Investiția începe și se termină cu profituri, dar ar trebui să înceapă cu protejarea capitalului investițional. Matematica dictează că pierderile au un impact mai mare asupra randamentelor totale decât câștigurile. O pierdere de 50% este acoperită doar cu un câștig de 100%; iar o pierdere de 33% a unui portofoliu poate fi recuperată numai cu un randament pozitiv de 50%.

Hedging pozițiile portofoliul dvs. este ceva care ar trebui să fie făcut foarte atent. Piața permite câteva căi rapide de acoperire a defectelor din portofoliul dvs., dacă doriți să blocați anumite profituri, ceea ce este posibil să doriți să luați în considerare, având în vedere tendințele de la începutul anului și modificările recente în scădere.

Iată trei modalități de acoperire a portofoliului:

1. Riscul de eliminare - Unul dintre cele mai mari produse noi din domeniul financiar este ETF-urile cu volatilitate scăzută. Aceste fonduri dau investitorilor expunerea la acțiuni care sunt cele mai puțin volatile ale colțului lor de piață. Sunt incluse în aceste fonduri tipurile de companii pe care le-am discutat într-un articol despre stocurile pe care Warren Buffett le-ar putea cumpăra; stocuri cu șanțuri largi, poziții financiare puternice și linii de produse care se vând la fel de bine în recesiune, așa cum o fac în perioade de creștere economică puternică. O ETF cu volatilitate scăzută este o modalitate ușoară de a obține expunere la rentabilitate, coborâșuri. În mai multe puncte din istoria lor, fondurile cu volatilitate scăzută au depășit chiar și piața, contrar a ceea ce ar fi de natură să vă creadă în finanțarea academică.

Cum să o facă: fonduri de swap sau acțiuni individuale pentru un ETF cu volatilitate scăzută, cum ar fi PowerShares S & P 500 Portofoliul de Volatilitate scăzută (SPLV). Acest fond primește cele 100 de acțiuni mai puțin volatile de la S & P 500 și se diversifică foarte mult. În piețele de urs, acestea sunt stocurile mai puțin susceptibile de a face o bătaie. În plus, veți beneficia de randamentele dividendelor cu 40% mai mari decât indicele S & P 500.

2. Pariați împotriva pieței - Vreți să faceți o scurtă scurtă? Există întotdeauna un scurt ETF în așteptare pentru investiții de dolari. Un ETF scurt urmărește schimbarea zilnică opusă într-un index cum ar fi S & P 500. Din păcate, fondurile levertizate nu fac cele mai mari investiții pe termen lung, datorită compunerii lor zilnice. Cu toate acestea, dacă sunt deținute doar pentru o perioadă scurtă de timp, aceștia pot să-și combine rapid investitorii într-o vânzare.

Cum să o facă: caută un ETF ca ProShares Short S & P500 ETF (SH), care va reveni în opoziție cu performanța pieței în fiecare zi. Investitorii ar trebui să ia în considerare și un ETF levered pentru poziții de acoperire foarte scurte pe termen scurt - UltraShort S & P 500 ETF (SDS) este un exemplu - dar aveți grijă să păstrați doar o mică parte a portofoliului dvs. într-un astfel de vehicul comercializat.

3. Hedging cu obligațiuni - Fondurile de obligațiuni pe termen scurt fac o modalitate excelentă de a vă proteja capitalul de investiții atunci când piața se transformă în active de risc. În general, datoria corporatistă și guvernamentală de scurtă durată reprezintă un loc sigur pentru stocarea capitalului dvs. de investiții fără riscuri semnificative. De asemenea, întrucât stocurile ar putea scădea ca o piatră într-o corecție, zborul către siguranță poate ridica prețurile obligațiunilor și poate împinge randamentele, sporind potențialul de câștiguri de capital chiar dacă stocurile devin acre. Aceasta este o variantă a strategiei de investiții Barbell, care funcționează bine și pentru evenimentele din lebada neagră.

Cum să o facă: Unele dintre cele mai bune fonduri de obligațiuni pe termen scurt sunt iBoxx $ Investment Grade Corporate Bond Fund (LQD), care este un ETF extrem de lichid, umplut la limită cu probleme de datorie de înaltă calitate. O altă alegere excelentă este iShares Barclays 1-3 Year Treasury Bond ETF (SHY), care este la fel de bun ca și contul de pe piața monetară. Fondul de obligațiuni corporative va fi mai volatil decât Trezoreria, deoarece investitorii își schimbă mintea cu privire la activele de risc din cauza unui risc mai mare de pierdere, de durată mai lungă și de randament mai mare.

Cuvintele finale privind acoperirea portofoliului dvs.

Nimic nu este perfect. Și pozițiile tale de acoperire nu vor fi. Cu toate acestea, nu este nimic în neregulă cu a lua bani de pe masă sau de protejare a portofoliului dvs. de la un dezavantaj după ce a cunoscut câștiguri mari. Cei care au o toleranță mai mare la risc ar dori ca un ETF invers să fie un hedging, în caz contrar schimbul de acțiuni mai volatile pentru fondurile cu volatilitate scăzută sau fondurile de obligațiuni, fac într-adevăr un mod de a lua un anumit risc din tabel când valorile depășesc zona dvs. de confort.

Îți contravine câștigurile din portofoliu? Te gândești la această piață?

Sfaturi De Top:
Comentarii: