentru a accesa oferta, descărcați aplicația pentru Android sau iPhone și înscrieți-vă pentru recompensele Dog Haus, apoi căutați oferta dvs. gratuită de cățeluși.

2. Pilot Flying J

Dacă sunteți un fan al câinilor de benzină, sunteți obligat să găsiți o afacere pe Ziua Națională a Hot Dog-ului.

Pilot Flying J sărbătorește în fiecare an o ofertă gratuită de caine fierbinte disponibilă în aplicația myPilot.

3. Dragostea

Dragostea oferă de asemenea câini liberi - asigurați-vă că vă țineți cont de un cod de bare special care va fi afișat pe paginile Facebook, Twitter și Instagram.

4. Hwy 55 Burgers, Shakes & Fries

La Ziua Națională de Câini Hotărâte, membrii Mei 55 pot recompensa până la doi cocoși fierbinți, în valoare de 99 de cenți, când se duc între orele 2 și 5 dimineața. Dacă nu sunteți deja membru de recompensă, asigurați-vă că descărcați aplicația cu cel puțin o zi înainte de Ziua Națională a câinilor de vacă pentru a revendica afacerea. Veți primi, de asemenea, un cupon pentru un milkshake gratuit doar pentru a descărca aplicația.

5. Factory Philly Pretzel

Toate locațiile din cadrul fabricii Philly Pretzel oferă un câine de preludiu gratuit pentru primii 100 de clienți și câini de pretzel de 1 dolar pe zi. Și dacă sunteți destul de norocoși să fiți printre primii 100 de clienți, veți primi, de asemenea, în luna august, în fiecare zi, un card pentru un cățeluș de pretzel de 1 USD.

6. Wienerschnitzel

Wienerschnitzel oferă cinci câini de chili pentru 5 dolari pe zi pe Ziua Națională a Hot Dog-ului și nu există limită pentru câți câini puteți obține cu reducerea.

Bonus: Mergeți la Local

Dacă chiar iubiți câini calzi, nu uitați de standuri locale de câini, de camioane și de magazine. Nu numai că veți susține afacerile locale, dar unele pot sărbători Ziua Națională a Hot Dog-urilor cu câini liberi sau ieftini, cum ar fi câinii și proiectele lui Suzie din Ohio și câinii lui Robin's Rockin din Louisiana.

Dacă doriți mai degrabă să sărbătoriți Ziua Națională a Hot Dog-ului la domiciliu (și la ieftine), verificați rețeta nr. 4 din această listă de rețete gustoase de cremă, sau faceți focul și verificați rețeta nr. 5 a acestor focuri de artificii ușoare Rețete.

Dacă vă veți trata familia într-un grătar din curte, verificați aceste sfaturi de la gratar de la Mark Bittman, autorul "Cum să gătești totul".

Și, înainte de a pleca, vă vom lăsa cu un citat de la Lawrence J. Peter:

"Cel mai nobil dintre toți câinii este cățelul fierbinte; hrănește mâna care o mușcă ".

Jessica Gray este asistent editor la The Penny Hoarder. Nu poate alege între câini calzi tradiționali, câini de chili, câini de porumb sau câini de covrigi, așa că va trebui să mănânce toți câinii această Zi Națională Hot Dog.

Sfaturi De Top:
Comentarii: