Sunteți bolnav și obosit de împrumutul dvs. plictisitor student împrumut? Căutați o modalitate de a scăpa de el odată pentru totdeauna?

Astăzi am patru povestiri de la absolvenții de facultate care au reușit să scape rapid de datoria elevilor. Există tot felul de nuggeturi de înțelepciune în aceste povestiri.

Știți că dacă acești patru absolvenți de facultate pot să o facă, atunci și tu poți!

Fiind creativ Frugal

Taylor Gordon și soțul ei au călătorit pe calea creativă, fructuoasă, pentru a-și finaliza plata împrumuturilor pentru studenți:

Soțul meu și cu mine am plătit anul trecut împrumutul pentru studenți schimbând obiceiurile de auto-îngrijire. În loc să mergem la salon am optat pentru tunsori și manichiură la domiciliu.

Da, am învățat cum să-i taie părul și propriul meu păr de pe YouTube - nici o pregătire profesională și e cu adevărat pretențios.

În plus, ne-am împachetat propriile prânzuri și am renunțat la cumpărături pentru haine.

Din cauza eforturilor noastre am reușit să plătim suma finală de 4.000 de dolari pentru împrumutul meu de student în 6 luni. Când primele 3.000 de dolari mi-au luat aproape 2 ani!

Profitând de cursurile colegiului comunitar

Sandy Magura a luat o abordare strategică în ceea ce privește plata împrumuturilor pentru studenți prin renunțarea la școala de vis și folosirea colegiului comunității în avantajul ei:

Cred că totul a început cu decizia mea de a merge la facultate.

Părinții mei au spus că nu își pot permite să ajute, deși doresc ca ei să se poarte, așa că am decis să merg la colegiul comunității timp de doi ani (și eu eram și cu cineva). M-am gândit să iau cursurile pe care trebuia să le iau într-un colegiu de 4 ani pentru HALF și să-mi dau seama ce vroiam să fac.

Am luat tot felul de cursuri acolo, precum și clasele de bază de care aveam nevoie în general, și am decis să lucrez la un mare număr de comunicări și afaceri cu un minor în Marketing.

Am avut un colegiu de 4,0 în comunitate și mi-ar plăcea să merg la prima mea alegere, Villanova, pe care am primit-o în primul rând. DAR, după o analiză financiară am ales Universitatea din Albany din New York. Este o școală de stat și mult mai ieftină decât Villanova.

În loc de datorii de peste 100.000 de dolari, când am absolvit în 3 ani, a fost datoria de 15.000 de dolari în doi ani. Am lucrat în timp ce eram în colegiu cu normă întreagă și am trăit împreună cu părinții mei (deci nu exista datorie acolo). Am lucrat cu jumătate de normă (ultimul meu an) în timp ce mergeam în UAlbany și asta a ajutat la plata unor datorii.

După absolvire am un loc de muncă în orașul meu natal pentru un salariu decent și a continuat să trăiesc la părinții mei. Mi-am achitat împrumuturile în 2 ani de la absolvire.

Creativ castiga bani in plus

În loc să fie creativi în economisirea banilor, Ben Adams a decis să caute modalități creative de a câștiga bani:

Eu sunt un psiholog clinic care a stârnit WAY prea mult datorie student împrumut. Am primit un premiu de rambursare a împrumutului care a scos o bucată mare de bani. A fost un premiu acordat de către Institutul Național de Sănătate (NIH)

Program de rambursare (LRP) pentru munca mea de cercetare.

Apoi am devenit chiar mai creativ, scriind o carte despre care mă gândisem de ani de zile, "Dieta procesului creativ". Tocmai am publicat-o recent, așa că am început doar de marketing.

Aproape că m-am săturat de datoria de împrumut pentru studenți. Dar apoi am fost creativ.

Utilizarea datoriilor ca motivator

Tyler Williams și-a folosit disprețul pentru datorii pentru ai motiva să-l plătească rapid:

Am absolvit în 2009, cu datorii de 25.000 de dolari, ceea ce, în orice caz, nu este o tonă în comparație cu unele dintre poveștile de groază de acolo. M-am angajat să le plătesc în mai puțin de cinci ani. Am făcut-o în trei.

A fi în datorii este ceva care ma făcut mereu neliniștit, iar gândul de a arunca bani la dobânzi de mai mulți ani mi-a făcut pielea să se târască. Au fost o serie de lucruri pe care le-am făcut pentru a-mi plăti rapid împrumuturile pentru studenți:

- Am o treime de muncă. Primele mele poziții au plătit foarte puțin - mai ales pentru standardele NYC - așa că am liberat serviciile mele în acel moment. A fost o mulțime de muncă și frecvent am lucrat mai multe ore după ce am ajuns acasă și la sfârșit de săptămână, dar am pus un extra $ 400- $ 1,000 / lună (în funcție de lună) pentru împrumuturile mele.

- Am pus toate bonusurile de muncă și banii cadou pentru împrumuturile mele. În timp ce era foarte tentant să le cheltuiți pe haine și distracție (la urma urmei, se simt ca "bani liberi"), am pus fiecare cent la împrumuturile mele. De-a lungul celor trei ani a fost vorba despre un extra 8.000 de dolari, care a scos aproximativ o treime din datoria mea globală.

- De asemenea, am păstrat-o foarte simplu atunci: apartament cu chirie mică, nu mănâncă foarte frecvent, haine de la H & M, vacanțe foarte frugale etc.

Culele cheie

Îmi place cât de creativ era toată lumea să-și plătească datoriile. Cred că putem să aruncăm rapid la plata împrumuturilor studentului la două puncte principale: creativitatea (atât în ​​venit și cheltuială) cât și sacrificiul.

Sper că aceste povesti vă ajută să înțelegeți că este posibil să vă plătiți rapid împrumuturile pentru studenți, atâta timp cât rămâneți hotărâți și creativi.

Ți-ai plătit împrumuturile pentru studenți? Dacă da, ce strategie a lucrat cel mai bine pentru dvs.?

Sfaturi De Top:
Comentarii: