Ai nevoie de mai mulți bani?

Dacă răspunsul dvs. este da, vi se oferă două opțiuni: câștigați mai mulți bani sau reduceți bugetul. În timp ce ambele opțiuni sunt bune, este nevoie de mult mai puțin efort pentru a reduce cheltuielile decât pentru a câștiga mai mulți bani. Și, surprinzător, lucrurile mici fac o mare diferență în cheltuielile tale.

Iată trei lucruri mici pe care le puteți face acum pentru a economisi bani.

Concentrați-vă pe utilități

Utilitățile sunt una dintre costurile pe care nu le puteți evita. Aveți nevoie de căldură, electricitate și apă curentă. Dar tu poate sa concentrați-vă asupra scăderii facturilor la utilități.

De exemplu, trecerea la încălzirea cu gaz poate fi mult mai puțin costisitoare și mai eficientă decât utilizarea energiei electrice pentru încălzirea locuinței.

Comutarea sursei de căldură nu este singurul lucru pe care îl puteți face pentru a salva pe utilități. Încercați următoarele:

  • Opriți luminile când nu le utilizați.
  • Deconectați aparatele și electronica neutilizate.
  • Luați dușuri mai scurte.
  • Rotiți termostatul.
  • Asigurați-vă că aparatele noi achiziționate sunt eficiente din punct de vedere energetic.

Multe dintre aceste lucruri fac puțin efort din partea dvs., dar pot oferi economii de lungă durată.

Găsește-te acasă

Un bugete de buget pe care mulți oameni îl implică se întâmplă în categoria produselor alimentare.

Sunteți obosiți după o zi lungă de lucru și este mult mai ușor să luați takeout decât să vă pregătiți mesele. Toți am fost acolo o oră sau două.

Dacă mâncarea este una dintre cele mai mari categorii de buget, există o modalitate de a mânca ușor la domiciliu: pregătiți-vă mesele în avans.

Personal, eu sunt un mare fan al Crockpot și cred că poate face minuni pentru a salva un buget alimentar. Începeți prin planificarea unor mese. Ia ceva timp pe una din zilele tale libere pentru a arunca ingrediente crocante pentru rețete separate în pungi de congelare. Îngheţa.

Lăsați-vă pungile de congelare pregătite pentru Crockpot să se dezghețe peste noapte și aruncați ingredientele în Crockpot dimineața. Când ajungi acasă, vei avea o masă fierbinte pregătită pentru tine și șansele vor fi că vor gusta mult mai bine decât scoaterea.

O altă opțiune pe care o aveți este să gatiți o grămadă de mese în avans și să le înghețați. Odată ce sunteți gata să le mâncați, pur și simplu dezghețați punga de congelare și încălziți masa.

Acestea sunt două modalități foarte simple de a vă asigura că rămâneți în conformitate cu bugetul alimentar.

Limita impulsului

Cumpăți vreodată ceva și apoi ajungeți acasă și imediat ce vă gândiți? Ai cumpărat vreodată din plictiseală?

Amândouă mi s-au întâmplat câteva ori. Din fericire, limitarea cheltuielilor cu impulsuri nu este atât de greu.

Creați un buget și acordați-vă o anumită sumă de bani pe săptămână. De exemplu, s-ar putea să decideți că nu puteți cheltui mai mult de 10 USD pe zi pe produse esențiale (mâncare, cafea, gustări etc.).

Retrageți 10 dolari în numerar de la bancomat și lăsați toate celelalte forme de plată acasă. Dacă nu aveți bani în plus cu dvs., nu veți putea să-l cheltuiți.

Aceste trei lucruri ușoare pot contribui la economii substanțiale pentru dvs. pe parcursul unui an.

Ce lucruri mici ai făcut pentru a tăia bugetul tău?

Sfaturi De Top:
Comentarii: