Învățământul superior este costisitor. Taxele de școlarizare și locurile și bordul la universitățile publice din SUA au crescut cu 40% doar în anul școlar 2011-2012.

Din fericire, există o mulțime de opțiuni de a alege atunci când vine vorba de învățământul superior și, cu puțină planificare atentă, puteți alege calea potrivită pentru tine și pentru buzunarul tău.

Indiferent dacă schimbați carieră după decenii în profesia dvs. sau dacă vă pregătiți să terminați liceul și v-ați propus să vă urmați visul, va trebui să luați în considerare opțiunile de finanțare.

Citiți pentru patru lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a lua un împrumut pentru studenți.

Scorul dvs. de credit

Majoritatea creditorilor își bazează deciziile pe baza scorului dvs. de credit, alături de o serie de alți factori. Vă ajută să determinați cât de mult sunt dispuși să vă împrumute și cât de mult probabil veți fi să vă faceți plățile la timp și în întregime. Ar trebui să păstrați un ochi aproape de scorul dvs. de credit pentru o serie de motive:

  • Pentru a vă asigura că este exact și pentru a prinde rapid orice fraudă
  • Pentru a vă ajuta să vă monitorizați datoria
  • Planificarea realistă a planurilor dvs. de împrumut

Nu treceți vreodată de scorul dvs. de credit și păstrați-l cu atenție pe măsură ce începeți să cumpărați împrumuturi pentru studenți.

Fie că veți avea un co-semnatar

În unele situații, dacă aveți un membru de familie sau un prieten de încredere, vă puteți ajuta să obțineți rate de dobândă mai scăzute în comparație cu ceea ce ați afla dacă ați scos singur împrumutul. Atunci când cineva convoacă un împrumut cu dvs., ei sunt, în esență, de acord să-l ramburseze dacă nu reușiți să faceți acest lucru, făcându-vă un candidat mai atractiv pentru creditori. Dacă acea persoană are un istoric de credit impresionant, este posibil să fiți capabil să vă descurcați și să găsiți rate mari.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintiți este că veți fi atât responsabili pentru plata împrumutului, chiar dacă este în esență datoria dumneavoastră. Nu-i lăsați să cadă.

Probabil potențial de câștiguri viitoare

Ca și în cazul oricărui împrumut, este esențial să te uiți la potențialul tău de câștig, după ce e timpul să începi să-l plătești înapoi. Cu cât mai multe împrumuturi pe care le scoateți acum, cu atât mai mari vor fi plățile după absolvire. Mulți studenți lucrează - fie cu jumătate de normă sau cu normă întreagă - în timp ce aceștia frecventează școala pentru a reduce suma de împrumuturi pe care trebuie să le plătească pentru a-și plăti cheltuielile de trai. Decideți ce este mai bine pentru dvs. în funcție de potențialul dvs. de câștig, echilibrat cu natura programului și prioritățile personale.

Există diverse programe on-line de MBA, care includ programe flexibile pentru a se potrivi adulților care lucrează. Luați în considerare toate opțiunile dvs. înainte de a lua mai multe împrumuturi decât vă puteți ocupa mai târziu.

Diferența dintre toleranță și amânare

S-ar putea să existe vremuri de-a lungul drumului atunci când nu vă puteți face plățile lunare pentru un motiv sau altul. Acest lucru se poate datora unor probleme financiare, unei tragedii personale sau a reveni la școală. În orice caz, este important să știți care sunt opțiunile dvs., dacă ar trebui să profitați de o toleranță sau amânare.

Amânare

Dacă vă aflați în imposibilitatea de a plăti plata minimă pentru împrumuturile pentru studenți, verificați mai întâi dacă vă calificați pentru o amânare la orice Stat federal, Federal Grad PLUS sau împrumuturi consolidate federale. Dacă vă calificați, dobânda ar putea fi amânată și nu va fi datorată o plată minimă pentru durata amânării dvs. Va trebui să îndepliniți anumite cerințe, care ar putea include nivelul venitului dvs. sau participarea dvs. la orice program federal finanțat, cum ar fi AmeriCorps, Corpul Păcii, șomajul sau serviciul militar.

În funcție de împrumutul pe care îl aveți, guvernul federal poate plăti dobânda în acest timp; altfel va continua să se acumuleze.

Toleranţă

Dacă nu vă puteți efectua plățile lunare minime, dar nu vă puteți califica pentru o amânare, probabil că veți obține o toleranță. În acest timp nu vi se va solicita să efectuați o plată lunară, deși dobânda va fi acumulată și va fi în final adăugată la soldul principal, făcând plățile viitoare mai mari.

Este important să intri în orice împrumuturi pentru studenți cu un plan realist pentru viitor și o înțelegere clară a drepturilor și responsabilităților. Care sunt cele mai mari preocupări atunci când vine vorba de finanțarea educației?

Mai e ceva ce vrei să știi despre scoaterea împrumuturilor pentru studenți?

Sfaturi De Top:
Comentarii: