Cumpărarea unei case va fi cea mai mare achiziție pe care o faceți vreodată. Nu este o decizie pe care ar trebui să o luați ușor și nu este o achiziție pe care ar trebui să o faceți pe un capriciu.

Cumpărarea unei case poate fi fie o experiență incredibilă și (sperăm) o investiție minunată, fie poate fi un vinovat al falimentului și a stresului care nu este necesar. Nu vrei să fii în ultimul grup.

Iată trei lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a cumpăra o casă.

Ce fel de plată se poate ocupa?

Doar pentru că banca vă va împrumuta o anumită sumă de bani nu înseamnă că ar trebui să o luați. Decizia dvs. de cumpărare de la domiciliu trebuie să se bazeze pe o varietate de factori - venitul dvs. și securitatea locului de muncă fiind unul dintre cele mai importante. Și asigurați-vă că înțelegeți cu adevărat raportul dvs. datoriilor către venituri! Creditele pentru studenți pot avea un impact negativ asupra cumpărării unei case.

Nu luați suma maximă pe care banca o va împrumuta dacă nu doriți să fiți săraci în casă. Și nu uitați să vă gândiți la alte cheltuieli care vin împreună cu o casă, cum ar fi asigurarea, impozitele pe proprietate, utilitățile, întreținerea și îmbunătățirile acasă.

Aceste tipuri de cheltuieli se pot adăuga rapid și se pot ridica la mult mai mult decât anticipați.

Vrei să trăiești în această casă pentru totdeauna?

Uneori are sens să cheltuiți mai mult pe o casă dacă aveți de gând să trăiți în ea pentru tot restul vieții. Dacă nu, însă, trebuie să vă gândiți la casa dvs. dintr-un mod de investiție.

Puneți-vă întrebări cum ar fi "dacă voi fi capabil să vând acest lucru atunci când sunt gata să mă mișc?" Și "am putea să fac bani din vânzarea acestei case?" Aceste întrebări vă pot ajuta să fii obiectiv în timpul procesului de cumpărare de la domiciliu.

Dacă aveți de gând să trăiți în casă pentru câțiva ani și apoi să-l închiriați, trebuie să cercetați piața de închiriere a zonei înainte de a cumpăra. Locația casei poate face o mare diferență atunci când vine vorba de a fi proprietar.

Sunteți dispus să vă stabiliți pentru un fixer superior?

Dacă într-adevăr doriți să vă întindeți bugetul și să obțineți cel mai mult pentru banii dvs., vă recomandăm să cumpărați o casă care are nevoie de ceva lucru. Cumparand o inchidere sau o vanzare scurta poti obtine o casa mult mai mult pentru bani intr-o locatie mult mai buna.

Pe de altă parte, trebuie să vă asigurați că nu vă aduceți peste cap. Dacă nu aveți experiență în construcții, este în interesul dumneavoastră să cumpărați o locuință care are nevoie doar de actualizarea cosmetică.

Și nu uitați întotdeauna să obțineți o inspecție detaliată a proprietății înainte de a cumpăra orice casă!

Linia de fund

Înainte de a achiziționa o casă, trebuie să luați în considerare cu atenție ceea ce vă puteți permite în mod confortabil, cât de mult doriți să faceți și dacă veți vinde sau nu casa pe drum. Gândirea doar la acele lucruri vă poate ajuta să vă îndrumați la luarea deciziei corecte de cumpărare de locuințe.

Sfaturi De Top:
Comentarii: