Nu ai timp să te uiți? Este în regulă. Transcrierea este urmatoarea:

Acesta este Jeff Rose de la Goodfinancialcents.com. Bine ați venit la prima mea distribuție video care vine live la tine pe Interstate 64. Astăzi, voi vorbi puțin despre sfaturi sau pași necesari pentru a deveni un antreprenor. Toată viața mea, într-adevăr nu m-am considerat a fi un antreprenor până în 2007.

Motivul pentru care vorbesc fiind un antreprenor este că suntem de fapt în mașină îndreptându-ne spre Saint Louis și voi întâlni David Siteman Garland care are site-ul The Rise to the Top. Are un blog grozav de videoclipuri, are câteva spectacole minunate și este în curând un autor. El ma inspirat într-adevăr ceea ce este evident, deoarece suntem pe calea spre Saint Louis miercuri. Deci, am luat timp de lucru, dar o să mă întâlnesc și să mă inspiră de el și de unii dintre oamenii pe care ia inspirat. Am de gând să împărtășesc câteva dintre sfaturile mele și câteva dintre experiențele mele de a fi antreprenor și sper că vei obține ceva din ea.

1. Urmați-vă Pasiunea (și spuneți-o)

Deci, primul sfat pe care îl voi împărtăși cu dvs. este că dacă doriți să fiți antreprenor, trebuie să vă urmați pasiunea. Trebuie să afli ce înseamnă asta. Pentru mine, am fost un tip de numere pentru o mare parte din viata mea, asa ca este normal sa se investeasca.

Nu m-am considerat a fi un antreprenor până la "O7 și când mi-am părăsit firma anterioară și eu și alți 3 alții am început Grupul de Planificare a Investițiilor Alliance. A fost primul meu gust de a fi un antreprenor. Apoi am inceput blogul meu Goodfinancialcents.com si chiar acum lucrez la cartea mea si la alte proiecte. Acest prim pas mi-a dat într-adevăr un bug antreprenor. Dacă nu vrei să faci numere nu este chestia ta atunci nu trebuie să fii în profesia mea. Trebuie să afli care este pasiunea ta, să-ți urmezi pasiunea și să-l zdrobești. S-ar putea să începeți calea și poate calea dvs. să se schimbe. Asta e ok. Aceasta este frumusețea de a fi un antreprenor. Trebuie să vă schimbați și să fiți suficient de agili pentru a trece la următorul lucru.

2. Dive Right In

Cel de-al doilea pas pe care îl voi spune este să mă scufund direct. Am mulți oameni, am vorbit cu ei că dacă vor să devină antreprenori?

Vorbesc despre a fi antreprenor și tot ce fac este doar să vorbească. Dacă intenționați să faceți acest lucru, puteți vorbi despre asta toată ziua, dar până veți face primul pas, până când vă veți pune acolo, nu veți ști niciodată ce este și dacă aveți ceea ce este necesar. Asta a fost cu noi când am ieșit și am început propria noastră firmă. A fost un risc imens. Am avut un nume mare în spatele nostru și l-am lăsat să plece.

Am luat-o imens Etapa.

Am avut norocul în sensul că aveam deja o bună bază de clienți, dar nu înseamnă că a trebuit să mă urmeze. Așa că a fost un risc enorm și unul dintre cele mai bune riscuri pe care le-am luat.

Un alt risc mi-a fost să-mi pun blogul. Am citit un articol în prima parte a lui O8 despre blogging și cum trebuie să ai un blog. Nu am idee ce a fost un blog. Sunt sigur că dacă citiți acest lucru la site. Interpretarea mea de blog a fost obtinerea pe spatiul meu si auzul muzicii hip hop si cauta imagini de oameni, chiar nu am primit-o. Am inceput doar sa citesc si sa caut si sa ma uit la bloguri. Mi-au trebuit luni să-mi dau seama. Multe nopți târzii, care oferă ceva timp de la sfârșit de săptămână pentru a învăța blogul și pur și simplu nu intra. Nu l-am făcut, încă nu vorbesc despre asta. Aici este aproape doi ani mai târziu, blog-ul este un lucru minunat. Primul lucru este să-ți urmezi pasiunea și al doilea lucru este să te scufunzi direct.

3. Tăiați prostia

Al treilea lucru este să eliminați prostiile. Ceea ce vreau să spun este că ascultam un podcast al unei persoane care consulta un alt individ care dorea să fie antreprenor. Nu au putut niciodată să-și stabilească timpul, pentru că tipul, antreprenorul "wannabe", nu a putut programa timpul pentru că nu dorea să rateze spectacolul Wipeout. Nu-și putea programa ședința de consultare pentru al duce la următorul nivel, pentru că nu putea să-și antreneze timpul care nu-i permitea să-l rateze pe Wipeout. Într-adevăr?

Dacă sunteți antreprenor (sau doriți să deveniți unul), puteți pierde Wipeout. Deci tăia prostiile. Dacă urmărești orele de televiziune pe săptămână, tăie-l. Orice alt zgomot, doar taie-l pentru că acesta este visul tău, aceasta este pasiunea ta. Dacă doriți cu adevărat să faceți acest lucru, atunci trebuie să vă concentrați 150% sau 1050%, indiferent, puneți totul în ea și așa creșteți. Așa construiești visul și viziunea ta.

4. Asistență Vă rugăm

Ultimul lucru pe care-l spun este totul despre sistemul de sprijin. Doua lucruri. Unul are un soț minunat care te va sprijini pe tot parcursul procesului. Cineva care deține un cam video în timp ce conduci o mașină este minunat. A avea astfel de a vă sprijini și de a vă motiva și uneori poate fi chiar oa doua ghicire și întrebați "hei este o idee foarte bună? "Este posibil ca forța motrice să-l împingi din greu și să-i arăți cu adevărat acelei persoane DA aceasta este viziunea mea și acesta este visul meu și o să-l retrag, indiferent de ce este nevoie.

Alt lucru este să vă înconjurați de oameni care au o forță similară și care au o viziune similară. Dacă aveți prieteni care mereu se plâng că au vremuri grele să se întâlnească, dar atunci nu fac nimic despre asta.Nu spun să le taie, ci doar să taie și să reduc timpul, pentru că dacă ieși și începi să le arăți că ești așa, eu sunt, și tu ești împușcat și super motivat în cele din urmă sper că vei fi contagioasă.

Taie-i pe acești oameni din viața ta și ai oameni care au viziunea similară. Acesta este unul dintre motivele pentru care mă îndrept spre Saint Louis pentru a-l întâlni pe David Siteman Garland. L-am întâlnit pe Twitter. Acest tip a avut adepți atât de mari într-o perioadă scurtă de timp. Tipul ăsta știe ce se întâmplă. Mă duc acolo și sper că voi întâlni niște oameni buni care au o viziune similară, o similitudine și o pasiune similară. Deci, găsiți acei oameni. Am avut cel mai greu timp de a găsi oameni la nivel local, voi spune că am găsit mai târziu. Dacă aveți dificultăți în găsirea pe cineva local, care are aceeași viziune, aceeași unitate, apoi capul online. Începeți un blog, mergeți pe twitter, găsiți oameni care au același interes pe care îl faceți și veți fi uimiți. David este unul dintre cei 100 de oameni pe care i-am găsit online, care au doar "el".

Întreprinzător Recap

Deci, ca o recapitulare dacă vrei cu adevărat să devii un antreprenor pentru a-ți face visul să vă înflorească ceea ce vrei să vezi. Numărul 1 este pasiunea dvs., găsiți ceea ce vă face să vă duceți, deoarece dacă este pasiunea dvs. nu va fi o slujbă, va fi un hobby un hobby amuzant. Numărul doi este scufundarea înăuntru. Doar scufundați drept și apoi învățați atât de mult. Cu blogging-ul, nu știam nimic despre asta, dar tocmai am spus că o voi face și o să-mi dau seama când plec. Destul de sigur că am făcut asta. Au fost multe încercări, dar totul a ieșit. Numărul trei este înlăturat. Tăiați televizorul, decupați lucrurile, astfel de momente de bază pentru a vă concentra timpul și energiile. Ultimul lucru este să ai un sistem de sprijin bun. Deci acesta este Jeff Rose goodfinancialcents.com. Vă mulțumim că ați purtat cu noi și sper că v-ați bucurat.

Sfaturi De Top:
Comentarii: