Când aveți probleme de împrumut de student, există multe opțiuni de făcut. De la opțiunile de rambursare până la tranzacționarea cu creditorii privați, vă confruntați cu o listă de sarcini amețitoare pentru a le realiza.

Din fericire, de asemenea, ați obținut o serie de locuri în care puteți să vă prezentați ca resurse. Deoarece valoarea datoriei educaționale a crescut în ultima decadă, mai multe companii au început să ofere servicii pentru a ajuta debitorii.

Înainte de a decide cum să rezolvați problema, analizați-vă nevoile și soluția potrivită. Iată patru modalități de a obține ajutor pentru împrumutul dvs. pentru student.

Faceți-vă-Resurse

Când vine vorba de împrumuturile federale pentru studenți, web-ul este cel mai bun punct de plecare pentru informații și proceduri. Departamentul pentru Educație din S.U.A. susține o resursă web excelentă, la fel ca Biroul de protecție financiară a consumatorilor.

Alte site-uri, cum ar fi FinAid, și podcast-urile care se ocupă de problemele legate de împrumuturile pentru studenți, sunt utile pentru profunzimea informațiilor pe care le oferă. Dincolo de asta, există câteva cărți excelente pe care le puteți alege pentru a vă înțelege alegerile.

Aceste resurse de tip "do-it-yourself" sunt excelente dacă aveți de-a face numai cu împrumuturi federale și sunteți confortabil în rezolvarea problemei. În ceea ce privește problemele legate de împrumuturile private ale studenților sau de obținerea împrumuturilor dvs. federale din lipsă, probabil veți avea nevoie de analiza pe care o poate oferi numai un profesionist condus.

Profitanți pentru împrumuturi pentru studenți

Până la urmă, cea mai vizibilă resursă este oferirea de companii profitabile pentru a vă ajuta să vă scoateți din lipsă și într-un program de împrumut de iertare. Aceste companii, adesea cu site-uri slick și nume oficiale vagi, debitorii de transfer în consolidarea împrumutului federal studențesc și una dintre opțiunile de rambursare a veniturilor multiple. Ele se dezvoltă prin oferirea de informații puțin și taxează taxele inutile pentru completarea formularelor care sunt disponibile gratuit de la Departamentul de Educație din S.U.A., fără costuri.

În ultima vreme, consilierii pentru împrumuturi pentru studenți au început să-i spună debitorilor că pot să-și lichideze împrumuturile private pe baza cererilor nebuloase de fraudă și de denaturare. Deși multe împrumuturi private suferă de aceeași lipsă de documentare și semnătură robotică care a afectat industria ipotecară în timpul Recesiunii Mare, argumentul este cel care este cel mai bine abordat în contextul unui proces - ceva ce un consilier nu poate să se ocupe legal în numele dvs.

Multe dintre aceste companii au fost acționate în judecată de guvern pentru fraudarea împrumutătorilor. În două cazuri înalte, CFPB și Procurorul General din Florida au închis compania de educație pentru împrumuturi pentru împrumuturi pentru studenți și, separat, au depus un proces împotriva Student Loan Processing US pentru executarea serviciilor de îndatorare ilegală care "exploatează împrumutatul promisiunile false despre serviciile lor de salvare a datoriilor și taxele plătite ilegale în avans. "

CFPB, într-o scrisoare datată 22 iunie 2015, a avertizat compania Google că "escrocii de eliberare a datoriilor studenților pot fi vizați debitorii împrumutului studenților prin intermediul produselor de căutare ale companiei." Guvernul de supraveghere a cerut gigantului de căutare să "lucreze în strânsă colaborare cu autoritățile federale și de stat agenții pentru a vă asigura că produsele dvs. de căutare nu sunt folosite de persoane fizice și companii care doresc să pătrundă pe cei mai vulnerabili debitori de împrumuturi pentru studenți, implicând o afiliere la guvernul federal ".

Din acest motiv, ar trebui să fiți foarte precaut să angajați o companie privată sau s-ar putea să fiți înșelat din banii câștigați cu greu.

Antrenorii financiari

Antrenorii financiari sunt persoane care pot sau nu pot avea o formare formală care să vă ajute cu împrumuturile dvs. pentru studenți, dar să vă ofere informații despre buget și gestionarea banilor. Unii antrenori financiari pot avea, de asemenea, o cunoaștere activă a problemelor legate de împrumuturile studenților. Robert împarte o mare listă de antrenori de împrumut pentru studenți în acest articol Forbes.

Deși majoritatea antrenorilor financiari nu sunt avocați, cel potrivit poate să vă ajute să lucrați prin problema dvs. din perspectiva unei gestionări mai bune a banilor. Ei nu vă vor putea reprezenta în instanță, dar antrenorul financiar potrivit ar putea să ofere informații valoroase despre modalitățile de a vă menține împrumuturile studentului pe drumul cel bun.

Student Avocați de împrumut

Câmpul legii privind împrumuturile pentru studenți este relativ nou, avocații încorporând nu numai cunoștințe despre reglementările federale, ci și colectarea datoriilor, raportarea creditelor și problemele legate de faliment. Deși anumiți avocați își limitează practica exclusiv la un singur tip de problemă de împrumut pentru studenți, cei mai calificați vor putea să vă privească situația din toate unghiurile pentru a vă putea sfătui în cel mai complet mod posibil.

Există 5 motive majore pentru dvs. de a lucra cu un avocat de împrumut pentru studenți.

O analiză completă a tuturor împrumuturilor - nu doar a celor federale. Un avocat de împrumut pentru studenți poate analiza pe deplin împrumuturile dvs. federale și private pentru a vă sfătui cu privire la cel mai bun mod de a vă minimiza plățile sau de a vă scuti de neplată. Cu atât de multe programe sunt disponibile, poate fi dificil să faceți aceste determinări pe cont propriu.

Examinați comportamentele colecționarilor. Un avocat pentru împrumuturi pentru studenți vă poate ajuta să determinați dacă aveți un motiv pentru a depune un proces împotriva unui colector pentru încălcarea legilor federale sau de colectare a datoriilor de stat. Regulile care guvernează colectarea datoriilor sunt complicate, iar colectorii care se află în derâdere de lege pot fi obligați să vă plătească despăgubiri și să acopere costurile avocatului dvs.

Asigurați o raportare adecvată a creditului. Există, de asemenea, legi federale și de stat care guvernează modul în care un creditor sau un colector poate raporta datoriile dvs. agențiilor de raportare a creditelor. Ca și în cazul legilor de colectare a datoriilor, cei care încalcă aceste legi pot fi obligați să vă plătească despăgubiri, precum și taxele legale.

Apărarea proceselor de împrumut pentru studenți. Mizele cresc atunci când o companie de împrumuturi de student depune un proces împotriva dvs., deci este important să aveți îndrumări de specialitate pe care le poate oferi doar un avocat pentru împrumuturi pentru studenți. Dacă nu apărați cazul - sau, mai rău, pierdeți argumente juridice importante - va trebui să vă ocupați de o hotărâre împotriva dvs și de consecințele care ar putea include impunerea de salariu și garanțiile asupra proprietății dvs.

Un avocat care înțelege lumea unică a împrumuturilor pentru studenți vă poate oferi avantajul de care aveți nevoie. Probleme precum statutul limitărilor, dovada lanțului de proprietate al împrumutului și o contabilitate adecvată pot contribui la stabilirea cotei unui rezultat favorabil în favoarea dumneavoastră.

Aveți dreptul să vă reprezentați în instanță sau puteți angaja un avocat care să o facă pentru dvs. În unele state, puteți angaja un avocat într-un rol mai limitat și aveți libertatea de a vă reprezenta în timp ce beneficiați și de consultanță juridică.

Luați în considerare dacă falimentul este o opțiune. Deși abilitatea dvs. de a vă șterge împrumuturile de student în faliment sunt limitate, nu este imposibil. Chiar dacă nu sunteți un candidat pentru o descărcare de gestiune, falimentul vă poate ajuta să vă restructurați împrumuturile pentru studenți, să achitați alte datorii care vă împiedică să faceți plăți sau pur și simplu să vă oferiți o cameră de respirație ...

În cele din urmă, unele împrumuturi care arată ca împrumuturi pentru studenți nu pot fi considerate datorii educaționale în temeiul legilor privind falimentul. În acele situații, ieșirea din obligațiile de împrumut student poate fi un proces relativ simplu.

Un avocat de împrumut pentru studenți cu experiență în faliment vă poate ajuta să decideți dacă aceasta poate fi o modalitate de a scuti o parte din presiunea financiară. În plus, doar un avocat vă poate sfătui în mod corespunzător cu privire la eligibilitatea dvs. de a depune dosarul pentru faliment, indiferent dacă veți putea să vă păstrați bunurile și impactul pe care o va avea asupra vieții dvs. după încheierea cazului.

Protejați-vă prin alegerea potrivită

După cum puteți vedea, aveți multe opțiuni atunci când vine vorba de obținerea de ajutor cu privire la problemele dvs. de împrumut student. Înțelegând beneficiile și riscurile asociate fiecăruia, veți putea lua cea mai bună decizie pentru a vă proteja pe dvs. și poziția financiară.

Te-ai gândit vreodată să vezi un avocat despre împrumuturile pentru studenți? Puneți întrebările dvs. mai jos!

Sfaturi De Top:
Comentarii: