Împrumuturile pentru studenți vin în mai multe forme și dimensiuni. Există împrumuturi Stafford, împrumuturi Perkins și o gamă largă de împrumuturi pentru studenții privați, disponibile pentru studenții care intră în facultate. Alegerea celui mai bun titlu de împrumut pentru studenți în colegiu nu este o sarcină ușoară. După absolvire, împrumuturile dvs. de student pot sau nu pot să vă ajusteze situația financiară.

Refinanțarea împrumutului student este o opțiune nouă și potențial benefică pentru împrumutații actuali de împrumut pentru studenți. Refinanțarea împrumuturilor pentru studenți a reprezentat un subiect popular în ultimul an, deoarece prin refinanțarea și consolidarea împrumuturilor pentru studenți, aveți posibilitatea de a personaliza rambursarea împrumutului dvs. student în situația financiară.

Iată trei alegeri importante pe care trebuie să le iei în considerare atunci când refinanțează împrumuturile pentru studenți.

# 1 - găsiți creditorul potrivit

Dacă aveți împrumuturi private pentru studenți, știți că există o mulțime de creditori de credite pentru studenți pe piață. Același lucru este valabil și pentru refinanțarea împrumutului pentru studenți. În ultimii doi ani, refinanțarea creditelor pentru studenți a devenit o piață atractivă pentru creditorii și investitorii privați. În 2011, Finance Finance (aka SoFi) a pionierat piața de refinanțare a împrumutului pentru studenți. De la lansarea SoFi, o gamă de creditori noi au intrat în spațiul de refinanțare a împrumutului pentru studenți. Companii precum CommonBond, LendKey și U-fi au intrat pe piață și caută o afacere de refinanțare.

Compararea acestor creditori este o sarcină dificilă. Fiecare creditor oferă o serie de beneficii specifice și utilizează criterii personalizate de subscriere. S-ar putea să te găsești aprobat la un creditor, și nu altul. Asigurați-vă că pentru a privi la beneficiile oferite de fiecare creditor. Ca urmare a întregii concurențe recente din industrie, beneficiile au devenit un punct de vânzare imens. Ar trebui să căutați beneficii importante pentru dvs. De exemplu, unii creditori oferă eliberarea cosigner. Alții oferă recompense în numerar. Și unii creditori oferă chiar programe care să vă ajute să vă conectați și să găsiți locuri de muncă în industria dvs.

O companie nouă numită LendEDU vă permite să comparați toți creditorii de refinanțare de vârf pentru împrumuturi cu o singură aplicație. Dacă începeți căutarea dvs. la LendEDU, puteți ști că obțineți toate cele mai bune rate și beneficii cu o singură aplicație. LendEDU lucrează cu creditori precum SoFi, U-fi, LendKey, CommonBond, DRB, iHelp și altele.

# 2 - Alegeți lungimea celui mai bun termen

Cei mai mulți debitori de împrumut pentru studenți primesc o perioadă de 10 sau 15 ani pentru a-și rambursa împrumuturile pentru studenți. Când inițial îți scoți un împrumut student sau federal, nu poți alege lungimea termenului. Cele mai lungi termene sunt generice și aceleași pentru fiecare debitor. Dar, prin refinanțarea împrumuturilor pentru studenți, aveți opțiunea de a selecta o nouă durată pentru rambursarea împrumutului.

Fiecare împrumut de refinanțare a împrumutului pentru un student are un set unic de lungimi disponibile. În general, veți putea alege între 5 ani, 10 ani, 15 ani, 20 ani și 25 de ani pentru rambursarea împrumutului. Unii creditori de împrumut de împrumut pentru studenți oferă chiar și 8 ani și 12 ani termeni de rambursare. Fiecare termen lung va avea o rată diferită și o plată lunară. Ca regulă generală, cu cât lungimea termenului este mai scurtă, cu atât este mai mică rata și cu atât este mai mare plata lunară.

Opusul este valabil pentru lungimile pe termen lung. Dacă selectați o lungime de 25 de ani, veți avea o plată lunară mai mică, dar o rată a dobânzii mai mare. Veți plăti, de asemenea, mai mult interes pe parcursul împrumutului. Acestea fiind spuse, dacă alegeți o lungime mai lungă, aveți încă posibilitatea de a vă împrumuta rapid împrumutul student. Practic toți creditorii de credite refinanțare nu percep taxe de plată în avans. LendEDU a scris un ghid util care evidențiază toate lungimile termene ale creditorului și opțiunile ratei dobânzii. Toți creditorii de refinanțare pentru împrumuturi de vârf sunt revizuiți și evaluați pentru comparații ușoare.

Unii debitori încearcă să-și plătească împrumuturile pentru studenți cât mai repede posibil. Alții încearcă să trăiască mai confortabil prin răspândirea rambursării. În orice caz, asigurați-vă că alegeți termenul cel mai potrivit pentru situația financiară și obiectivele dvs.

# 3 - obțineți cea mai bună rată a dobânzii

Dacă aveți împrumuturi federale pentru studenți, aveți o rată fixă ​​a dobânzii. Dacă aveți împrumuturi private pentru studenți, puteți avea o rată a dobânzii variabilă sau fixă. Ratele fixe ale dobânzii nu se modifică în cursul împrumutului. În schimb, ratele variabile ale dobânzii se vor schimba pe durata de viață a împrumutului. Ratele variabile se vor deplasa în sus și în jos cu ratele dobânzilor pe piață. Majoritatea creditorilor își bazează ratele variabile în afara listei de unu sau trei luni LIBOR. Dacă rata dobânzii este mai mare, rata variabilă va crește și ea. Dacă rata dobânzii scade, rata variabilă a dobânzii va scădea, de asemenea. Astăzi, ratele dobânzilor sunt extrem de scăzute, iar beneficiarii cu rate variabile beneficiază.

Prin refinantarea împrumuturilor pentru studenți, veți avea posibilitatea de a selecta un nou tip de rată a dobânzii. Majoritatea creditorilor de împrumut pentru refinanțare oferă opțiuni variabile și fixe. Unele oferă chiar opțiuni pentru rata hibrid. Înseamnă că rata va fi o combinație de rate variabile și fixe. Dacă sunteți în căutarea de a bloca în rate scăzute, și sunt de planificare pentru o rambursare mai lungă, o rată fixă ​​ar putea fi o mare opțiune. Ratele fixe ale dobânzii garantează o plată lunară constantă și vă pot ajuta să dormi puțin mai bine pe timp de noapte.

Dacă sunteți în căutarea de a rambursa împrumuturile rapid, o rată variabilă ar putea fi o alegere mai bună. Ratele variabile au tendința de a începe cu aproximativ 1,5% până la 2% mai mici decât ratele fixe. Puteți alege rata și durata termenului după ce ați fost aprobat pentru împrumut. Deci, nu vă faceți griji pentru a fi blocat cu o anumită opțiune la începutul procesului.

Refinanțarea împrumutului student poate fi o opțiune excelentă pentru debitorii de bonitate. Nu toată lumea va fi calificată, însă dacă vă calificați, asigurați-vă că luați în considerare toate beneficiile și opțiunile diferite disponibile. Pentru a vă califica, probabil că veți avea nevoie de un credit bun, un venit brut de peste 50.000 de dolari și un raport datorie / venit mai mic de 40%.

Sfaturi De Top:
Comentarii: