Amintiți-vă că clasa de liceu ați luat pe ceea ce este un bun scor de credit și cum să construiască scorul dvs. de credit?

Nu? Desigur, nu vă amintiți. Nu ai luat o asemenea clasă.

Din păcate, acest tip de educație nu este oferit în mod obișnuit în liceu.

De fapt, potrivit studiilor publicate de Credit Karma și Qualtrics, doar "unu din patru (28%) [adulți tineri] au primit orice tip de educație personală în fața colegiului".

um, Hopa.

Potrivit aceleiași cercetări, "68% dintre americani au făcut cel puțin un Fumble de credit major înainte de a împlini 30 de ani, cu fiecare formă de greșeală majoră comună în rândul persoanelor în vârsta de 20 de ani".

um, dublu yikes.

Ce este Credit Fumble ™? Potrivit Credit Karma, este "fenomenul în care adulții tineri, noi pentru credite și mulți fără educație financiară, fac în mare măsură greșeli financiare care pot fi evitate".

Aceste greșeli de credit ar putea conduce la ani și ani de consecințe. Ar putea fi mai dificil să obțineți acces la credite sau servicii care depind de scorurile de credit pentru a-și preța serviciile sau pentru a califica oamenii pentru accesul la serviciile lor.

Verificați scorul de credit acum >>>

3 greșeli de credit pentru tineri

Astăzi, aș vrea să trec peste câteva dintre aceste greșeli de credit, astfel încât să le puteți evita și / sau să-i învățați pe copiii dvs. să le evite. Acestea sunt câteva greșeli grave. Să facem tot ce ne stă în putință pentru a nu bate mingea, oameni!

1. Racking-ul datoriei cardurilor de credit care nu este achitat în decursul unui an.

Acesta este un Credit Fumble ™ pe care nu ar trebui să-l faceți niciodată. Din păcate, potrivit cercetărilor efectuate de Credit Karma și Qualtrics, peste jumătate dintre tinerii adulți (54%) au dat datorii pe cardurile de credit pe care nu au putut să le plătească în decursul anului ".

Asta e oribil.

Cardurile de credit vă pot ajuta să vă construiți scorul dvs. de credit, iar cardurile cu recompense ale companiilor aeriene vă pot ajuta să călătoriți, dar dacă dețineți datoria pentru o perioadă lungă de timp, chiar și cele mai generoase carduri de credit vor să vă rănească.

În timp ce dețineți datorii pentru doar câteva luni, nu s-ar putea să vă deterioreze prea mult scorul dvs. de credit, ați putea dori să vă reevaluați că aveți datorii mai lungi de o lună. De ce? Ei bine, punctul meu de vedere nu are nimic de-a face cu scorul dvs. de credit, punctul meu are tot de-a face cu asigurarea că nu intrați în ciclul de datorii care afectează atât de mulți americani.

Vă recomand să plătiți cardurile de credit în fiecare lună. Și nu utilizați cardurile de credit decât dacă știți că vă puteți permite să faceți acest lucru (așa evitați această problemă).

Dacă vă aflați într-o legătură, încercați să obțineți unul dintre cele mai bune cărți de transfer de echilibru și obțineți dobânda de până la 0%, astfel încât să puteți plăti mai repede.

2. Lipsa plăților pe un card de credit sau un împrumut.

Aceasta este rău, într-adevăr rău.

Potrivit cercetărilor efectuate de Credit Karma și Qualtrics, peste patruzeci la sută dintre tinerii adulți au pierdut fie plăți pe un card de credit sau un împrumut (47%), fie au trimis un cont la o agenție de colectare deoarece nu erau în stare sau nu doreau să-și plătească datoria 44 la sută). "

Este un întreg alt nivel de veste proastă atunci când pierdeți cardul de credit sau plățile de împrumut. Sigur, dacă nu puteți plăti suma normală, nu puteți plăti suma normală. Dar asta nu înseamnă că trebuie să stai liniștit și să nu faci nimic!

Apelați cardul de credit sau compania de împrumut și vedeți dacă puteți negocia plăți mai mici, minime, astfel încât să puteți rămâne în poziție bună cu compania. Apoi, asigurați-vă că într-adevăr urmați angajamentele dvs. și îndepliniți (sau depășiți) așteptările companiei.

Uneori, oamenii renunță la facturile lor atunci când se uită la total. Nu face asta. Încearcă proactiv să negociezi plăți mai mici.

Dar nu te opri acolo. Odată ce ai efectiv fondurile pentru a plăti mai mult, fă-o! Nu lăsați datoria să stea în jur ca și dumneavoastră sau ceva asemănător. Loviți-l până la bordură!

3. Nerespectarea unui împrumut.

Uite, o minge de foc se ridică în stratosferă!

Bine, poate că e puțin dramatic. Dar serios, neplata imprumutului este una dintre cele mai mari greseli de creditare pe care le puteti face. Și, din păcate, o mulțime de tineri au făcut asta. . . .

Potrivit cercetărilor efectuate de Credit Karma și Qualtrics, "consumatorii unu din patru au plătit un împrumut înainte de a fi 30 (26%)".

Acest lucru se înrăutățește și mai rău. Din nou, soluția aici este să nu luați împrumuturi în primul rând pe care nu le puteți plăti. O altă soluție excelentă este din nou să solicitați cardului dvs. de credit sau companiei de împrumut să negocieze unele plăți rezonabile.

Efectele devastatoare ale acestor greșeli de credit

S-ar putea să-ți spui: "Ei bine, nu e așa de rău dacă eu sau copiii mei face una sau două din aceste greșeli".

Mai gandeste-te.

. Potrivit Credit Karma și Qualtrics, o "majoritate covârșitoare (75%) a considerat că neplata sau faptul că un cont a fost trimis către colecții a avut un impact negativ asupra calității vieții lor. Aproximativ un sfert dintre cei care au făcut un Fumble Credit au trebuit să se mute înapoi cu părinții lor (26%), în timp ce puțin mai mult de unu la patru au trebuit să se mute într-un apartament mai ieftin (27%) și peste unu- cinci posesiuni vândute. "

Mutarea înapoi cu părinții, mutarea într-un apartament mai ieftin și vânzarea posesiunilor. . . acestea nu sună ca activități amuzante pentru mine. Sunt sigur că simți același lucru.

Din păcate, vestea proastă nu se termină acolo. Potrivit aceleiași cercetări, 61% dintre cei care au intrat în cont sau au avut un cont care intră în colecții sunt refuzați pentru un card de credit. În plus, 31% dintre aceștia nu pot obține aprobarea unui împrumut pentru o mașină, iar 16% dintre aceștia nu au fost aprobați pentru un credit ipotecar.

Aceste consecințe sunt resimțite de-a lungul anilor '20.

De aceea este foarte important să vă asigurați că faceți pași chiar acum pentru a vă asigura că voi sau copiii dumneavoastră se ajunge pe o cale financiară solidă - un drum care duce la succes financiar în loc de greșeli de creditare.

Pași simpli pentru a evita haosul de credit

Iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a evita în continuare greșelile de creditare.

1. Aruncați o privire la articolul lui Karma Credit.

Citit Creditul Fumble: Mai mult de două treimi din adulții tineri fac greșeli financiare semnificative.

Acolo, veți afla mai multe despre aceste fumbles și pentru a obține să se arunca cu privire la unele fapte cheie suplimentare. Există, de asemenea, o mulțime de conținut educațional la Credit Karma, așa că vă încurajez să aruncați o privire.

2. Primiți deja un buget!

Am spus din nou și din nou, dar ar putea fi nevoie să se repete: obțineți un buget!

Un buget vă va salva de la depășirea cuantumului cardurilor dvs. de credit și vă va ajuta să fiti realisti cu finantele voastre. Cheltuielile fără scop sunt o cale de a face o greșeală de credit. Nu merge acolo.

3. Uitați-vă la resursele mele pentru tineri.

Indiferent dacă intrați în facultate, în facultate, în afara colegiului sau în cei 20 de ani, puteți beneficia, probabil, de la citirea paginii mele de resurse, numită Doar din colegiu. Părinții, acesta este unul bun pentru copiii tăi tineri adulți! (mai ales dacă nu s-au calificat pentru un împrumut fără părinți cosigner)

Vă voi arăta cum să vă ocupați de împrumuturile dvs. de student, să vă salvați pielea prin înființarea unui fond de urgență și chiar să vă arătați cum să economisiți pentru pensie (în timp ce timpul este încă de partea dumneavoastră).

4. Uitați-vă la instrumentele Credit Karma.

Credit Karma vă oferă scoruri gratuite de credit, rapoarte și monitorizare. Nu ajunge mult mai bine decât asta!

Vedeți ce oferă Credit Karma și să vă ocupați astăzi de creditul dvs.

Salvați

Salvați

Sfaturi De Top:
Comentarii: