Acesta este un post de oaspete de la MD de Studenomics. Un blog personal de finanțe care vizează să ajute tinerii să devină studenți financiari.

Ai muncit foarte mult pentru a ajunge la punctul în care acum poți câștiga un venit solid. Ai absolvit colegiu, ți-ai conectat la locul de muncă curent și acum cauți câteva locuri pentru a-ți păstra banii în siguranță. Să explorăm câteva dintre opțiunile pentru unde 20 de lucruri își pot stoca banii:

Conturi bancare online

Nu este nici un secret că banca on-line este preluarea pentru mulțimea de 20 de persoane. Dezbaterea pentru a găsi cel mai bun cont bancar online poate să fie în continuare, dar obiectivul dvs. ar trebui să fie acela de a găsi contul de economii online, care este potrivit pentru dvs. Toți avem nevoi diferite cu diferite niveluri de risc. Unii dintre noi îi pasă doar de o interfață ușor de utilizat, în timp ce alții se concentrează foarte mult pe urmărirea ratelor ridicate ale dobânzilor. Un cont bancar online este cea mai conservatoare opțiune pentru stocarea banilor. În timp ce unii dintre cei mai avansați cititori ai acestui blog vor băta o astfel de opțiune, cu atât mai puțini oameni cu experiență financiară ar putea într-adevăr să beneficieze de crearea unui cont de economii on-line, intrucă intră într-o lume întotdeauna interesantă de finanțare personală.

Conturi de investiții

Orice cont de investiții, de la o brokeraj cu discount la care tranzacționați titluri de valoare la obligațiuni sigure cu randament redus, este o opțiune care merită explorată. Problema principală este că conturile de investiții se pot simți ca un subiect copleșitor pentru majoritatea absolvenților de colegiu fără a avea un fundal financiar. În loc să întârzieți orice acțiune din acest domeniu, începeți prin a decide dacă veți avea grijă de propriile investiții sau dacă veți angaja un planificator financiar pentru a lucra în numele dvs. În orice caz, dacă doriți să luați în considerare această alternativă, vă recomand să luați măsuri acum. Opriți întârzierea.

Activele fizice

Un bun ca o casă sau o mașină este un loc comun pentru a-ți păstra banii. O mașină este un activ depreciere, în timp ce o casă este considerată, în mod cert, un apreciat. Oricum, ambele aceste active pot lua o mare parte din economiile tale. Trebuie să fiți sigur că cumpărarea unei case este opțiunea potrivită pentru dvs. înainte de a investi o mare parte din economiile câștigate din greu. O mașină nouă, pe de altă parte, este o achiziție foarte discutabilă. Tânărul dude din mine spune că ar trebui să obțineți o mașină nouă pentru fiabilitate și securitate. Bătrînul bătrîn din mine spune să aducă o mașină folosită în pămînt.

experienţe

Unii oameni pur și simplu nu le pasă de posesiuni. În loc să urmărească oportunități de venit pasiv și să plănuiască pentru pensionare, unii tineri au ales să-și cheltuiască banii pentru experiențele de viață. Aceste experiențe variază oriunde de la alpinismul muntelui Everest la plecarea de câteva săptămâni, până la călătoriile pe termen lung (peste un an). Eu personal invidiez pe acești oameni pentru că călătorez de câteva ori pe an și-mi petrec restul timpului lucrăt, dar pe lângă asta termin pentru a-mi construi afacerea. Este, de asemenea, ușor de judecat aceste tipuri de oameni, dar sincer Tim Ferriss rezumă experiențele perfect cu acest citat:

Oamenii doresc să experimenteze ceea ce cred că doar milioane pot cumpăra.

Acestea sunt cele 4 opțiuni cele mai frecvente care îți vin în minte când 20 de ani încearcă să decidă unde își vor stoca banii. Vă rugăm să nu ezitați să listați toate opțiunile pe care le-am pierdut.

Acesta este un post de oaspete de la MD de Studenomics. Un blog personal de finanțe care vizează să ajute tinerii să devină studenți financiari. MD nu este aprobat sau afiliat cu LPL Financial.

Sfaturi De Top:
Comentarii: