Eu sunt genul de persoană care vrea să știe unde sunt banii mei și să aibă cât mai mult control asupra mea. Poate rezultă din plata împrumutului meu de student și a datoriei de pe cardul de credit cu ani în urmă și transformarea unei noi pagini pe finanțe sau poate că este o parte a paranoiei, dar eu sunt cineva care îmi place să-mi controleze banii.

Știu că nu mă face unic, așa cum mulți dintre noi suntem așa, dar când vorbește despre o răsturnare de 401 (k), mulți oameni vor mărturisi că nu știu exact ce au "acolo", așa cum au pus lucrează pentru ei pentru pensionare.

Am întâlnit acest lucru în mod regulat în industria serviciilor financiare și vine în jos, de multe ori, la o concepție greșită despre ce poate face o persoană cu 401 (k) și presupunerea că va fi bine să stați cu fostul angajator. Cu toate acestea, o răsturnare de 401 (k) poate fi o opțiune excelentă pentru mulți; cheia este că ea necesită doar un pic de temă în prealabil pentru a determina dacă este mai bine pentru tine.

Efectuarea unui transfer de 401 (k) la noul dvs. angajator poate economisi timp

Acum, că ați părăsit locul de muncă, unul dintre primele dvs. apeluri ar trebui să fie la departamentul anterior al grupurilor de beneficii pentru a vă educa despre opțiunile dvs. în ceea ce privește 401 (k).

Pentru cei care doresc doar usurinta de utilizare si putina durere de cap, poate avea sens sa faci o schimbare de 401 (k) la planul noului tau angajator. S-ar putea să existe multe avantaje pentru acest lucru, cum ar fi să vă permiteți să aveți toate investițiile dvs. de 401 (k) sub un singur acoperiș, ca să spunem așa, ceea ce ar putea face mult mai ușor de gestionat.

În timp ce eu sunt tot pentru a economisi timp și a face lucrurile mai ușoare în timp ce investesc, lucru important de luat în considerare este că nu toate planurile 401 (k) permit să se răstoarne în planurile lor. Dacă aveți în vedere acest traseu, asigurați-vă că îl contactați pe noul dvs. administrator 401 (k) pentru a determina dacă permite o răsturnare în funcționare 401 (k) și ce cerințe și perioade de așteptare ar putea avea în vigoare. Știu că există ispită pentru a le pune pe toate sub un singur plan, dar asta nu este întotdeauna o opțiune pentru tine.

Avem o tendință de a uita vechiul 401 (k) s

Se pare că aproape fiecare persoană cu care vorbesc despre 401 (k) se poate gândi la cel puțin una sau două vechi 401 (k) care plutesc acolo undeva. Nici ei nu sunt singuri, după cum spune Forbes, că mai erau de 15 milioane de americani care au lăsat în urmă cu un angajator (în 2010) un vechi 401 (k) cu angajatorul lor.

Acesta nu este un număr mic prin nici un mijloc și atrage atenția asupra numărului de oameni care au puține idei despre ceea ce se întâmplă cu investițiile lor. Când schimbăm locurile de muncă, știu că pot fi multe lucruri care trebuie luate în considerare, dar de ce să uiți de 401 (k)? Iată modul în care îl văd: acesta este banii mei, rezervat special pentru pensionare, și vreau să păstrez controlul asupra acestuia.

Problema cu faptul că nu facem o răsturnare de 401 (k) în acest caz este variată. Unii angajatori ar putea să vă mute investițiile curente în altceva sau ar putea începe să vă perceapă taxe pentru a avea fondurile acolo și chiar mai rău, dar este posibil să aveți puține cunoștințe despre modul în care sunt gestionate.

Un lucru pe care trebuie să-l țineți cont este că multe planuri nu vă vor permite să vă păstrați investițiile cu ele dacă sunt sub o anumită sumă de dolari. Acest lucru va varia în funcție de plan, așa că asigurați-vă că ați verificat cu fostul administrator dacă aceasta este o opțiune pe care o analizați.

Există mai mult de două opțiuni

Principalul vinovat pe care l-am găsit cu investitorii care nu doreau să facă o răsturnare de 401 (k) a fost că nu au putut să răstoarne un 401 (k) și nu știau opțiunile pe care le au.

Marele lucru, în multe cazuri, este faptul că procesul de rulare peste 401 (k) poate fi aproape fără durere. Nu există forme uniforme reale, astfel încât documentele să varieze de la administrator la administrator, cu cheia prin care se obțin fondurile nu să vi se plătească, dar întotdeauna la noul administrator.

Dacă v-ați decis sau ați descoperit că un rollover de 401 (k) în noul dvs. plan nu este o opțiune, aveți în continuare multe opțiuni disponibile.

Cea mai ușoară este deschiderea unei răsturnări IRA și mutarea fondurilor în contul respectiv. Ce este frumos să faci acest lucru este că îți mărește foarte mult opțiunile de investiții, în general. În loc să aveți un număr mic de fonduri mutuale sau ETF-uri pe care să alegeți dintre dvs., puteți avea acum acces la oricare dintre cele pe care le oferă brokerajul dvs., precum și posibilitatea de a investi în acțiuni și dincolo de acestea. În plus, vă deschideți și opțiunile de taxare potențial mai mici, care pot avea un impact semnificativ asupra portofoliului dvs. în timp.

Dincolo de asta, ați putea urmări o conversie Roth, dacă acesta este un lucru care vă interesează, doar asigurați-vă că știți ramificațiile fiscale de a face acest lucru înainte de a lua măsuri. În cele din urmă, mi se pare că, făcând o răsturnare de 401 (k), iau un rol activ în planificarea mea de pensionare și mă ocup într-o poziție mai bună.

Întotdeauna depinde de situația dvs.

Ca și în cazul investițiilor, situația nu este întotdeauna simplă și simplă pentru toată lumea. Există multe lucruri pe care trebuie să le țineți cont atunci când vă uitați la un rollover potențial de 401 (k) și ar trebui tratat în mod serios.

S-ar putea chiar să spui că o lași cu planul tău anterior, dacă au un stabilizator solid de oferte și să plătească taxe reduse. În timp ce nu aș alege personal să rămân cu un vechi plan de 401 (k), este o opțiune viabilă pentru unii.

Cheia este să te uiți la modul în care plănuiești să te pensionezi în ansamblu și la ce rol joacă vechiul tău 401 (k). Odată ce ați determinat acest lucru, restul este destul de simplu și poate fi tratat, în general, prin completarea unui formular sau a două.

În plus, aș dori, de asemenea, să adaug că, dacă este posibil, evitați recuperarea cu 401 (k) cu orice preț. Știu că poate fi tentant pentru mulți, însă implicațiile fiscale pe termen scurt și impactul pe termen lung asupra planificării dvs. de pensionare nu merită.

Care sunt gandurile tale? Crezi că o răsturnare de 401 (k) are întotdeauna sens? Cati vechi 401 (k) ai?

Sfaturi De Top:
Comentarii: