Transcrierea urmează mai jos:

Hei toată lumea, acesta este Jeff Rose de la Goodfinancialcents.com. Astăzi o să vorbesc puțin despre o întrebare obișnuită pe care o întâlnesc destul de frecvent. Această întrebare este:

Are doar un 401k suficient pentru a avea o pensie de succes?

Este o întrebare foarte bună pentru că o mulțime de oameni se întreabă, mă salvez destul? Mă duc suficient pentru a mă asigura că am ajuns să mă retrag când vreau să mă retrag și este doar chestia pe care trebuie să o luăm? Și aș spune că în general acest răspuns este Nu. În ceea ce privește raționamentul și logica mea în spatele acestui lucru.

401k de sine nu este suficient

Pentru un motiv, majoritatea oamenilor care au 401 k, majoritatea dintre voi nu o depășiți. Aceasta este ceea ce m-am adunat de la mai multe întâlniri ale clienților mei cu cei care au capacitatea de a pune bani într-un 401k.

Deci, introduceți 16.500 USD pe an în acel 401k? Dacă sunteți, aveți cu siguranță o șansă de luptă și dacă nu atunci cel mai probabil este 401k nu va fi suficient.

Notă: Vedea 2011 401k Limite de Contribuție

Și dacă aveți o companie bună care are o potrivire bună în partea de sus a acesteia, evident că va face mai bine. Pentru cei care nu plasează suma maximă și care nu au un meci bun și favorabil de 401k de la angajatorul tău, atunci cu siguranță trebuie să ții cont de alte mijloace și surse de economii.

Puteți alege, evident, între IRA tradițional sau Roth. Ambele sunt instrumente excelente pentru a completa 401k și mai ales dacă faci IRA Roth și faci regulat 401k care îți oferă bani înainte de impozitare și bani după impozitare. Ambele sunt împreună un compliment bun.

Știu pentru mine personal ca proprietar de afaceri am o SEP IRA care este un fel de 401k meu. Mai mult decât atât, am reușit să fac Roth IRA și o conversie Roth IRA. Asta îmi dă niște bani înainte de impozitare și bani după impozitare. Nimic nu are opțiuni!

Nimic are Opțiuni

Între cele două, având un bun 401k, având un IRA tradițional IRA Roth, vă oferă o altă găleată de ales. Eu, personal, nu mă bazez într-adevăr pe securitatea socială, fiind acolo pentru mine. Și dacă este acolo, va veni cel mai probabil la o dată ulterioară, să zicem 70 atunci când o pot obține, probabil că va fi o sumă redusă. Nu intenționați să vă aflați acolo și folosiți 401k și Roth IRA ca alternativă sau înlocuitor pentru acel venit. Între cele două, un alt lucru pe care l-aș adăuga este economisirea contului și a contului de investiții, folosind alte instrumente de economisire a investițiilor pentru a avea pentru tine la pensionare.

Deci, pentru a răspunde la întrebare, dacă aveți un 401k și este suficient? Voi spune nu. Asigurați-vă că utilizați toate celelalte instrumente. Pentru mine, îmi place să mă apropii de trei găleți. Dacă ai 401k, Roth IRA este o altă sursă de venituri de pensionare care ar putea fi o contabilitate de economii sau un cont de investiții. Cel puțin aveți trei găleți, astfel încât puteți avea întotdeauna opțiuni atunci când vine vorba de pensionare. Un depozit de vase este epuizat; aveți alte găleți de a alege de la. Deci asta a fost sfatul meu pentru tine. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail, contactați-mă pe blog.

Puteți să-mi vedeți de asemenea Soldat al Finanțelor Video de mai jos care abordează o "abordare multi-bucket pentru o pensie de succes".

Sfaturi De Top:
Comentarii: