Este aproape acel moment al anului! Unde sa dus vara? Este momentul în care elevii încep să se înscrie pentru cursurile lor de toamnă. Atunci cand bobocul isi incepe orientarile. Știu că vărul meu tocmai sa întors din orientarea bobocilor și a fost foarte încântat să-și întâlnească colegul de cameră și să meargă în toamnă.

Cu toate acestea, la fel de distractiv ca colegiu poate fi, poate fi, de asemenea, copleșitoare, mai ales dacă nu știți la ce să se aștepte. Deci, am vrut să arunc aceste trei lucruri acolo pentru oricine se gândea să aleagă clase pentru toamnă. Este colegiu, și nu trebuie să urmați întotdeauna exact ceea ce este "planul". Urmați aceste avertismente și petreceți bine! Și nu uitați să verificați sfaturile noastre 101 Freshman.

1. Nu te simti ca trebuie sa iei clase numai la majore

În primul rând, nu trebuie întotdeauna să iei cursuri în majoritatea ta. De fapt, vă recomand să încercați câteva zone diferite pentru a descoperi ceea ce vă place foarte mult. Poate dura ceva pentru a-ți da seama de majoritatea ta, deci nu te prinde în ceva imediat. Dacă plănuiți să fiți un inginer major, încercați câteva științe umaniste sau alte cursuri științifice și decideți dacă vă bucurați cu adevărat de inginerie. În plus, majoritatea acestor clase vor continua să vă ajute să absolvi, pentru că oricum vor fi necesare pentru educația dvs. generală.

2. Nu uitați elementele distractive

Apoi, nu uitați să vă distrați și să faceți niște lucruri frivole! În colegiu, acest lucru poate însemna să luați clase aleatorii doar pentru cei mai buni. N-ai mai făcut dramă înainte? Luați o clasă de actorie. Căutați ceva artistic și vrăjitor? Poate ar trebui să luați o clasă de bijuterii sau chiar o clasă de ceramică. Vrei ceva cu adevărat diferit? Ce zici de a lua un coș de subacvatice clasa de țesut care combină atât scuba diving și țesut coș. Asta eo provocare!

Cele mai multe universități oferă aceste clase extra-curriculare pentru unele credite, dar de obicei numai 1 sau 2. Cu toate acestea, poate fi extrem de plăcut să fi făcut-o în cele din urmă.

3. Nu ratați o clasă / club de finanțe personale

În cele din urmă, trebuie să promovez acest lucru - să ia o clasă de finanțe personale sau să se alăture unui club de finanțare. Odată ce ați absolvit, veți fi aruncați în picioare în primul rând în domeniul finanțelor personale cu locul de muncă, situația dvs. de viață și multe altele. Colegiul este un moment minunat pentru a descoperi elementele de bază ale bugetării, a investițiilor și multe altele. Dacă nu știți dacă există obligațiuni pe termen scurt disponibile sau ce este un ETF, atunci ar trebui să luați în considerare luarea unei clase de finanțe personale pentru a înțelege cel puțin elementele de bază ale investiției.

O clasă de finanțe personală vă poate învăța cum să vă ocupați de împrumutul studentului și alte lucruri pentru a vă oferi o poziție solidă la absolvire.

Ce alte lucruri ar trebui să ia în considerare colegii bobocilor atunci când se înscriu pentru cursuri?

Sfaturi De Top:
Comentarii: