Veți câștiga o creștere sau veți începe să câștigați bani din partea dvs. și veți fi în partea de sus a lumii. Simti ca in sfarsit vei putea face progrese in privinta obiectivelor tale financiare. Apoi, sfârșitul lunii se rostogolește și suma pe care ați crezut că o veți putea salva nu este acolo. Se pare că ai scutit și ai diminuat toate banii în plus.

Sună familiar?

Dacă da, tocmai ați căzut victimă inflației stilului de viață. Nu te bate prea tare, se întâmplă celor mai buni dintre noi.

În loc să faci acest obicei, încercați una din aceste strategii pentru a salva mai mulți bani câștigați din greu.

Faceți bani inaccesibili

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, este ușor să vă transferați banii în economii și este la fel de ușor să le transferați imediat în contul dvs. de verificare. Preveniți-vă să faceți acest lucru făcându-vă banii inaccesibili.

Aveți câteva opțiuni pentru a face acest lucru:

Utilizați un cont de economii online separat de verificarea dvs.: Dacă utilizați un cont de economii online și o bancă locală pentru verificare, nu veți putea accesa imediat banii. În mod normal, este nevoie de oriunde în 2 - 4 zile pentru a vă transfera banii din conturi, ceea ce înseamnă că nu veți putea cheltui impulsiv banii.


Puneți-vă banii în plus într-un cont de investiții - A doua opțiune este să vă puneți toți banii într-un cont de investiții. În special, un cont de pensionare în care veți fi penalizat pentru retragerea banilor mai devreme. Presupunând că nu doriți să obțineți lovitura cu pedeapsa, nu veți atinge banii. Este la fel de ușor ca asta.

Beneficiați de depozitele directe

Dacă o parte din problema dvs. este că nu vă puteți părăsi pe banii dvs. suficient de mult pentru ao salva, atunci utilizarea depozitului direct poate face minuni pentru dumneavoastră.

Depuneți angajatorului dvs. o anumită sumă din banii dvs. într-un cont special de economii la fiecare salariu. În acest fel nu veți avea nici măcar nevoie să vedeți banii. La sfârșitul lunii conectați-vă la contul de economii și spuneți-i banii în care să mergeți.

Dacă lucrați la plata datoriilor, transferați această sumă la verificarea și efectuați imediat o plată. Dacă vă construiți investițiile, lăsați banii să se acumuleze puțin și apoi să-l transferați în conturile de investiții alese la o anumită perioadă de timp. Dacă lucrați la un alt scop de economii, cum ar fi salvarea pentru o plată în avans, atunci lăsați banii să stea acolo. Păstrați-l din vedere.

Puneți toate creșterile în contul dvs. de pensionare

Pentru cei care lucrați la un obiectiv legat de pensie și care în prezent nu vă depășesc conturile de pensionare, această strategie este pentru dvs.

De fiecare dată când vă ridicați contribuțiile de pensionare cu aceeași sumă până când ajungeți la punctul în care vă depășiți conturile. Nu veți pierde acești bani pentru că nu ați fost obișnuiți să trăiți pe el în primul rând.

În cazul în care acest lucru sună confuz sau înfricoșător, trebuie doar să verificați Betterment și să vedeți cât de ușor de economisire pentru pensionare poate fi.

Economisiți mai mult din banii dvs.

Este ușor să vă prindeți în încercarea de a prinde banii fără a vă salva de fapt banii. Dacă doriți să economisiți mai mult din banii câștigați, atunci aveți nevoie de disciplină. Dacă nu aveți disciplină, atunci trebuie să vă păcăliți în salvare, ceea ce sunt menite să facă aceste strategii.

Aveți vreo strategie pentru a vă păcăli să economisiți bani?

Sfaturi De Top:
Comentarii: