Știu ce te-ai întrebat acum, "Ce-i cu vestale?"

Nu, nu împărtășesc cele mai recente oferte la Old Navy.

Ceea ce mă refer la este programarea de drepturi, deoarece se referă la planurile dvs. de pensionare.

Programul de vestimentare ... .ace este asta?

Un program de încadrare în drepturi este o modalitate prin care angajatorul dvs. vă poate oferi un stimulent să rămâneți cu ei.

Să fiți 100% încorporați pentru a vă putea lua toate prestațiile de pensie dacă părăsiți sau ați fost concediați.

În funcție de tipul de plan pe care îl aveți - pensie sau 401k - vă va stabili programul de intrare.

Lasă-mă să fac ceva clar. Ce contribuiți este întotdeauna a ta. Programul de intrare se referă la ceea ce contribuie angajatorul dvs., de exemplu; meciul de 401k. Iată o privire asupra celor două scheme diferite de intrare:

Plan de prestații definit (pensie)

Planurile de pensii sunt o rasă moartă, dar unii oameni le mai au. Planul de beneficii definit trebuie să fie cel puțin rapid ca fiind unul dintre următoarele două programe, presupunând că planul nu este foarte greu. Top-heavy are de-a face cu asigurarea că fiecare salariat primește o parte echitabilă a indemnizațiilor de pensionare, deoarece se referă la salariul lor.

 1. De cinci ani de intrare în stâncă, nu este necesară intrarea în drepturi înainte de cinci ani de serviciu. Se solicită o cotă de 100% la cinci ani de serviciu. Considerată ca o stâncă de cinci ani.
 2. De la trei la șapte ani absolvit sau gradate vesting. Planul trebuie să ofere drepturi de vot care să fie cel puțin la fel de rapid ca și următoarea schemă:
Ani de muncaProcentul încasat
320%
440%
560%
680%
7100%

Astfel, în exemplul de mai sus, în cazul în care angajatorul folosește programul de încadrare în grad și ați fost angajat timp de 5 ani, atunci veți putea lua cu dumneavoastră 60% din beneficiul angajatorului.

La firma mea anterioară, mi sa oferit un mic pachet de reținere (nu la aproape ceea ce au primit băieții la Merrill) și avea un vesta de 7 ani atașată. Inutil să spun că am renunțat și am început propria mea firmă.

401k Programări de veste

Planurile de contribuții determinate trebuie să fie cel puțin la fel de repede ca unul din următoarele două programe pentru toate contribuțiile angajatorilor neelectați și contribuțiile corespunzătoare:

 1. Trecerea de trei ani a falezei. Nu este necesară obținerea unui titlu de proprietate înainte de trei ani de activitate, după ce ați încheiat trei ani de serviciu.
 2. De la doi la șase ani gradate sau gradate.

Planul trebuie să ofere drepturi de intrare cel puțin la fel de repede ca programul următor. Notă: Acestea sunt aceleași planuri de dobândire utilizate pentru planul de beneficii bine definite.

Ani de muncaProcentul încasat
220%
340%
460%
580%
6100%

Angajatorul poate alege un program de angajare care să fie mai favorabil angajatului, dar nu mai puțin favorabil decât stânca.

Exemplu: Compania ABC oferă un plan de 401 (k) care are un meci angajator. Compania are următorul program de stabilire a drepturilor de participare: 25% investit după un an, 50% investit după doi ani și 100% investit după trei ani.

Deși programul de intrare nu se potrivește exact cu programele de intrare de mai sus, este acceptabil deoarece este mai favorabile la angajați decât programul de stabilire a drepturilor de muncă enumerate mai sus.

Toți anii de serviciu trebuie să fie numărați cu puține excepții. Două dintre cele mai comune excepții sunt:

 1. Anii înainte de punerea în aplicare a planului.
 2. Anii înainte de vârsta de 18 ani.

Ambii ani înainte de punerea în aplicare a planului și anii înainte de împlinirea vârstei de 18 ani pot fi luați în considerare la alegerea angajatorului, dar trebuie să figureze în documentele planului.

Contribuțiile angajatorilor sunt 100% investite atunci când:

 • Terminația planului. Beneficiile devin 100% în cazul unei încetări a planului.
 • SEP, SARSEP și SIMPLE IRA. Toate contribuțiile la acestea sunt pe deplin învestite.
 • Obținerea vârstei normale de pensionare. În cazul în care un angajat atinge o pensie normală
 • În cadrul unui plan de 401 (k), amânările alese, contribuțiile calificate neelementate și contribuțiile calificate de potrivire sunt 100% investite în orice moment.
 • Contribuția Safe Harbour este la un plan Safe Harbor 401 (k).
 • Planul necesită doi ani de serviciu pentru eligibilitate.

Este foarte important să înțelegeți programele de încadrare în drepturi atunci când începeți cu un nou angajator. Asta ar putea face diferența de mers pe jos cu o bucată bună spre ouăle cuibului tău sau de mers pe jos cu nimic. Asigurați-vă că verificați manualul de beneficii și întrebați departamentul de resurse umane întrebările corecte.

Sfaturi De Top:
Comentarii: