Mulțumesc (sau nu mulțumesc) crizei economice recente, suntem cu toții mai deschisi față de ideea de a salva fiecare bănuț pe care îl putem face și de a reduce din toate cheltuielile generoase pe care le-am făcut de-a lungul anilor. Ne-am dat seama cum să folosim cardurile de credit mai în siguranță și am învățat să plătim facturile noastre în întregime și la timp. Și din cauza înțelepciunii financiare care a fost făcută cu generozitate pe platforme precum Internetul, suntem mai buni decât am avut înainte, atunci când este vorba de a cheltui cu înțelepciune și de a întinde fiecare dolar la maxim. Dar când vine vorba de bani, nu puteți avea prea mult din ea sau nu știți prea multe despre salvarea fiecărui bănuț pe care o puteți obține în moduri în care nu v-ați gândit niciodată înainte. Deci, aici, trei strategii neobișnuite care nu numai că economisesc bani, ci și îmbunătățesc calitatea vieții tale:

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră

Dacă vă opriți să vă gândiți la asta pentru o clipă, veți realiza că puteți salva sute de dolari dacă sunteți sănătoși și nu sunteți deseori îmbolnăviți. Când sunteți bolnav, nu trebuie doar să vă petreceți în timpul vizitelor la medic și medicamente, ci și să pierdeți timpul de lucru și să pierdeți atâta timp cât și bani (dacă sunteți plătiți cu ziua sau dacă sunteți " ați epuizat concediul medical). În plus, trebuie să cheltuiți mai mult pe hrana nutritivă pentru a vă susține sănătatea și pentru a vă readuce la normal cel mai devreme.

Cea mai bună modalitate de a vă salva atât bani, cât și probleme este să vă preveniți să vă îmbolnăviți prin aderarea la obiceiuri bune și să conduceți un stil de viață sănătos. Rămâneți activ prin exerciții fizice regulate (nu petreceți pe o scumpe de statutul de sală de gimnastică pe care nu o folosiți prea mult; în schimb, faceți o plimbare sau jogging în parc și trenul de forță acasă pentru a lucra la mușchii dvs.), mâncați mai multe fructe și legume și mai puțin de alimente nesăbuite grase și, cel mai important, să jură fumatul și să limiteze consumul de alcool la ocazia socială rară.

Utilizați cardurile de credit

Pe cât posibil, folosiți cardul de credit pentru a plăti achizițiile. Știu că acest lucru se opune înțelepciunii financiare convenționale în care experții vă spun să utilizați numerar și să vă tăiați cardurile, dar există o sugestie pentru sugestie - trebuie să creați instrucțiuni de debitare automată pentru fiecare cont legat de cardul dvs. de credit, astfel încât soldul dvs. lunar este plătit integral și nu vi se percepe dobândă. În acest fel, puteți utiliza banii împrumutați de la bancă la dobândă zero pentru o perioadă de 30 până la 40 de zile. Banii între timp câștigă un interes minim din partea băncii, deci câștigați bani chiar și atunci când îl cheltuiți. Dar fiți foarte atent atunci când folosiți această strategie pentru că nu puteți petrece mai mult decât aveți în contul dvs.; dacă o faci, banii tăi vor merge să-și facă răul.

Menținerea activelor

Indiferent cât de mic sau nesemnificativ este un bun, acesta vă oferă mai multă valoare pentru bani atunci când vă îngrijiți bine. Când vine vorba de aprecierea activelor ca casa ta, menținerea ei bine va fi plătită pe termen lung - valoarea crește și crește capitalul. Dacă depreciați active, cum ar fi mașina dvs., gadgeturile și aparatele dvs., vă puteți întinde viața și puteți extrage mai multă valoare pentru dolar, având grijă de ele, păstrând curățenia și reparații minore înainte de a deveni importante. Nu reduceți cheltuielile mai mici atunci când sunt cu adevărat necesare sau veți fi confruntate cu cele mai mari și mai complicate.

Acest post de invitat este contribuit de Omar Adams, el scrie pe tema de gradul de contabilitate on-line. El vă salută comentariile la adresa de e-mail: [email protected]

Sfaturi De Top:
Comentarii: