Cumpararea electronica poate fi incitanta. În cele din urmă, înlocuiți laptopul care pare a fi un avion mic când se gândește? Sau poate sunteți gata să încercați ceva nou.

Indiferent de situație, aveți opțiuni. Sute de ele.

Apoi se întâmplă. Veți găsi doar elementul potrivit online. Are fiecare clopot, fluier și Bluetooth de magie pe care spera să o găsești. Și prețul este ... bine, de necrezut!

Atunci când îl vezi. Acest singur cuvânt explică de ce această afacere prea bună pentru a fi adevărată este de fapt adevărată.

Renovate.

Primul dvs. instinct este să continuați. Nu vreți ca piesa defectă a unei persoane să fie revărsată, nu-i așa?

Poate ar trebui.

Ce inseamna "renovat"?

Veți găsi o mulțime de electronice acolo pe web enumerate ca renovate. Deci, ceea ce înseamnă "reînnoit" înseamnă cu adevărat?

Webster dicționarul online definește "refurbish" ca un verb care înseamnă "să lumineze sau să se împrospăteze".

Deci este naufragiul cuiva care a fost lustruit și lustruit? Nu e bine.

Nu chiar. Pe scurt, renovate înseamnă că elementul a fost cumpărat și apoi returnat din anumite motive. Ar fi putut fi returnat din cauza unei părți defecte sau lipsă - sau chiar a unui client care și-a dat seama că nu și-a putut permite articolul. Magazinul nu mai poate vinde acest element electronic ca nou. Deci, da, este un element nedorit al cuiva, dar ar putea fi nedorit pentru orice motiv sau fără vreun motiv real.

Deci ce face magazinul? Îi dă un ton. Se înlocuiește piesele care necesită înlocuire și devine elementul înapoi la calitate nouă. Apoi, încearcă să revândă articolul, de obicei la o reducere semnificativă.

Așadar, adevărata întrebare este următoarea: Reducerea este valabilă pentru un produs defect?

4 sfaturi pentru găsirea electronică fiabilă renovată

Khiem Nguyen, un strateg al video-urilor sociale de la The Penny Hoarder, a cumpărat câteva obiecte renovate, dar nu a mers întotdeauna bine.

A cumpărat un Wii recondiționat, la adus acasă și la înfrânat.

Ce sa întâmplat în continuare a fost asta Am descoperit că a fost încărcat cu porno " el a spus. "Nu este distractiv, mai ales când doriți să arătați sora dvs. cum să jucați Wii Sports".

Deci, cum eviți să cumperi un Wii care a devenit un pic cam obraznic?

Un altul dintre peepsul meu Penny Hoarder are o anumită înțelegere.

Asistent editor Justin Cupler spune cheia este să știi de la cine cumperi. "Întotdeauna căutați compania pe care o cumpărați. Cel mai bine este să cumpărați de la producătorul original sau de la o companie de refacere aprobată de producător. Nu știți niciodată ce veți obține dacă cumpărați de la Joe Renovare pe eBay. "

Deci, care sunt cele mai bune sfaturi pentru găsirea unor oferte excelente pe domeniul electronicii recondiționate?

  • Stick la magazine și branduri în care aveți încredere. Trebuie să știți că aceștia refacă elementele sau folosesc companii renumite pentru a face munca. Căutați descrieri ca "producătorul recondiționat". Aceasta înseamnă că firma care a construit articolul gestionează renovarea, astfel încât să știți că utilizează părțile potrivite și specificațiile. Apple, Dell și HP, de exemplu, toate oferă propriile produse renovate. Magazinele de încredere sunt, de asemenea, un loc bun pentru a începe. Cea mai bună parte a Cumpărăturii Outlet, de exemplu, are o tehnologie de ultimă generație, renovată de terți.
  • Există o politică de returnare? Există o șansă bună să știți dacă produsul dvs. este un băț în decurs de câteva zile, dacă nu de câteva minute, de ardere a acestuia. O companie care nu va returna obiectele sale renovate vă spune ceva despre calitatea acestor articole. Stai departe.
  • Căutați o garanție. Dacă nu există nicio garanție, nu o faceți. O garanție vă protejează împotriva unui element care nu reușește după primele două săptămâni. Este o necesitate absolută atunci când cumpărați renovate. Cu cât perioada de garanție este mai lungă, cu atât mai bine.
  • Cercetați compania și citiți recenzii pe mai multe site-uri. Multe recenzii pozitive sunt un semn bun, dar pot fi și ele false. Încercați să găsiți feedback cu privire la vânzător prin intermediul mai multor site-uri, inclusiv mass-media socială, nu doar site-ul companiei.

Iată ce să cumpărați renovată ... și ce trebuie evitată

Când vine vorba de a cumpăra electronice renovate, nu toate produsele sunt create egale. Datorită naturii politicilor companiei și ale companiei cu privire la cât de bine testează elementul recondiționat, unele tipuri de electronice sunt pariuri mai sigure pentru banii dvs. decât alții.

Bunul cumpără

Iată câteva elemente pe care le puteți obține la o calitate excelentă și într-adevăr salvați niște bani prin achiziționarea lor renovate.

Laptop-uri și tablete

Cele mai multe laptopuri și tablete recondiționate trec printr-o testare amănunțită, înainte ca companiile să le revândă, presupunând că lucrați cu o companie de renume. Atât timp cât obțineți o garanție, ai putea obține un calculator mai mult pentru buck dvs., mergând renovate. Doar asigurați-vă că v-ați gândit la ceea ce obțineți.

Console pentru jocuri video

Să facem față: aceste lucruri sunt scumpe și cumpărarea unei consolă de jocuri video reînnoită de la un vânzător reputat vă poate ajuta să obțineți un sistem de încredere mai ieftin. Sistemul trebuie să fie bine testat și în stare excelentă. Desigur, vrei și garanția.

Poate: telefoane mobile

Unii susțin că acest element poate fi o achiziție mare, iar alții spun că pentru a evita să cumpere telefoane renovate cu orice preț. Tu ești judecătorul.

Ezităm de asta. Există o mulțime care poate merge prost cu un smartphone, deci, dacă alegeți să cumpărați renovate, se ocupă numai cu producătorul. Cumpărarea renovată de la o terță parte va anula eventuale garanții și poate crea dureri de cap ca și tipul ăsta. Personal, aș prefera să am un nou telefon care se întâmplă să fie un model mai vechi decât să riște un model renovat.

Bad Bets

Atât de mare este să economisiți bani - noi Penny Hoarders într-adevăr, într-adevăr bucura de asta! - sunt momente când nu are sens să meargă pe traseul renovat. Iată câteva elemente de evitat.

televizoare

Un televizor frumos poate fi o achiziție mare, așa că vrei să funcționeze fără probleme și arata frumos. Potrivit unui autor de la CNET.com, televizoarele nu primesc același TLC în lumea renovării ca și computerele. În plus, unele televizoare cu etichetă "renovate" pot fi modele care funcționează bine, dar au ars deja în sute de ore de utilizare. Acestea fiind spuse, dacă sunteți în căutarea unui televizor de rezervă pentru garaj sau subsol și aveți grijă mai mult de funcție decât aspectul, mergeți mai departe și luați un zbor pe un produs recondiționat.

Imprimante

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante de bază, în interiorul casei, probabil că nu trebuie să cheltuiți atât de mult pentru a obține ceea ce aveți nevoie. De ce să rostiți zarurile?

Chiar dacă o imprimantă reîncărcată are piese noi, probabil că are cerneală care trece prin curaj. În schimb, căutați o vânzare bună pe una nouă și înțelegeți exact ceea ce aveți nevoie de la imprimanta dvs. Nu este nevoie să cumperi Ferrari când un Ford va face truc.

3 ori se face cumpărare renovată

Dacă știți că veți folosi laptop-ul pentru mai multe ore în fiecare zi, făcând muncă pe care sunteți pasionat, poate că ar trebui să investești ceva mai mult și să cumpărați unul nou. Dar există momente când are sens perfect să cumpere renovate.

Vrei să încerci ceva nou

Nu ați folosit niciodată un Fitbit sau RoboVac? Testați apele cu una renovată la prețuri ieftine. Puteți oricând să faceți upgrade la unul nou, dacă vă îndrăgostiți.

Cumpărați pentru copii

Care sunt șansele ca comprimatul copilului tău să fie aruncat peste cameră sau să meargă în baie în toaletă? Sau, dacă este vorba de un sistem de jocuri, cât de mult înainte de a vrea Următor → ultimul și cel mai mare lucru? Luați în considerare durata de viață așteptată a produsului și puteți găsi cumpărarea renovată este un pariu mai bun.

Este o copie de rezervă

Îți place laptop-ul tău, dar ai nevoie de o copie de rezervă pentru utilizarea ușoară atunci când călătoriți. Sau aveți camera dvs. principală, dar trebuie să o transportați doar pentru caz. Păstrați costurile în jos prin prinderea unui model renovat.

Dacă sunteți pe piață pentru ceva techie, aruncați o privire la articolele renovate, dar faceți temele prima. Dacă afacerea pare prea bună pentru a fi adevărată, probabil că este. Rămâneți la mărcile pe care le cunoașteți și le încredereți și obțineți o garanție solidă. Cine știe - puteți salva suficient laptop-ul pentru a plăti pentru Wi-Fi-ul dvs. pentru un an.

Tyler Omoth este un scriitor senior la The Penny Hoarder care iubește soarele și găsește modalități creative de ai ajuta pe alții. Prinde-l pe Twitter la @Tyomoth.

Sfaturi De Top:
Comentarii: