De-a lungul weekendului, în timpul vizitei la meciul de fotbal de vineri din orașul meu, am dat o conversație cu o cunoștință de-a mea și am început să vorbim despre piață. Omul despre care vorbeam era un credincios pe piață și știa că actuala criză în care ne aflăm va trece în cele din urmă și piața va continua să se străduiască așa cum o face de obicei. Ceea ce a descoperit cel mai ciudat a fost cu unele dintre sedimentele colegilor săi, care participaseră la 401k. Convingerea colegului său a fost că, în condițiile în care piața era la fel de rea ca și ei, aveau de gând să o facă nu mai amintești la 401kși să se abțină de la a profita de contribuțiile înainte de impozitare în planul lor de pensii. Ei renunta la bani gratis! El a fost uimit de remarcile co-muncitorului meu și la fel de egal cu mine și a comparat-o cu o conversație pe care o aveam cu alți lucrători ai unui alt angajator local. Mi-a determinat să scriu acest blog în ceea ce privește lucrurile pe care nu ar trebui să le faceți atunci când vine vorba de 401k.

1. Nu vă opriți să contribuiți la 401k dvs., indiferent de ce.

Doar pentru că piețele sunt în jos nu înseamnă că nu ar trebui să contribuiți. De fapt, dacă ar exista un moment de contribuție, acesta ar fi momentul. Cele mai simple motive sunt că, în ciuda turbulențelor de pe piață, în prezent piața este la un preț redus, ceea ce înseamnă că există o mulțime de companii mari care există acolo, care sunt în prezent "în vânzare". Acesta este un moment pentru a cumpăra acțiuni, la un preț ieftin, în speranța de a beneficia de aprecierea din anii următori. Această strategie poate fi numită și medie de cost în dolari, ceea ce înseamnă că atâta timp cât contribuieți pe o bază consistentă sau periodică, veți profita de cumpărarea acțiunilor la un preț mai mic pe piețele inferioare și veți compara cumpărarea acțiunilor la un nivel mai ridicat preț pe piețele sus, care ar trebui să echilibreze toate pentru o medie de cost în dolari.

Dacă piața te-a înfricoșat complet, atunci ia în considerare schimbarea tuturor contribuțiilor viitoare la obligațiuni scurte sau intermediare. Cel puțin în acest fel banii dvs. fac puțin interes în timp ce piața încearcă să se descopere.

2. Nu puneți toate cele 401k pe piața monetară.

În timp ce înțeleg neîncrederea de pe piețele de acum până în locul în care vrei să-ți schimbi banii pe piața monetară, făcând asta ar fi o mare greșeală. Dacă credeți că a face bani pe piață este să cumpărați scăzut și să vindeți la un nivel ridicat, atunci prin transferarea banilor pe piața monetară de la alte investiții, ar fi exact contrariul; cumpărarea de înaltă și de vânzare scăzut. Dacă ați văzut deprecierea dvs. în ultimele câteva luni, singura modalitate de a obține acest lucru este să stați exact unde vă aflați.

Acum, înțeleg pentru cei care se apropie de pensionare că aceasta poate fi o situație compromițătoare, dar dacă vizitați regula de 72, ceea ce înseamnă că veți lua 72 împărțit la rata dobânzii pentru investițiile dvs. și asta vă va spune cât va dura pentru a vă dubla banii. Aceasta, de asemenea, vă va oferi un indicator cât timp vă va lua pentru a recupera pierderile pe care le-ați suportat. Prin trecerea la piața monetară sunt șanse să faci undeva la rata dobânzii de 2%, ceea ce înseamnă că ți-ar lua aproape 20-30 de ani doar ca să-ți dublezi banii și să-ți recuperezi ceilalți bani pe care i-ai pierdut, ar fi un moment minunat.

3. Nu împrumuta 401k.

Acest lucru se poate spune într-o piață în sus sau în jos, dar a trebuit să-l arunc acolo. Împrumuturile contra 401k dvs. nu sunt niciodată recomandabile, mai ales într-o piață în jos. Uitați-vă pentru a începe un fond de urgență de un fel, astfel încât să puteți avea ca să-și revină în caz de urgență. Dacă nu aveți un fond de urgență, începeți una acum. Nu are sens să contribuiți la 401k dvs., dacă trebuie să-l trageți, doar să plătiți facturile.

Sfaturi De Top:
Comentarii: