Participarea la colegiu este costisitoare și luând o încărcătură completă de clase poate face dificilă găsirea unei oportunități de angajare cu fracțiune de normă care se potrivește cu programul dvs. Din fericire, există câteva opțiuni flexibile de lucru care se potrivesc cu programul dvs. și pot ajuta la aducerea unor bani în plus.

Iată trei modalități unice de a face bani în plus în colegiu:

Fii ambasador al mărcii

Dacă ar fi trebuit să știu câte lucruri când eram la facultate, ar fi vorba de a lucra în calitate de ambasador al mărcii. Am lucrat în calitate de ambasador al mărcii în ultimii trei ani și am făcut bani simpli și am lucrat cu mărci de nivel înalt precum Starbucks, Petco, Columbia Sportswear, Nike și multe altele. Un ambasador al mărcii este cineva care desfășoară evenimente, concerte, concerte sportive și altele asemenea. Ei poartă adesea tricouri de marcă și dau lucruri libere. Îmi amintesc că am văzut mulți ambasadori de marcă când eram la facultate, dar nu aveam idee unde să găsesc astfel de lucruri.

Abia după ani, mi-am luat primul concert de Craigslist. Dacă locuiți într-un centru urban, începeți să căutați un grup Facebook pentru "Ambasadorii de marcă ai [orașului dvs.]". Multe oportunități sunt postate acolo și puteți vedea ce companii angajează în zona dvs. și aplicați direct pe site-ul lor. Agențiile de marketing vor trimite e-mailuri de explozie atunci când locul de muncă este disponibil în zona dvs. Dacă sunteți liber, puteți aplica și, dacă nu, nu trebuie să faceți nimic. Cheia este de a răspunde rapid. Vă puteți aștepta să faceți $ 15- $ 20 / hr.

De ce ai nevoie: Un headshot, o fotografie suplimentară și un CV.

Participați la Studii Medicale

Persoanele cu aventuri minte pot contacta departamentul de psihologie în școala lor și pot vedea dacă au studii medicale plătite. Unele studii sunt mai ușoare decât altele, în timp ce altele pot avea anumite condiții speciale. Cu toate acestea, banii pot fi buni și munca este destul de ușoară. Când eram la școală, am participat la un studiu medical pe tema psihologiei, în care trebuia să am ochelari speciali care să arate diferite vizuale. Mă măsurau statisticile pentru a vedea cum am reacționat. Am făcut 30 de dolari pentru 15 minute din timpul meu. Unele studii necesită mai mult timp, dar plătesc și mai mult.

Aceasta este o oportunitate unică pentru oameni de a face bani rapizi, în plus, adesea în numerar. Cu toate acestea, pot exista unele dezavantaje, deoarece este un studiu medical, așa că asigurați-vă că faceți cercetările dvs. și știți ce vă obțineți în prealabil. Puneți întrebări bune!

De ce ai nevoie: O minte deschisă și un spirit aventuros.

Fii un tester Web

Un alt mod distractiv și ușor de a face niște bani în plus este de a fi un tester web. Am fost prima dată expus la un tester web prin Craigslist, apoi TaskRabbit. În esență, mi sa cerut să navighez printr-un nou site web și să ofer feedback despre utilitatea, lizibilitatea, înțelegerea etc. De multe ori companiile caută testere, pentru a primi feedback și pentru a face schimbările necesare înainte ca site-ul să devină public. Având un tester în afara oferi feedback imparțial este extrem de important pentru companiile care doresc să confirme că site-ul lor este de a face ceea ce ar trebui și de a transmite mesajul dorit. Din experiența mea, puteți face între $ 15- $ 30 / hr.

De ce ai nevoie: Experiență folosind site-uri web, acces la internet și abilități bune de comunicare.

Ai încercat oricare dintre acestea? Aveți alte recomandări pe care le-ați adăuga la listă?

Sfaturi De Top:
Comentarii: