Nu există prea multe legi atunci când vine vorba de a investi, dar unele lucruri sunt întotdeauna certe, chiar și atunci când este vorba de a investi. Dacă vă gândiți să investiți în stocuri în orice moment în viitor sau dacă sunteți în prezent investit pe piața de valori, asigurați-vă că înțelegeți aceste legi. Acestea sunt adevărul pieței așa cum o știm astăzi!

Iată patru legi pentru a investi în acțiuni. Asigurați-vă că le urmați deoarece sunt întotdeauna adevărate:

1. Nu știți mai mult decât oricine altcineva

Ne pare rău, dar dacă nu sunteți Gordon Gekko, nu știți mai mult decât oricine altcineva care investește astăzi pe piața bursieră. Toate informațiile sunt acolo. Pentru majoritatea investițiilor, este mai mult o întrebare dacă oamenii acordă atenție sau nu. Nu este vorba despre disponibilitatea informațiilor. Modalitatea de a accelera această lege este să vă faceți temele. Realizați doar că citiți probabil aceleași informații publice ca și analiștii de pe Wall Street.

2. Nu există un prânz gratuit

Piața bursieră este un joc cu sumă zero. De fiecare dată când sunteți în stare să cumpărați un stoc, este pentru că altcineva îl vinde. Acum, trebuie să vă întrebați, de ce ar fi vândute? Ce știu că nu fac? Nu este nici un prânz gratuit pe piața de valori, și trebuie să vă asigurați că vă dați seama că de la început.

3. Nimeni nu este înzestrat decât pentru tine

Investiția înseamnă că vă puneți banii proprii pe masă. Asta te face să fii singurul care a investit în pozițiile tale. Chiar dacă utilizați un broker de acțiuni sau vă bazați pe altă sursă pentru sfaturi, cu excepția cazului în care se potrivesc cu dolarul dvs. de poziție pentru dolar, sunteți cel care trebuie să efectueze apelul. Asigurați-vă că sunteți pe deplin informați și știți ce intrăți, pentru că sunt banii tăi.

4. Nimic nu este vreodată sigur

În piața de valori, nimic nu este sigur vreodată. Piața va crește. Piața se va prăbuși din nou. Este inevitabil - este mai mult o chestiune de când, mai degrabă decât dacă.

Și cine știe cât de mult. Chiar ar putea pierde 90% din valoarea sa. Nu există niciun motiv pentru care nu ar putea. Realizați acest lucru când investiți.

Dar nu uitați că este foarte puțin probabil să vă pierdeți toți banii atunci când investiți.

Sfaturi De Top:
Comentarii: