Dacă ești un drogar de investiții, probabil că te vei răzgândi când vei fi lovit cu o lună de bani. Din nefericire, aceste luni stâncoase se întâmplă chiar și celor mai tari investitori tineri.

Dacă sunteți în căutarea de a reduce unele costuri, astfel încât să aveți mai mulți bani pentru a arunca la investițiile dvs., aici sunt trei moduri ușoare puteți face doar asta.

1. Găsiți un nou operator de telefonie mobilă

Telefonul tău este cel mai mare buster de buget, dar nu trebuie să fie așa. Dacă plătiți în continuare un dolar de top pentru serviciul de telefonie mobilă, este cu siguranță timpul să faceți trecerea la unul dintre cele mai accesibile planuri de astăzi. Iată câteva opțiuni.

Planul Republicii Wireless Unlimited - 19 USD / lună

Republica Wireless este încă un serviciu destul de nou. Acest transportator rulează un amestec de rețea Sprint și Wi-Fi. Telefonul oferit de Republica Wireless este practic, dar nu este la modă.

A trăi în mediul rural din Ohio Am fost deosebit de sceptic față de acest serviciu, dar pentru un preț incredibil de $ 19 / lună pentru un nelimitat trebuie să încerc. Sunt atât de bucuroasă că am făcut-o pentru că funcționează bine! Republicul meu Telefonul fără fir preia servicii în locuri unde AT & T nu face destul de mult tăierea.

Net10 Wireless Unlimited Plan - 50 $ / lună

Net10 Wireless a fost în jur de ceva timp. De fapt, puteți recunoaște această companie pentru planurile lor de 10 cenți / minut. Ei oferă acum servicii nelimitate de text, discuții și date pe câteva dintre telefoanele lor. Dacă vă înscrieți automat în plata facturilor, veți pierde un preț de doar 45 USD / lună!

Dacă plătiți mai mult de 50 de dolari pe lună pentru utilizare nelimitată a telefonului mobil, vă recomandăm să alegeți unul dintre acestea mult mai ieftin planuri. Selecția lor de telefon nu poate fi la fel de frumos ca iPhone, dar pentru prețul pe care nu vă puteți plânge. Dar, dacă doriți un iPhone, asigurați-vă că găsiți cel mai ieftin plan iPhone.

2. Cumpărați cărțile folosite și apoi le revindeți

Manualele sunt una dintre cheltuielile colegiilor care vă fac să vă strângeți - până la 300 de dolari pentru o carte pe care o veți folosi pentru câteva luni, într-adevăr?

Dacă achiziționați în prezent cărțile dvs. de brand-spanking-nou este timpul să faceți comutatorul. Trebuie să căutați mereu să cumpărați cărți utile și apoi să le vindeți după ce ați terminat. Iată câteva companii care vă pot ajuta.

Amazon

Dacă alegeți să vă cumpărați cărțile prin Amazon, puteți salva până la 90% din cărțile uzate și până la 40% în cărți noi. Când ați terminat cu cărțile, puteți să le vindeți înapoi la Amazon pentru până la 70% din ceea ce ați plătit!

Half.com

Half.com (site-ul eBay) este un alt loc minunat de a găsi și de a vinde manuale. De fapt, cu Half.com poți chiar să închiriezi manuale. Acestea au o interfață ușor de utilizat, care vă permite să căutați cărți prin numărul sau titlul ISBN.

Colecția de cărți de colegiu

Colegiul din orașul meu vinde manuale utile folosite de studenți și îi cumpără, de asemenea, înapoi. Puteți găsi câteva oferte foarte bune despre manualele utilizate la colegiu, dar din experiența mea prețul de cumpărare este prea mic.

3. Nu fi un alimentar

Alimentarea este o categorie mare în bugetul tuturor. Din fericire, există o multitudine de modalități de a menține costurile alimentelor în linie. Iată câteva care trebuie luate în considerare.

Mănâncă la domiciliu

De departe, numărul unu mod de a economisi bani în bugetul alimentelor este să mănânci acasă. Puteți cumpăra locuri cum ar fi Aldi, Costco sau The Dollar Store pentru a înscrie prețurile de pe jos și apoi bate-ți mesele proprii.

Magazinul meniului Dollar

Nu poți fi o sfântă mâncare la domiciliu toate timpul. În astfel de cazuri, trebuie să atingeți meniul de dolari. Alegeți restaurantul preferat pentru fast-food și răsfoiți meniul dolarului pentru un tratament apetisant. Mai degrabă ai pizza? Utilizați un cupon și împărțiți factura cu câțiva dintre prietenii dvs.

Concluzie

Întotdeauna vor exista cel puțin două luni de bani brute pe parcursul anului. Calculatoarele se prăbușesc, mașinile se descompun, facturile trebuie plătite și banii sunt strânși. Nu vă simțiți rău dacă întâlniți o lună în care în bancă nu există nimic care să rămână în numerar.

Ceea ce puteți face, totuși, este să fiți proactiv cu tehnicile dvs. de reducere a costurilor tot timpul. Concentrându-vă pe câteva domenii bugetare cheie, veți putea salva sute din dolari care pot fi investiți mai degrabă decât pierduți.

Ce alte categorii mari de buget aveți și cum economisiți bani pe ele? Au cineva resurse valoroase?

Sfaturi De Top:
Comentarii: