Dacă citiți acest lucru, probabil veți avea fie datorii de împrumut pentru studenți, fie sunteți pe cale de a suporta datorii de student.

Cu soldurile de împrumuturi pentru împrumuturi student în creștere, cel mai bun pariu este de a achita datoriile dvs. student împrumut cât mai repede posibil, sau mai bine, opri datoriile de la piling sus prin luarea de măsuri preventive.

Mulți absolvenți trebuie să-și pună viața în așteptare din cauza unor greșeli comune de împrumuturi pentru studenți. Evitați să faceți aceste greșeli și să scăpați de împrumuturile dvs. student în 3 pași simpli!

Potrivit USA Today, până la 68% dintre absolvenții de colegiu intră pe piața forței de muncă cu împrumuturi pentru studenți. Institutul pentru Accesul la Colegiu și Succesul a raportat că studenții absolvesc cu $ 18.000 până la $ 37.000 în împrumuturi pentru studenți în ultimul an. Pentru a minimiza impactul, urmați acești trei pași simpli pentru a evita acumularea datoriilor inutile.

Navigare rapidă Pasul unu: alegeți dreptul de colegiu și rapid urmăriți-vă absolvirea Selectarea Burselor RightResearch burse, subvenții și completați dvs. FAFSAPlan Pentru a absolvi eficient / crea un plan eficient pentru GraduationStep două: Bugetul și a salva pentru a minimiza Student împrumut debtCreate un buget realist pentru dvs. Viata dreapta acum salvati-va pentru viitorul treia: cresterea veniturilor dvs. si agresiv platirea scadenta payout in rate in timp ce in scolar pentru a minimiza datoriile care rasplatesc imprumuturile dvs. studentului cu plata anticipata creditePay interes in inchidere

Pasul unu: alegeți colegiul potrivit și urmați rapid absolvirea

Selectarea Colegiului potrivit

Aflați cât de multă taxă va costa și, de asemenea, estimați toate celelalte costuri, cum ar fi manuale, materiale, cheltuieli de trai și costuri suplimentare dacă locuiți în campus.

Din alegerile de top ale colegilor, analizați cu atenție costurile, stilul de viață și oportunitățile de carieră. Cântărește argumentele pro și contra fiecărui colegiu înainte de a face selecția.

Dacă încercați să restrângeți alegerile pentru care colegiu să participați, uitați-vă la alegerile de top și le clasificați prin scolarizare. De asemenea, faceți unele cercetări pentru a afla dacă clasele se umple rapid și ce alternative sunt disponibile.

Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă prelungiți absolvirea și să vă ocupați de semestre pe jumătate, deoarece cursurile cerute nu sunt disponibile și nu există alternative.

Indiferent dacă ați fost acceptat sau nu în colegiu de vis, puteți începe, de asemenea, la un colegiu comunitar și apoi transferați la colegiul de vis.

Un cuplu de ani la un colegiu comunitar vă va ajuta să obțineți notele și să vă măriți șansele de a obține o bursă sau un grant bun. Ca bonus, această opțiune vă va salva doi ani de școlarizare cu costuri ridicate de acolo.

Dacă încă nu sunteți sigur (ă) dacă puteți să vă plătiți în mod realist împrumutul student la absolvire, o regulă bună este că soldul creditelor nu trebuie să depășească salariul dvs. de bază așteptat.

Burse de cercetare, granturi și completarea FAFSA

Înainte de a vă copleși de costurile de școlarizare, căutați toate bursele și bursele disponibile din alegerile de top ale colegilor. Aflați cât de mult aveți nevoie cu și fără burse și burse.

Apoi, explorați opțiunile pentru ajutor financiar. Înainte de a vă întoarce la împrumuturile pentru studenți, asigurați-vă că știți toate opțiunile pentru burse și burse. Completați aplicația gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți (FAFSA) și începeți imediat să căutați burse și granturi.

În cele din urmă, dați seama cât de mult ar trebui să eliminați decalajul și dacă aveți un loc de muncă ar avea un impact. Un loc de muncă la magazinul de cafea din colegiu ar putea să te salveze câteva mii de dolari, dar ar putea avea un impact negativ asupra claselor tale.

Dacă preferați să nu lucrați în timpul colegiului, începeți să vă planificați cariera astfel încât să puteți avea o slujbă care să vă sprijine odată ce ați absolvit. Împrumuturile private ar trebui să fie ultima dvs. soluție pentru a închide diferența de școlarizare.

Un cuvânt de precauție cu privire la împrumuturile pentru studenți: știți ce intrați înainte de a lua împrumuturi pentru studenți. Ați citit povesti de groază despre faptul că oamenii nu își pot permite cheltuielile de zi cu zi, pe măsură ce se împrumută studentul lor.

Știți ce intri când împrumuți bani pentru școală. În primul rând, utilizați împrumuturile federale ale studenților, apoi examinați împrumuturile private ca o ultimă soluție. Rețineți că împrumuturile private nu oferă, de obicei, aceleași beneficii ca împrumuturile studențești federale, cum ar fi amânarea, toleranța sau iertarea.

Planul de a absolvi eficient / Crearea unui plan eficient pentru absolvire

Aflați-vă cerințele de absolvire și stabiliți dacă scolile sunt calculate pe semestru / trimestru sau pe unitate. Dacă taxa este calculată pe semestru / trimestru, puteți absolvi rapid cu planificarea și disciplina potrivită.

Ia cursuri de vară și unități transferrable la un colegiu comunitate locală pentru a reduce costurile și, de asemenea, pentru a compensa problemele cu disponibilitatea cursului. De exemplu, unele colegii vor permite studenților să preia cursuri de limbi care să se umple cu ușurință la colegii comunitare. În acest fel, veți profita din plin de timpul acordat și, de asemenea, economisiți bani, mai ales dacă școlile dvs. percep taxe pe unitate.

Pasul al doilea: Bugetul și economisiți pentru a minimiza datoriile împrumutului student

Creați un buget realist pentru viața dvs. chiar acum

Doriți să vă bucurați de experiența colegiului, dar nu doriți să mergeți în acest proces. Pentru nopți, găsiți locuri unde puteți obține oferte bune pentru mâncare și băuturi pentru a reduce cheltuielile în timpul mesei.

În timp ce sunteți în școală, reduceți-vă cheltuielile de trai fie că locuiți acasă, fie închiriați un apartament în afara campusului, decât să locuiți în campus. Decideți cum să vă planificați mesele și să trăiți cu mult înainte de timp.Așezați bani în timp ce sunteți în școală, indiferent dacă provine dintr-un loc de muncă sau un ajutor financiar.

Pentru a începe, creați un buget realist. Listați toate veniturile, inclusiv ajutorul financiar, veniturile din locurile de muncă sau contribuțiile părinților.

Apoi, enumerați cheltuielile dvs., începând cu necesități cum ar fi taxele de școlarizare și taxe, cărți, chirii sau camere și bord, produse alimentare, utilități articole personale, transport și asigurări de sănătate. Includeți toate plățile minime pentru cardurile de credit și datoria în bugetul dvs.

Utilizați majoritatea banilor rămași pentru a vă împrumuta un student. Dacă aveți un număr negativ, va trebui să redobândiți bugetul astfel încât venitul să acopere toate cheltuielile dvs. Bugetul dvs. ar trebui să plănuiască pentru situații de urgență, întreținerea mașinilor (dacă aveți o mașină) și cheltuieli mai mari, cum ar fi un nou laptop sau o vacanță.

Dacă sunteți deja în afara școlii, dați seama cât de mult trebuie să plătiți și apoi creați un buget. Calculați veniturile și cheltuielile dvs. și vedeți cât de mult ați rămas. Includeți suma minimă din bugetul dvs. Utilizați majoritatea banilor în plus pentru a vă împrumuta împrumutul.

Salvați-vă pentru viitor

Dacă venitul dvs. constă în împrumuturi pentru studenți, ajutor de la părinți sau salariu, trebuie să creați bune obiceiuri financiare încă de la început. Începeți prin a pune cel puțin 10% pe lună.

Salvarea în fiecare lună vă va ajuta să creați obiceiuri financiare bune care vă vor beneficia în viața dumneavoastră adultă și în afara ei.

Dacă sunteți cu adevărat serioși în ceea ce privește obținerea finanțărilor în ordine, Personal Capital nu numai că vă va ajuta să vă analizați bugetul, ci vă va ajuta și cu investițiile dvs. Verificați opinia noastră cu privire la capitalul personal dacă sunteți în continuare pe gard.

Pasul al treilea: Creșterea venitului și scăderea agresivă a echilibrului

Plătiți școlarizarea în rate în timp ce sunteți în școală

Dacă sunteți în măsură să plătiți taxa de școlarizare, plătiți-o în rate, pentru a evita să pierdeți deloc bani. Chiar și taxa de înființare sau taxa de comoditate va fi probabil mult mai mică decât rata dobânzii pentru împrumuturile pentru studenți.

Lucrați pentru a minimiza datoriile

Dacă puteți obține mâinile pe un stagiu plătit, puteți obține credit pentru a lucra în timp ce aveți niște bani pentru a achita dobânda de student împrumut.

Dacă sunteți încă în școală, un loc de muncă cu fracțiune de normă poate fi folosit pentru a înlocui sau reduce împrumuturile. Anumite locuri de muncă pot chiar să vă acopere cheltuielile de trai pe lângă salariul dvs. De exemplu, un loc de muncă ca asistent rezident poate contribui la acoperirea costurilor de trai, cum ar fi spațiul și bordul. Cu toate acestea, dacă nu sunteți atenți, lucrul în timpul școlarizării ar putea dura timpul necesar pentru a studia și a trăi o viață echilibrată a colegiului.

Dacă nu sunteți la școală, căutați oportunități care vă vor duce la îndeplinire obiectivele.

Locuri de muncă care să-ți plătească împrumuturile pentru studenți

Căutați locuri de muncă care oferă iertare de împrumut pentru studenți sau concesii care corespund profesiei dumneavoastră. Anumite profesii îți vor plăti chiar împrumuturile pentru studenți dacă rămâi acolo destul de mult timp. Dacă sunteți dispus să puneți în câțiva ani, aceasta este o alegere bună.

Imprumuturi anticipate

Dacă primiți o restituire a impozitelor mari, bonus sau plătiți, nu cheltuiți-o! Utilizați banii pentru a vă plăti anticipat împrumuturile pentru studenți sau pentru a le plăti dacă nu sunteți deja în școală.

Dacă aveți solduri mai mici de împrumuturi pentru studenți, nu intrăți în capcana întârzierii. Dacă vă plătiți anticipat împrumuturile pentru studenți, este mai probabil să vă plătiți împrumuturile elevilor într-un ritm mai rapid.

Plătiți dobânda

Deși nu trebuie să plătiți dobânzile la împrumuturile studențești în timp ce sunteți în școală, elevii cu împrumuturi nesubsidente de la Stafford nu sunt obligați să plătească dobânda împrumutului în timp ce se află în școală, există economii potențiale dacă plătiți dobânzi.

Dacă nu plătiți suficient de repede împrumuturile pentru studenți, este posibil să vă consolidați împrumuturile eligibile pentru studenți și să luați măsuri pentru restul. Nu vă puneți în această poziție - începeți să luați măsuri preventive acum.

În încheiere

Începe cu sfârșitul în minte. Decideți la un colegiu, estimați costurile și găsiți o modalitate de a absolvi cât mai repede posibil, mai ales dacă școlarizarea dvs. este calculată pe semestru sau pe trimestru, și nu pe unitate.

Explorați toate opțiunile pentru burse și burse și apoi aflați cât de mult trebuie să închideți diferența. Explorați ajutorul financiar și calculați cât puteți câștiga dacă obțineți un loc de muncă.

Cântărește argumentele pro și contra și vei avea un plan. De asemenea, verificați-neCurs gratuit de 5 zile pentru a ieși din datoriiși începe să-ți trăiești viața.

Ați folosit vreunul din aceste sfaturi pentru a vă menține datoria de împrumut student în timpul școlarizării? Dacă sunteți absolvent, ați folosit oricare dintre aceste strategii pentru a vă achita împrumuturile pentru studenți? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Sfaturi De Top:
Comentarii: