Majoritatea oamenilor recunosc că un 401 (k) este unul dintre cele mai bune programe de pensionare disponibile. Dacă compania dvs. vă oferă una, ar trebui să profitați de ea. Aceasta permite contribuții mai generoase decât majoritatea celorlalte planuri disponibile angajaților și adesea vine cu o contribuție de angajator care se potrivește. Dar ceea ce majoritatea oamenilor sunt mai puțin conștienți de faptul că există limite de 401 (k) pentru angajații cu un nivel ridicat de compensare.

Înțelegerea 401 (k) Limite de contribuție

Principala atracție a planurilor de 401 (k) este suma pe care o puteți contribui. Pentru 2018, cei 18.500 de dolari, în creștere de la 18.000 $ în 2017. De asemenea, poți să faci o contribuție de "recuperare" dacă ai 50 de ani sau mai mult. Asta adaugă încă 6000 de dolari la contribuție. Dacă angajatorul dvs. are o contribuție echivalentă, se transformă într-o schemă gravă de acumulare a averii.

De exemplu, să presupunem că faceți o contribuție totală de 18.500 $. Dar ai 50 de ani, deci poți adăuga încă 6.000 de dolari. Asta înseamnă 24.500 dolari de la tine. Angajatorul tău are un meci de 50% și contribuie cu încă 9.250 de dolari, iar tu deja ești în întregime investit în plan. Asta vă aduce contribuția totală pentru întregul an de până la 33.750 $.

Acestea sunt genul de bani pe care sunt realizate visurile de pensionare anticipată. De asemenea, planurile 401 (k) sunt atât de populare.

Limite suplimentare pentru angajații cu nivel mare de compensare

Atât de atrăgător, cum ar arăta, există limite grave ale planului dacă intri în categoria angajaților cu o mare compensație sau "HCE" pe scurt.

Pragurile care vă definesc ca HCE sunt probabil mai mici decât credeți. Voi da definiția în secțiunea următoare, dar este suficient să spun că, dacă intrăți în această categorie, planul dvs. 401 (k) dintr-o dată nu este la fel de generos.

În termeni simpli, contribuțiile HCE nu pot fi excesive în comparație cu cele ale non-HCE. De exemplu, dacă contribuția planului mediu de către non-HCE este de 4%, atunci cel mai mult o HCE poate contribui este de 6%. O să intrăm de ce e puțin. Dar dacă câștigați 150.000 $ și intenționați să maximizați contribuția dvs. la 18.500 $, puteți constata că puteți contribui doar la 9.000 $. Asta 6% din salariul tău de 150.000 $.

Astfel, prevederile HCE pot limita contribuțiile planului de 401 (k) ale angajaților cu o compensare foarte mare.

Dacă sunteți hotărât să fii un HCE după fapt - după ce ați făcut o contribuție completă de 401 (k) pentru anul - contribuția va trebui reclasificată. Excedentul vă va fi rambursat și nu va fi reținut în cadrul planului. O deducere fiscală importantă se va pierde.

Iată un alt mic rid ... un HCE nu este întotdeauna evident. IRS are ceea ce este cunoscut atribuirea de familie, care înseamnă poți fi hotărât să fii HCE prin sânge. Un angajat al cărui soț / soție, copil, bunici sau părinte al unei persoane care este proprietarul unei afaceri de 5% (sau mai mare) este automat considerat proprietar de 5% (sau mai mare).

Să ne săpăm puțin mai adânc ...

Ce determină un angajat foarte compensat?

IRS definește un angajat foarte compensat ca pe un ...

  • A deținut mai mult de 5% din interesul pentru afacere în orice moment al anului sau în anul precedent, indiferent de suma de despăgubire pe care persoana respectivă a câștigat-o sau a primit-o sau
  • Pentru anul precedent, a primit despăgubiri din partea întreprinderii de peste 120.000 de dolari, iar în cazul în care angajatorul a ales acest lucru, a fost în primele 20% dintre angajați atunci când a fost clasat pe baza unei compensații.
Apoi, sunt trei numere care trebuie constiente - 5% (proprietate), 120.000 dolari (venituri) si 20% (ca si in, sunteti in cei 20% cei mai platiti din compania dvs.).

Chiar acum, cred că știu ce-ți trece prin minte: 120.000 de dolari sunt foarte compensate? Nu-i așa? În cea mai mare parte a țării, în special în marile orașe de coastă, cum ar fi New York și San Francisco, este destul de greu să treci. Dar acesta este locul unde IRS a tras linia și ne-am împotmolit. Dacă aș ghici, aș spune că baza este probabil un număr de ani în urmă, nu a fost niciodată actualizată în mod corespunzător.

Scopul angajatului 401 (k) (HCE 401 (k)) este de a împiedica majoritatea lucrătorilor remunerați să obțină cea mai mare parte a beneficiilor din planurile de pensionare sponsorizate de angajatori. La urma urmei, cu cât venitul este mai ridicat, cu atât mai mult puteți plăti în planul de pensionare. Un angajat care este plătit cu 150.000 $ pe an poate contribui mult mai mult decât cineva care face 50.000 $. Regulamentul IRS este conceput pentru a reduce acest dezechilibru.

Teste non-descriptive

S-ar putea să fiu vinovat să vă ofer mai multe informații decât doriți să știți. Dar acest lucru ajunge la mecanica întregului lucru HCE. Dacă sunteți angajat, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru - angajatorul dvs. va efectua aceste teste. Dar ar putea fi important dacă sunteți proprietarul unei afaceri mici și trebuie să efectuați singur testul. Dacă nu aveți un apetit tehnic, nu ezitați să treceți peste această secțiune.

Pentru a vă asigura că totul se desfășoară în conformitate cu reglementările, IRS cere angajatorilor să efectueze teste nediscriminatorii anual.

401 (k) trebuie să fie testate pentru a se asigura că contribuțiile pentru salariații mai puțin remunerați sunt "proporționale" cu cele făcute proprietarilor și managerilor care se încadrează în categoria angajaților cu o mare compensare.

ADP și ACP

Există două tipuri de teste:
  1. Deficitul actual al procentului de amânare (ADP) și
  2. Teste efective privind procentul de contribuție (ACP)

ADP măsoară amânările elective, care include atât amânări prealabile, cât și amânări Roth, cu excepția contribuțiilor de recuperare a dobânzii, atât pentru angajații cu o mare compensare, cât și pentru cei care nu sunt HCE. Folosind această metodă, amânările elective ale participanților sunt împărțite prin compensarea lor, care produce raportul real de amânare (ADR). astfel cum a fost calculat atât pentru HCE, cât și pentru angajații non-HCE. (Rămâi cu mine acum!)

Testul ADP este îndeplinit dacă ADP pentru angajații eligibili cu o mare compensație nu depășește cea mai mare dintre:

  • 125% din ADP pentru non-HCE, OR
  • mai puțin din 1) 200% din ADP pentru non-HCE, sau 2) ADP pentru non-HCE, plus 2%.
Apoi este testul ACP. Este îndeplinită dacă ACP pentru angajații foarte compensați nu depășește cea mai mare dintre următoarele:
  • 125% din ACP pentru non-HCE, SAU
  • mai puțin din 1) 200% din ACP pentru grupul non-HCE sau 2) ACP non-HCE, plus 2%.

Esti inca cu mine ???

Observați că la fiecare test există prevederea "plus 2%". E semnificativ. Contribuțiile medii de 401 (k) ale HCE în plan nu pot depăși contribuțiile celor care nu sunt HCE cu mai mult de 2%. În plus, contribuțiile colective ale CEC nu pot depăși dublul procentului contribuțiilor non-HCE.

Una dintre cele mai mari probleme cu testele de nediscriminare este că rezultatele pot fi exagerate în cazul în care non-HCE au contribuții procentuale relativ mici sau dacă puțini participă la plan.

În calitate de angajat foarte compensat, ați putea maximiza contribuțiile dvs. în fiecare an. Dar angajații care obțin venituri mai modeste pot primi contribuții minime. Aceasta poate afecta rezultatele testării. Din păcate, nu există o cale simplă în jurul acestei probleme.

Ce se întâmplă dacă planul dvs. 401 (k) nu reușește testul?

Aici situația devine un pic urâtă. Testul poate fi efectuat în termen de 2 ½ luni de la noul an (15 martie) pentru a face determinarea. Ei vor trebui apoi să ia măsuri pentru a le corecta în decursul anului calendaristic. Dacă planul nu reușește testul, contribuția dvs. excesivă vă va fi returnată. Veți pierde deducerea fiscală, dar veți primi banii înapoi și viața va continua.

Mai e și o complicație aici. Contribuția excesivă la planul din ultimul an fiscal va fi rambursată în anul următor ca venit impozabil către HCE. Aceasta înseamnă că, atunci când primiți rambursarea excedentară a contribuției, va trebui să puneți bani deoparte pentru a acoperi obligațiile fiscale. Mai bine, plătiți o taxă pentru a evita penalitățile și dobânzile. Acest lucru va fi important dacă suma rambursată în exces este de multe mii de dolari.

Ce se întâmplă dacă problema nu este identificată și corectată în acel interval?

Devine foarte urât.

Planul de lichiditate sau de amânare a planului 401 (k) nu va mai fi calificat și întregul plan își poate pierde statutul de persoană impozabilă.

Există un pic mai mult pentru asta, dar nu voi mai merge. Acest lucru este doar pentru a vă oferi o idee cu privire la cât de serioase IRS este despre un HCE 401 (k).

Foarte compensat angajat 401 (k) Strategii de rezolvare

Dacă sunteți un angajat foarte compensat, există vreo strategie de reducere a impactului? Da - nici unul atât de bun ca să poată face o contribuție totală deductibilă 401 (k), dar poate reduce la minimum pagubele.

Faceți contribuții 401 (k) necondiționate. Puteți contribui în continuare, veți pierde doar deducerea fiscală. Asta nu este un dezastru complet. Aceste contribuții vor genera în continuare venituri din investiții cu impozit amânat.

Faceți o contribuție de recuperare de 401 (k). 401 (k) provizioanele de recuperare nu sunt restricționate de regulile angajaților foarte compensate. Acest lucru oferă o posibilă ușurare - dacă aveți 50 de ani sau mai mult. Planurile de 401 (k) vin cu o provizion de recuperare de 6.000 $ dacă aveți 50 de ani sau mai mult. Dacă sunteți determinat să fiți foarte compensați, puteți să faceți această contribuție.

Rugați-vă soțul să-și maximizeze contribuția la pensie. Adică, dacă nu sunt, de asemenea, considerați un angajat foarte compensat.

Creați un cont de economii de sănătate (HSA). Acesta nu este un plan de pensionare, ci va oferi economii amânate. Acest lucru vă va ajuta să construiți un plan de plată a cheltuielilor de sănătate în anii de pensionare. Pentru 2018 puteți contribui până la 6.900 $ (căsătorit) sau 3.450 $ (single). Veți obține o reducere fiscală pentru contribuția dvs.

Economisiți bani în conturile impozabile. În mod normal, este preferat vreun plan de economii protejat de taxe, mai ales dacă sunteți foarte limitat în planul dvs. de 401 (k). Dar această opțiune nu trebuie niciodată ignorată. Dacă sunteți un angajat foarte compensat, dar contribuțiile dvs. la pensie sunt limitate, va trebui să faceți ceva pentru a compensa diferența.

Economisirea de bani în conturile impozabile este o strategie solidă. Nu există limite privind cât de mult puteți contribui. Și chiar dacă nu obțineți o reducere a impozitului pe contribuțiile sau câștigurile din investiții, veți putea să luați bani în timp ce aveți nevoie, fără să vă faceți griji cu privire la plata impozitelor.

Umilința IRA către salvare

O opțiune mai simplă este doar de a face o contribuție IRA. Nu e nimic fantezie aici, dar dacă sunteți un angajat foarte compensat, nu treceți niciodată cu vederea. Există trei moduri în care puteți face acest lucru:

Faceți o contribuție la un IRA tradițional. Practic oricine la orice nivel de venit poate aduce o contribuție.Dar deducerea fiscală pentru o contribuție - dacă sunteți deja acoperită de un plan de angajator - se încheie la 121.000 $ pentru cuplurile căsătorite, în 73.000 $ pentru single-uri. Dar dacă statutul HCE vă limitează contribuțiile dvs. 401 (k), acesta va fi un mod de a profita de amânarea impozitului pe veniturile din investiții. Contribuțiile nu sunt aproape la fel de generoase ca și cele pentru planurile de 401 (k), la doar 5.500 dolari pe an (sau 6.500 dolari dacă sunteți re 50 de ani sau mai mult), dar fiecare ajută puțin.

Faceți o contribuție la un IRA Roth. Poți contribui dacă venitul tău nu depășește 135.000 $ (singur) sau 199.000 $ (căsătorit). Nu există o deducere fiscală cu conversiile Roth IRA, dar veți avea amânarea veniturilor din investiții. Cel mai bine, odată ce te retragi, retragerile pot fi scutite de taxe.

Faceți o contribuție non-deductibilă tradițională IRA, apoi faceți o conversie Roth. Dacă faceți acest lucru, puteți evita răspunderea fiscală a conversiei. Dar veți transforma economiile amânate din impozite în taxe cu Roth. Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestei strategii este că nu există limită de venit. Chiar dacă venitul dvs. depășește pragurile de mai sus, puteți face o contribuție necondiționată la un IRA tradițional și apoi îl convertiți într-un IRA Roth.

Gânduri finale privind limitele de 401k pentru angajații cu înaltă compensare

Dacă sunteți angajat într-o organizație vastă, angajatorul dumneavoastră probabil a dat seama cum să evite problema HCE. Este mai mult o problemă pentru angajatorii mai mici. Dacă sunteți angajatorul, aceasta este o situație pe care trebuie să o monitorizați îndeaproape. Administratorul planului ar trebui să vă poată ajuta.

Există două modalități de remediere a problemei. Puteți oferi un plan de siguranță 401 (k), care nu face obiectul testelor de discriminare. În caz contrar, puteți oferi un meci angajator generos. Meciul poate spori participarea angajaților în plan la peste 50%, ceea ce rezolvă adesea problema HCE.

Dar dacă sunteți un angajat foarte compensat într-o companie mică, nu veți ști că este o problemă până când nu veți primi notificări de la angajatorul dvs. Aceasta va veni sub forma unei reveniri a ceea ce este determinat a fi contribuția dvs. excesivă și, în consecință, a unei eventuale facturi fiscale.

Considerați că sunteți un angajat foarte compensat sau ați fost în trecut? Ai fost lovit cu o rambursare și o factură fiscală ulterioară? Ce faci tu sau angajatorul tău pentru a rezolva problema?

Sfaturi De Top:
Comentarii: