Vrei să începi să investești, dar simți că nu ai destui bani pentru a începe. Știu exact cât de frustrant poate fi asta!

Întrucât principalul meu scop financiar în acest an a fost acela de a începe să investesc, a trebuit să lucrez cu bugetul meu destul de mic.

Ce am aflat însă este că într-adevăr nu aveți nevoie de mulți bani pentru a investi. Heck, puteți începe doar cu 10 $.

Deci, dacă credeți că nu aveți suficienți bani economisiți pentru a începe să investiți în viitorul dvs., sunteți complet greșit.

Iată câteva idei de investiții mici care vă pot ajuta să începeți.

Deschideți un cont de retragere fără depozite minime

Timp de ani de zile m-am împiedicat să deschid un cont de pensionare pentru un motiv: depozitele minime uriașe!

Cele mai multe dintre ceea ce am citit a declarat că aveți nevoie de aproximativ 2.500 de dolari doar pentru a deschide un cont de pensionare. (Gresit.) Și, în plus, ar trebui să faceți depuneri automate în fiecare lună. (Gresit din nou.) Deoarece nu aveam acel 2.500 de dolari pentru a deschide un cont sau pentru că 200 de dolari să contribuie lunar, numai eu visat despre investiții.

Apoi, la începutul acestui an, am fost prezentat consilierilor de investiții online precum IQuantifi și Betterment, care nu necesită depozite minime inițiale și niciun transfer automat.

Am deschis un cont de pensionare în acest an cu doar 50 de dolari și a fost atât de ușor. Nu există niciun motiv pentru a nu începe.

Stocuri individuale

Primele mele aventuri de investiții nu s-au întâmplat cu un cont de pensionare. Au apărut în contul meu personal de investiții când am început să cumpăr acțiuni individuale la începutul acestui an.

Primele mele oferte de cuplu au fost epice eșuează, așa că a fost cu adevărat o binecuvântare că le pun foarte puțini bani în ei. Pe măsură ce am învățat rapid pericolele de cumpărare a stocurilor de penny, am început să acumulez stocuri de dividende.

Dacă sunteți nou la investiții, eu personal cred că cumpărarea de acțiuni individuale este o modalitate foarte bună de a vă face picioarele ude. Există literalmente tone de stocuri diferite pe care le puteți achiziționa sub 100 $.

Există mai multe brokeri prin care puteți trece prin achiziționarea de acțiuni individuale, dar mulți dintre aceștia percep taxe de 5 - 10 USD pe comerț. (Înseamnă că veți fi taxat pentru fiecare tranzacție pe care o faceți.) Personal folosesc Generatorul de acțiuni al Capital One 360, care percepe 6.95 USD pentru comerțul online. Cu toate acestea, există taxe de tranzacție mai ieftine pentru investițiile automate.

Dacă faceți unele sapaturi, ar trebui să găsiți o brokeraj care să perceapă și mai puțin.

Iată câteva sfaturi despre cumpărarea de acțiuni individuale:

  • Cum să fure selecțiile stocului de la pro
  • Cele 4 legi pentru investiții în acțiuni
  • Interese de piață de la investitorii de top
  • De asemenea, consultați Sfaturile noastre zilnice de investiții

Credite de la Peer to Peer

Am ezitat să adaug acest lucru la listă, deoarece împrumutul Peer to Peer este ceva ce nu am încercat încă.

Vedeți, am vrut să intru în acțiunea P2P cu câțiva ani în urmă, dar, din păcate, nu este permisă în Ohio și, prin urmare, nu pot da o lovitură!

Sunt în așteptarea ca Ohio să-și slăbească domnia, dar până atunci am ținut un ochi pe unii dintre prietenii mei de blogging care au avut destul succes cu împrumuturile P2P.

Atât Clubul Prosper cât și Clubul de împrumut ai nevoie doar de 25 de dolari pentru a începe să investești. Dacă doriți să aflați mai multe despre început, consultați aceste articole:

  • 4 sfaturi pentru a investi cu împrumuturi P2P
  • Prosper: Împrumut de la egal la egal

Afacerea sau cariera proprie

Pentru a vă întoarce mai repede, aș recomanda să vă începeți propria afacere sau să investiți în cariera dvs.

Dacă ați pus câteva sute de dolari pentru a obține o certificare sau pentru a avea un CV creat profesional, cât mai mulți bani credeți că ați putea face la locul de muncă curent?

Și pentru întoarcerea potențial mai rapidă, pornind propria afacere ar putea fi o mișcare inteligentă.

De exemplu, am plătit aproximativ 50 de dolari pentru a-mi stabili inițial site-ul și, după aproximativ un an de muncă, am adus în permanență aproximativ 400-100 de dolari pe lună.

Există tone de afaceri în care puteți investi, totuși, dincolo de sfera de lucru online. Dacă aveți nevoie de câteva idei, consultați aceste postări:

  • 5 moduri de a face bani online
  • 10 moduri de a face un extra $ 100 / luna
  • De asemenea, verificați seria Young Millionaire

Fii răbdător

Dacă doar începeți să investiți, este important să aveți așteptări realiste. Nu vei deveni bogat, investind 100 de dolari pe piața de valori și așteptând un an.

Va fi nevoie de timp pentru ca investițiile dvs. să fie plătite. Dar cantități mici se adaugă! Dacă investiți continuu banii, veți fi mai bine pe termen lung.

Care a fost prima investiție pe care ați făcut-o vreodată? Aveți alte idei de investiții mici?

Sfaturi De Top:
Comentarii: