De când am început să scriu pentru The College Investor, am fost surprins de faptul că există încă câteva subiecte în finanțele personale care sunt foarte controversate. Mi-ar părea că, după sute de ani de finanțare personală, bugetare, investiții etc., majoritatea acestor probleme ar avea concret "ar trebui să faci acest lucru". Dar, din păcate, există mai multe probleme controversate decât v-ați aștepta și am respectat o listă a câtorva dintre mine și a altor persoane din jurul rețelei Yakezie, un grup de bloguri personale de finanțe personale acolo!

Cele mai controversate posturi financiare

În primul rând, voi începe cu un post de la Free From Broke. El a scris acest articol despre trăsături care vă împiedică să vă îmbogățiți. Pare o listă destul de rezonabilă, dar au existat peste 100 de comentarii cu privire la elementele care au fost de acord și de dezacord. Sunt de acord cu majoritatea, cu excepția faptului că am nevoie de o educație colegiu (chiar dacă cred că majoritatea oamenilor bogați au unul!).

Apoi, investiția în materie de mărfuri pare să aducă întotdeauna oameni în plină ascensiune. Am scris două posturi mai devreme în acest an, unul despre "Nu cumpăra aur"! și una despre dorința de a investi în petrol. Eu încă stau la ambele, chiar dacă prețurile au crescut din timp. Mai avem încă 8 luni în cursul anului pentru ca predicțiile mele să devină realitate.

Peste la Money Free Finance, există un mesaj despre cât de mult planul dvs. de date inteligent de telefon vă costă într-adevăr. Acest post a primit peste 50 de comentarii, inclusiv ale mele. Oamenii încă fac clic pe comentariul meu despre acest post aproape zilnic. Aici este rebutul meu cu privire la modul de a obține cele mai ieftine iPhone Planul de date.

Crystal la Budgeting din Fun Stuff a provocat controverse în legătură cu Advertising on Budgeting în Fun Stuff. Toți trebuie să facem bani? Nu suntem non-profit aici. Dă-i o pauză!

Oamenii iubesc drepturile lor! De aceea, atunci când Compus Returns a ilustrat cele 10 modalități de securitate socială este ca o schemă Ponzi, a dat o atenție ... dar este cu adevărat greu să respingem unele din aceste fapte!

Invest it Wisely a aruncat o întrebare destul de simplă pe site-ul său: Este meritat să aibă un fond de urgență sau ar trebui să-mi plătesc Ipoteca? Aceasta este una dintre acele întrebări care pare că ar trebui să aibă un răspuns definitiv, dar pur și simplu nu, și devine oameni incalziti!

LaTisha D Styles a scris un post de oaspete la Barbara Friedberg Personal Finance despre strategiile de investiții pentru inflație. Începeți să vorbiți despre inflație, aur, etc, căutați doar o luptă online, și asta este exact ceea ce sa întâmplat!

Nu ți-ai plătit taxa de incendiu? Apoi casa ta arde, îmi pare rău! Credincioși cu câțiva se uită la modul în care pompierii lăsăm casa să ardă în jos și animalele de companie mor pentru 75 de dolari.

Bani este rădăcina nu crede în conturile de economii și în schimb își pune banii în altă parte? Iată cele 5 alternative la conturile de economii. Gânduri?

În sfârșit, la Money Mamba, JT împărtășește modul în care economistul său intern este un Dare Devil. Acesta este un post foarte distractiv!

MoneyCone a scris o piesă distractivă despre cum au fost planurile de salvare necesare? Imaginile din acest articol spun la fel de mult ca articolul în sine!

Barbara Friedberg a scris un articol de oaspete la Happy Simple Living despre consultanții financiari care au plătit să vândă produse. Acest lucru mă deranjează, deoarece sunt un mare fan al divulgării complete, mai ales într-o relație financiară!

Cititorii, ieșiți și comentați aceste probleme!

Sfaturi De Top:
Comentarii: