Găsirea unei slujbe de vară ca student poate fi o adevărată nebunie. Fie că ați completat o cerere la Wal-Mart, fie că ați cerșit o rudă pentru a vă permite să lucrați pentru echipajul său de peisaj, care începe la ora 5 dimineața, perspectivele sunt, de obicei, la fel de sumbre ca și salariul. Să nu mai vorbim de faptul că planurile de vară pot dispărea, pe măsură ce vă aflați blocați într-un program mai puțin decât doriți.

Dar, din fericire, există opțiuni care să permită o libertate minimă - și un plafon salarial mai ridicat. Citiți mai multe despre locurile de muncă de vară din afara casetei și evitați să transformați lunile "libere" într-o sloganie restrictivă.

A imparti cursa

Una dintre cele mai flexibile metode de a face bani pe timp de vară este să fii un șofer de rideshare. Companiile precum Lyft și Uber caută mereu noi angajați și nu aveți nevoie de experiență anterioară pentru a fi acceptată.

Pentru a primi un venit decent, ar trebui să fiți dispuși să conduceți în timpul perioadelor înalte de vârf - inclusiv nopțile de weekend și sărbătorile. Dacă există un festival mare în orașul tău, poți câștiga bancă de la prețuri mari. Ridesharing poate veni cu riscuri și provoca daune asupra mașinii dvs., așa că asigurați-vă că faceți cercetările înainte de a vă înscrie.

Spre deosebire de alte locuri de muncă de vară, acesta este unul care se poate face dacă căutați altă muncă sau între schimburi la concertul dvs. cu jumătate de normă. Dacă trebuie să faceți cursuri de vară sau să aveți o vacanță lungă planificată, nimeni nu va observa dacă vă opriți de conducere timp de câteva săptămâni.

Dacă vă înscrieți cu acest link, puteți obține un bonus cu Uber.

barmani

Lucrul în serviciul alimentar este o opțiune populară pentru adolescenți și studenți care caută o muncă de vară, dar barmanul poate fi cel mai bun pariu dacă câștigul de bani este obiectivul dvs. principal. Servirea de băuturi pentru patronii sete va câștiga o mulțime de bani, mai ales dacă lucrați la o unitate de lux în loc de o bară de scufundări.

Potrivit PayScale.com, barmanul mediu câștigă 16 dolari pe oră - echivalentul a aproximativ 33.000 dolari pe an. Este mai mare decât ceea ce fac unii absolvenți în primul lor post-colegiu de muncă. În plus, învățarea de a vorbi cu oamenii și de a gestiona o varietate de sarcini deodată sunt toate abilitățile care vă vor beneficia mai târziu.

freelancing

Una dintre cele mai bune modalități de a câștiga un loc de muncă este să vă începeți propria afacere pe baza punctelor forte și a intereselor dvs. Puteți crea site-uri de bază sau logo-uri de design? Sunteți un muncitor de lemn de amatori sau un aspirant decorator de tort?

Faceți o listă a aptitudinilor pe care le au oamenii pe care oamenii ar fi dispuși să plătească și să vă începeți să vă comercializați. Freelancing poate necesita mai mult timp pentru a începe, dar veți construi o afacere pentru dvs. - în loc de a ajuta afacerea altcuiva să reușească.

În plus, puteți face acest lucru între alte locuri de muncă de vară, în special dacă abilitățile dvs. nu necesită nimic dincolo de laptop și conexiune WiFi. De asemenea, puteți crește această afacere pe parcursul anului școlar și, eventual, îl puteți transforma într-un loc de muncă cu normă întreagă după absolvire.

Casa sau Pet Sitting

Vrei să te plătești în timp ce stai pe fundul tău? Se pare că e posibil - trebuie doar să stai în casă.

Cerințele sunt adesea minime - stați la casă cât mai mult posibil, udați plantele și luați prin poștă. De asemenea, vă puteți dubla ofertele prin adăugarea serviciilor de ședere pentru animale de companie - perfectă pentru proprietarii de case care nu doresc să părăsească Fluffy la veterinar în timp ce se află în Bermuda.

Pet sitters de multe ori taxa în jurul valorii de 20 dolari pe oră-vizita lungă și casa ședinței este de obicei în jurul valorii de 50 dolari pe noapte. Mai mult decât vei face să lucrezi opt ore pe zi la salariul minim. Ca un alt bonus, puteți cere să fiți plătit în numerar pentru a evita raportarea venitului din impozite.

Căutați mai multe idei? Check out aceste 30 locuri de muncă de vară pentru adolescenți sau 10 locuri de muncă flexibil part-time puteți face de oriunde

Care este cel mai unic loc de muncă de vară pe care l-ați avut vreodată?

Fotografie: ammentorp / 123RF fotografie

Sfaturi De Top:
Comentarii: