Pe mine: “Cine ți-a ajutat să selectezi fondurile din 401 (k)?

Client: “Ummm ... .. Am ales câteva opțiuni foarte repede.

Pe mine:  “Cât timp ați petrecut cercetarea a ceea ce ați ales?

Client:  “Nu eu am.”

Pe mine:

Acest tip de schimb se întâmplă mai des decât ar trebui. Ceea ce majoritatea investitorilor nu-și dau seama este că într-un anumit moment, 401 (k) va fi, cel mai probabil, cel mai mare venit productiv deținut de dumneavoastră. Sigur că casa ta ar putea fi mai valoroasă, dar; ultima dată când am verificat casa ta nu îți trimite un cec lunar când te pensionezi.

Există mai multe motive pentru care 401 (k) are sens pentru atât de mulți oameni. Dar motivul principal pe care ar trebui să-l profitați de modelul dvs. 401 (k) este că, odată ce acesta este setat, nu mai e nimic de făcut (cu excepția revizuirii ocazionale, așa cum voi discuta).

Contul dvs. 401 (k) poate fi finanțat automat utilizând câștigurile dvs. la locul de muncă - nu va trebui să vă amintiți să faceți contribuții.

Cu toate acestea, există unele 401 (k) nu-nu cred că ar trebui să evite. Și partea tristă este că mulți oameni fac aceste greșeli. . . nu devii unul dintre ei.

1. Nu Salvarea tuturor într-un 401 (k)

Dacă aveți 401 (k) disponibil și nu ați profitat de el. . . de ce nu? Din nou, odată ce l-ai pus la punct, nu mai e mult de făcut.

Investiția într-un 401 (k) vă va ajuta să economisiți automat pentru pensionare fără să vă gândiți la ele. Înainte de a avea acces la banii pe care-i cheltuiți din salariul dvs., va fi făcută o contribuție de 401 (k). Pesă ușoară.

Trebuie să începeți să investiți pentru pensionare. Cu excepția cazului în care, desigur, vă place ideea de a trăi numai cu plăți de securitate socială (este o perspectivă înfricoșătoare). Chiar dacă ești bogat, de ce să nu salvezi și mai mult pentru viitor?

2. Salvați suficient pentru a obține meciul

Unii angajatori oferă un meci de până la un anumit procent din contribuțiile dvs. într-un 401 (k). Acesta este un avantaj fantastic pe care ar trebui să-l folosiți cu siguranță - dar nu trebuie să vă opriți acolo.

Sunt șanse să investești mai mulți bani în retragere decât ceea ce angajatorul dvs. se va potrivi în 401 (k). Ar fi o idee bună să cercetați cât de mulți bani trebuie să vă retrageți și să contribuiți în mod constant la această sumă.

3. Nici o potrivire, nici o economie

Angajatorilor nu li se cere să corespundă contribuțiilor dvs. 401 (k). În cazul în care angajatorul dvs. nu corespunde contribuțiilor dvs., ar trebui să renunțați doar la investirea în 401 (k)?

Nu, desigur că nu!

Amintiți-vă, 401 (k) este o modalitate excelentă de a contribui automat la pensionare. Profitați de această modalitate foarte ușoară de a investi banii. Încă merită.

4. Investiți fonduri cu valoare pură în țintă

Pentru a spune ușor, mai degrabă nu-mi place fondurile pentru data țintă. De multe ori, veți găsi fonduri pentru date țintă ca opțiuni în cadrul dvs. 401 (k).

Fondurile pentru data vizată sunt fonduri care, de obicei, au un an la sfârșitul numelui - anul în care ați putea dori să vă retrageți. Ideea este că alegeți un fond de date țintă care vizează anul în care doriți să vă retrageți, investiți în acel fond și urmăriți trecerea portofoliului de la o strategie agresivă la o strategie conservatoare.

Acest lucru sună dandy, dar problema este că fondurile mutuale în cadrul acestor fonduri date țintă sunt de obicei destul de cruddy. Cum așa? Iată două dezavantaje pe care le veți vedea adesea:

  • Taxe mari - Fondurile mutuale au taxe scandaloase, care vor lua bani de la tine, pe care ai fi putut să-i obișnuiești să investești.
  • Performanță slabă - Fondurile mutuale sunt destul de prost în comparație cu alte fonduri mutuale sau criterii de piață.

William Baldwin, un colaborator al Forbes.com, scrie:

Cine cumpără fondurile [de pensionare țintă] nu ar fi la nivel de geniu. Nu și-au dat seama că sunt rupte.

Când investiți în 401 (k), faceți-vă temele și aflați despre opțiunile de investiții - nu lăsați alegerea implicită a angajatorului dvs. să fie alegerea dvs. dacă nu este una bună (probabil că nu este).

5. Nu obține ajutor profesional Alegerea investițiilor dvs. 401 (k)

Bine, deci, dacă ar trebui să alegeți investițiile în 401 (k), cum știți care dintre ele să alegeți? Cel mai bine este să angajezi un profesionist.

Un bun consultant financiar poate să analizeze specificul investițiilor din cadrul contului dvs. 401 (k) și să arate căi de îmbunătățire a portofoliului dvs. și să vă arate ce fonduri ar trebui să evitați ca pe o ciumă.

Nu merge singur. Obțineți ajutor bun și veți economisi mai mult și veți câștiga mai mult.

6. Solicitarea colaboratorilor dvs. pentru a vă ajuta să alegeți opțiunile de investiții 401 (k)

Vă pot asigura că majoritatea colegilor dvs. nu v-au gândit foarte mult la fondurile din cadrul lor 401 (k). Obțineți ajutor profesional, nu recomandările celor care nu trăiesc și respirați investițiile zilnice.

Din păcate, s-ar putea să vă simțiți presat să alegeți investiții în interiorul dvs. 401 (k) în timpul muncii când trebuie să fiți lucru, fără a lua decizii cu privire la viitorul pe termen lung.

În schimb, petreceți un timp liber după lucru pentru a vă așeza cu un consilier financiar care știe lucrurile.

7. Nu revizuiți planul dvs. 401 (k) în mod consecvent

În timp ce planul 401 (k) este o modalitate excelentă de a vă asigura că contribuțiile sunt făcute prin faptul că au venit direct din salariul dvs., asta nu înseamnă că vă puteți sta liniștit, puteți să vă relaxați și să uitați complet de dvs. 401 (k).

În schimb, trebuie să revizuiți planul dvs. 401 (k) în mod regulat.

În cazul în care fondurile noi vor deveni disponibile în limitele dvs. 401 (k), veți dori să aflați despre ele și să le considerați opțiuni potențial mai bune pentru investițiile dvs. Veți dori, de asemenea, să ia în considerare volatilitatea mixului de investiții pe măsură ce vă apropiați de pensionare.

8. Împrumutul de la dvs. 401 (k)

Împrumut de la dvs. 401 (k) este cu siguranta un nu-nu. Spun acest lucru din două motive:

  • Veți face mai puțini bani - Banii care nu sunt investiți sunt bani care nu câștigă bani. Făcând bani din 401 (k) învinge întregul motiv pentru care l-ai pus acolo, în primul rând!
  • S-ar putea să vă platiți penalități și taxe suplimentare - Dacă nu aveți suficienți bani pentru a vă plăti în timp împrumutul de 401 (k), soldul neplătit va fi considerat o distribuție. Asta înseamnă că veți privi o penalizare de 10% în plus față de impozitele pe venit mai mari.

John Wasik, un colaborator al Forbes.com, scrie:

Repeta dupa mine: 401 (k) nu este o banca de porc, nici nu este o sursa buna de bani.

Nu împrumuta de la 401 (k). Ar trebui să aveți un fond de urgență pentru urgențe.

9. Timpul pieței cu investițiile dvs. 401 (k)

Modelul dvs. 401 (k) este un vehicul de investiții pe termen lung, dar nu este ceva ce ar trebui să jucați în timp ce piața fluctuează.

Găsiți fondurile potrivite cu ajutorul unui profesionist, reevaluați fondurile din timp în timp, dar indiferent de ce faceți, nu vă lăsați emoțiile să dicteze deciziile dvs. de investiții.

10. Efectuarea de hotărâri teribile 401 (k) atunci când vă părăsiți slujba

Când vă părăsiți slujba, indiferent ce faceți, nu vă retrageți 401 (k). Amintiți-vă aceste sancțiuni și implicațiile fiscale dacă luați un împrumut de 401 (k) și nu-l plătiți înapoi? Ei bine, același lucru este valabil și aici.

Cu toate acestea, v-aș încuraja să considerați o conversie Roth IRA cu 401 (k) după ce ați părăsit locul de muncă. Nu numai că veți deschide mai multe opțiuni de investiții decât le-ați dat vechii dvs. angajatori, dar pe parcursul întregului proces veți afla multe despre cum funcționează investițiile. Rețineți, totuși, că, deși merită să luați în considerare, nu este întotdeauna bine să faceți acest lucru. Discutați cu un consilier financiar pentru a stabili dacă o conversie Roth IRA este potrivită pentru dvs.

401 (k) s reprezintă o alegere minunată de investiții, atâta timp cât evitați toate aceste nu-nu. Faceți-vă cercetarea, investiți cu intenționalitate și veți fi bine.

Acest post a apărut inițial pe Forbes.com.

Sfaturi De Top:
Comentarii: