Vă mulțumesc Upromise pentru sponsorizarea acestui post. Deși aceasta a fost o oportunitate sponsorizată de la Upromise, tot conținutul și opiniile exprimate aici sunt ale mele.

Oh, zilele colegiului. Chiar și în timp ce studiau finanțe, am făcut câteva greșeli mari de bani. Cea mai mare greșeală a fost făcută înainte de colegiu. . . .

Dacă m-am salvat pentru colegiu? Nu. Nici nu știam cum să economisiți bani!

Am intrat în împrumut de împrumut pentru studenți? Da.

Au fost destui bani în contul meu bancar pentru a umple o piscină copil în timp ce în colegiu? Doar o picătură.

Din păcate, mi-a trebuit ceva timp pentru a învăța principii financiare solide. . . știi, ca cele menționate în acest articol.

Dar cel mai important este că în cele din urmă m-am trezit și am realizat că există o modalitate mai bună de a gestiona banii.

Și ascultați, când vine vorba de colegiu, cu cât începeți mai devreme salvarea, cu atât mai bine. Rata inflației de școlarizare a fost ridicol de ridicată și, în timp ce nimeni nu știe care este viitorul, se pare că tendința va continua.

Doamnelor și domnilor, trebuie să salvați pentru colegiu - indiferent dacă sunteți deja la facultate sau intenționați să participați la un moment dat în viitor. Permiteți-mi să vă arăt câteva metode pe care le puteți utiliza simultan - dacă sunteți îndrăzneți.

1. Nu mai cumparati lucruri de care nu aveti nevoie si puneti banii spre colegiu.

Sunt șanse, dacă locuiești în America, ești bogat financiar. Dacă nu mă credeți, mergeți la GlobalRichList.com și faceți un minut pentru a afla cât de bogați sunteți în comparație cu restul lumii. Nu vă faceți griji. Voi aștepta în timp ce distrugi câteva cifre.

[Interpretarea muzicii. Bach sau ceva.]

Bine, ce ai aflat? Că sunteți în primele 25% din cele mai bogate persoane din lume, după venituri? Că sunteți în primele 10%? 5%? 2%?

Vezi tu, esti bogat. Dacă sunteți bogat în ceea ce faceți voi deja aveți (venitul minunat) și știți că educația este importantă, de ce ați cumpăra lucruri de care nu aveți cu adevărat nevoie și sacrificați ocazia de a vă aloca educația colegiu (sau educația colegilor dumneavoastră)?

Nu mă înțelege greșit. Este bine să te distrezi din când în când. Dar, în loc să finanțezi un model Tesla S și să călătorești pe șosea cu lanțuri de aur în jurul gâtului, nu crezi că ar fi prudent să investești bani în educație?

Amintiți-vă, doar pentru că sunteți bogat nu înseamnă că vă puteți permite luxul.

Din păcate, colegiul este scump, iar suspiciunea mea este că inflația de școlarizare va depăși destul de mult timp inflația globală. Salvați-vă banii pentru ceea ce contează. Lucrurile distractive pot veni mai târziu. În plus, mulțumirea este o virtute.

2. Când faceți cumpărături, câștigați niște recompense de cash-back și le puneți la colegiu.

Din când în când, voi descoperi un nou mod de a economisi niște bani pe bunurile pe care deja intenționez să le cumpăr. Fiecare dolar contează, mai ales atunci când luați în considerare modul în care interesul compus poate beneficia de conturile de investiții, cum ar fi planul de economii al colegiului 529.

Upromise de Sallie Mae vă poate ajuta să salvați pentru colegiu. De fapt, vă poate ajuta chiar să vă plătiți împrumuturile pentru studenți. În plus, este destul de ușor de utilizat. #Upromiseit #UpromiseFinFit

Iată cum funcționează. Pur și simplu se alăture gratuit la Upromise.com. Acolo, puteți să începeți cumpărăturile online și să câștigați un procent în numerar pentru achizițiile pe care le faceți.

Cel mai bun, cu Upromise, puteți să faceți cumpărături la peste 850 de site-uri web ale partenerilor online și să salvați pentru colegiu, făcând achizițiile dvs. zilnice.

De ce nu ai profitat de ceva de genul asta? Ma bate.

O altă caracteristică excelentă a acestui program este capacitatea de a investi orice fel de numerar pe care îl câștigați într-un plan de economii eligibil pentru colegiu. Aceste planuri oferă o modalitate avantajată de a economisi pentru cheltuieli de învățământ superior calificat.

În datoria studentului împrumut? Puteți opta pentru a-ți arunca recompensele înapoi către un împrumut student eligibil. Ce modalitate fantastică de a renunța la datoria dvs.!

În mod alternativ, puteți transfera banii într-un cont FDIC-asigurat sau puteți retrage banii prin cec (dacă vă retrageți prin cec, evitați tentația de a utiliza banii pentru cheltuieli non-colegiale).

Faceți clic aici pentru a vă alătura gratuit programului Upromise. Cred că te vei bucura că ai făcut-o.

3. Salvați sistematic pentru colegiu (creați un plan).

Deși este o idee bună să utilizați recompense de cash-back și daruri de bani de la membrii familiei pentru a salva pentru colegiu, acestea nu pot fi suficiente pentru a finanța o educație colegiu. În loc să renunți la finanțarea educației la întâmplare, vă încurajez sistematic cu excepția colegiului.

Pentru a face acest lucru, va trebui să calculați costul colegiului. Luând în considerare factori cum ar fi costurile anuale ale colegiilor în dolari de astăzi, rata inflației colegiului, anii de prezență așteptați, procentul de costuri pe care intenționați să le acoperiți din economii și numărul de ani până la colegiu, puteți obține o idee din cât de mult va costa colegiu până la momentul înscrierii.

Odată ce introduceți acești factori, aruncați o privire asupra obiectivului dvs. de economii. Acestea sunt cât de mulți bani veți avea nevoie să economisiți în total pentru a plăti pentru colegiu.

Există mulți alți factori care ajung să găsiți, de exemplu, cât de mult va trebui să salvați în fiecare lună până când începeți colegiul pentru a avea destui bani pentru școală. Unii dintre acești factori includ:

  • Indiferent dacă folosiți sau nu planuri de economii cu scutire de taxe colegiale
  • Cât de bine se așteaptă să se efectueze investițiile pe parcursul perioadei pe care o economisiți pentru colegiu
  • Câți bani vă așteptați din alte surse, cum ar fi recompensele cash-back, darurile de bani de la prieteni și familie și moșteniri

Recomandarea mea este să vă așezați cu un consilier financiar pentru a determina câți bani ar trebui să economisiți către educație.

Final - Cu toate acestea, Vital - Bonus Sfaturi

Salvarea pentru colegiu, din experiența mea, este destul de scăzută în lista celor mai multe persoane. De ce? Deoarece se gândesc la facturile care trebuie plătite, cercetarea care trebuie finalizată înainte de a pune în aplicare un plan (care se poate simți copleșitor) și posibilitatea ca fondurile colegiului să nu fie utilizate oricum.

Deși aceste preocupări reprezintă provocări reale, există soluții reale pentru fiecare dintre ele.

Obțineți un buget.

Începeți un buget pentru a economisi bani pe cheltuielile dvs. recurente și o singură dată. Reduceți costul facturilor dvs. recurente pentru economiile importante pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta să finantați planul de economii al colegiului.

Începeți.

Chiar dacă ar părea o sarcină pentru a afla cât de mult trebuie să salvați în fiecare lună sau pentru a afla ce fel de cont de economii de la colegiu trebuie să începeți, începeți azi. Când începeți pur și simplu o sarcină, veți fi motivați să o continuați și să o finalizați.

Pregătește-te pentru această posibilitate.

Chiar dacă copilul dvs. nu poate alege să utilizeze fondurile colegiului, unele conturi au capacitatea de a fi transferate altor beneficiari sau fondurile pot fi utilizate pentru cheltuieli necalificate (deși există capturi).

Pur și simplu, este mai bine să ai fondurile disponibile și nu ai nevoie de ele decât de a avea nevoie de ele și de a nu le avea.

Faceți primul pas astăzi pentru a salva pentru colegiu. E mai ușor decât crezi.

Doriți să câștigați un extra-ușor de 20 de dolari pentru contul Upromise? Adresați-vă prietenilor la Upromise și primiți 20 $ adăugați în contul dvs.
Sfaturi De Top:
Comentarii: