Hei tu, Millennial. Ascultă.

Mileniile sunt câteodată văzute ca generația nefericită.

Se pare că Baby Boomers au luat tot ce este posibil, în timp ce Generația X se află întotdeauna în linie chiar înaintea Mileniului.

Dacă tu ești o Milenială, nu e nimic de câștigat de la a te simți înșelat; înseamnă doar că va trebui să schimbați tactica și să lucrați puțin mai tare.

Iată 29 de sfaturi financiare care ar trebui să fie luate de milăniști acum.

Dacă luați suficient de multe dintre ele și le faceți parte din planul dvs. financiar înainte, puteți începe să vă aflați mai departe și mai repede decât credeți că este posibil.

Este timpul să arătați Baby Boomers și Gen X'ers ​​ce se întâmplă!

1. Stabiliți cel puțin un obiectiv financiar pentru atingerea acestui an

Dacă nu ați fost niciodată un jucător de setare de țintă, atunci va trebui să umblați înainte de a putea alerga. Stabiliți un obiectiv financiar pe care îl puteți atinge în acest an. Ar trebui să fie unul destul de substanțial, dar realizabil în lunile rămase ale anului, în același timp.

Ideea este că, dacă reușești să atingi cu succes un singur scop, poți realiza și alții. Începeți încet și faceți-vă drumul sus.

Mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu stabilirea de obiective, dar acum îmi revizuiesc obiectivele în fiecare trimestru. Contribuțiile mele sunt mai mult decât dublate din cauza setării coerente a obiectivelor.

2. Creați un plan de trei ani

Un plan este diferit de un scop, deoarece setați un obiectiv - de obicei, mai multe dintre ele în același timp. De asemenea, vă permiteți o anumită perioadă de timp pentru a le realiza și creați o serie de pași de acțiune care vă vor permite să le faceți să se întâmple.

Lăsați-vă imaginația să circule liber aici; puteți include cât mai multe obiective individuale în planul dvs., după cum doriți. De exemplu, puteți stabili un plan care să includă scoaterea din datorii, începerea sau creșterea veniturilor dvs. pentru economii de pensii sau construirea unui fond de urgență.

Setați planul timp de trei ani și apoi creați strategii pentru modul în care veți atinge fiecare obiectiv în acest interval de timp. Este foarte important ca planul dvs. să fie scris, chiar scris, ca un plan de afaceri. Apoi, puteți să vă referiți la aceasta în mod regulat, cel puțin până când planurile dvs. de acțiune devin a doua natură.

3. Dacă nu salvați pentru pensionare, intrăm într-un plan chiar acum

În ciuda vîrstei tinere, retragerea va fi aici înainte să o cunoști. Cu cât începi mai devreme, cu atât vei fi mai bine pregătit când se va întâmpla asta.

O mulțime de oameni se tem de stabilirea unui plan de pensionare deoarece se simt copleșiți de suma de bani care va fi necesară. Dar o puteți lua în pași mici și începeți un plan destul de ușor de făcut. Înscrieți-vă pentru planul dvs. de pensionare sponsorizat de angajator sau, dacă nu aveți, stabiliți un cont individual de pensionare (IRA). Alegerea mea, desigur, este IRA Roth. Iată cele mai bune locuri pentru a deschide un Roth IRA.

Puteți să finanŃați fie un cont prin deduceri de plată care să fie luate direct din salariul dumneavoastră. Nu trebuie să fie o mulțime, dar începeți acum.

4. Dacă sunteți într-un plan de pensionare, creșteți contribuția dvs. cu 1%

Dacă sunteți deja într-un plan de pensionare, dar faceți o contribuție minimă, intenționați să-l măriți treptat. Încă o dată, nu trebuie să faci nimic dramatic aici. Planificați doar să vă măriți contribuția cu 1% din salariul dvs. în fiecare an.

Dacă economisiți în prezent 6% - care este de obicei maximul pentru a profita de contribuțiile angajatorilor de potrivire - creșteți-l la 7% în acest an. Anul viitor, intenționează să-l crească la 8%, și cu un punct procentual suplimentar în fiecare an după aceea. Dacă o puteți mări cu mai mult de 1% pe an, atunci veți fi mult mai bine.

Prin mărirea contribuțiilor dvs. de pensionare cu creșteri mici, cu greu veți observa schimbarea salariului dvs., în special dacă primiți o majorare anuală de salariu de cel puțin 2%. Destul de repede, veți economisi două cifre pentru pensionare - 10%, 15%, chiar 20%.

Până atunci, puteți privi la o perspectivă rezonabilă de pensionare anticipată. De fapt, puteți vedea cum acest om de familie a reușit să se pensioneze la 30 de ani, din cauza ratei scumpe a economisirii.

5. Acordați "Doom and Glom"


Lumea ne spune întotdeauna de ce ar trebui să fim îngrijorați de tot - să renunțăm la toate. Ar trebui să fii îngrijorat, nu îngrijorați și suficient de preocupați pentru a lua un fel de acțiune care va face ca grijile să dispară.

6. Plătiți o carte de credit ...

Dacă aveți prea mult datorii, probabil că deja veți realiza că nu veți mai putea ieși din ea în curând - și nu trebuie să faceți asta. Alegeți un card de credit și plănuiți să-l plătiți cât mai curând posibil sau să beneficiați de una dintre cele mai bune carduri de credit 0 apr care sunt acum oferite să plătească soldul fără niciun interes.

Cel cu cel mai mic echilibru este cea mai bună șansă pentru a se întâmpla rapid.

7. ... Atunci plătiți o carte de credit mai mult

Odată ce ați plăti prima carte de credit, indiferent cât de mică este, alegeți altul pentru a viza plata. Ar trebui să fie cea de-a doua carte cea mai ușoară de a plăti, ceea ce probabil înseamnă că va avea cel de-al doilea cel mai mic echilibru.

Odată ce ați plătit două cărți, veți avea rolul de zăpadă al datoriilor și puteți continua până veți fi plătiți toate cardurile de credit.Este în regulă dacă durează câțiva ani, pentru că veți progresa cu fiecare carte pe care o plătiți pe parcurs.

8. Setați facturile dvs. pentru plata automată

Plata facturilor este mai mult decât doar enervantă - poate fi debilitantă din punct de vedere emoțional, în special dacă bugetul dvs. este pe partea strânsă. Acordați-vă agravarea și configurați facturile pentru plata automată. Va trebui să faci acest lucru cu fiecare plată pe care o ai, dar odată ce le-ai creat pe cei mai mulți sau pe toți, vei avea mai mult timp pentru tot ce vrei să faci - și mult mai puțin stres.

9. Creați afirmații financiare

La început am vorbit despre stabilirea a cel puțin un obiectiv și, de asemenea, crearea unui plan financiar pe trei ani. De asemenea, trebuie să creați afirmații financiare.

Afirmațiile sunt scurte fraze și zicale care rezonează cu tine. De exemplu, aceștia se pot ocupa de avantajele luării anumitor acțiuni, ajutându-vă să creați o anumită mentalitate necesară atingerii scopului sau pur și simplu să vă reluați planul. Acestea ar trebui să fie în scris, și plasate în zonele din casa dvs. în care vă aflați frecvent. De exemplu, plasarea afirmațiilor pe oglinda pentru baie este o modalitate de a garanta că le veți vedea în fiecare zi.

Puteți scrie expresii, cum ar fi În cinci ani (sau patru, trei, etc.), voi fi datoriile libere, sau Sunt un salvator, nu un spender. Ideea este de a crea cuvinte care vă vor ajuta să vă cimentați în mintea voastră că sunteți pe deplin capabili să vă atingeți obiectivele.

10. Citiți cel puțin o carte financiară bună

Într-o lume perfectă, veți planifica să citiți o bună carte financiară în fiecare lună. Dar dacă acest lucru nu a fost obișnuit în trecut, este posibil să fiți nevoit să alegeți o carte bună și să o citiți.

Mi-ar fi răzbunare dacă nu mi-aș recomanda cartea, Soldat al Finanțelor ca o carte bună pentru a începe cu. Dar nu te opri acolo. Există o mulțime de cărți excelente cu privire la finanțarea disponibilă; ar trebui să investighezi și să citești cât mai multe.

Și în timp ce sunteți la ea, ar trebui să deveniți, de asemenea, un follower regulat de câteva bloguri financiare selectate. Există o grămadă de bloguri mari de citit. Pot să vă sugerez Becalii Financiari ca fiind unul dintre ei? Așteaptă, ești deja aici. 😉

11. Faceți voluntari să lucrați cu cei mai puțin prosperi

Uneori, un pic de perspectivă merge foarte mult atunci când vine vorba de a obține mâna de sus pe finanțele dumneavoastră. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este de a face o muncă voluntară ajutând pe cei mai puțin norocoși. Văzând oameni care se află în situații mai grave decât tine, te poți face să realizezi cât de fericit ești cu adevărat.

Contribuția la caritatea dvs. preferată este o modalitate demnă de a ajuta, dar nimic nu se bate implicat într-un mod mai direct.

12. Scoateți un prieten sau doi

Sa spus asta suntem media celor mai apropiați cinci prieteni, și dacă cercul dvs. social este dominat de cheltuitori liberi, ei ar putea să vă saboteze inconștient eforturile pentru o mai mare responsabilitate financiară. S-ar putea să fiți ocupați să încercați să țineți pasul cu prietenii dvs. cu cheltuieli gratuite, în detrimentul propriilor finanțe.

Dacă aceasta este o problemă în viața voastră, ați putea dori să renunțați la un prieten sau la doi, și să le înlocuiți cu niște prieteni noi care sunt, mai bine conservatori în viața lor? Ar putea deveni cel mai important pas pe care l-ați luat vreodată spre independența financiară.

13. Începeți să vă învățați copiii despre finanțări

Există uneori o înclinație naturală de a vrea să ne protejeze copiii de realitățile adesea aspre ale finanțelor personale. Dar dacă părinții tăi au făcut asta cu tine și cu frații tăi, s-ar putea să te lupți cu rezultatul chiar și acum.

Introduceți treptat copiii dvs. în lumea finanțelor personale. Nu vreți să le oferiți mai mult decât se pot descurca, dar ar trebui să începeți să le faceți conștienți de impactul banilor asupra vieții lor cât mai curând posibil.

O alocație este o modalitate bună de a începe, mai ales dacă este legată de treburi. Puteți completa lecția, făcându-i conștienți de ceea ce costă lucrurile, în special de cei interesați să cumpere. Doar asigurați-vă că plătesc cu banii proprii!

14. Salvați - Nu cheltuiți - următoarea vântură

Acest lucru este simplu în concept, dar foarte greu când verificarea este în mână. Cu toate acestea, poate face diferența în lume. De exemplu, mai degrabă decât să cheltuiți următoarea taxă de rambursare sau cec de bonus, depuneți-o în fondul dvs. de urgență sau pe IRA.

Aceasta va converti temporar venituri în permanent economii.

15. Găsiți modalități mai simple de a vă distra pe voi înșivă

Divertismentul este probabil cea mai mare gaură neagră din bugetul mediu al gospodăriei. Poate costa 70-80 $ pentru a lua o familie de patru la filme, 200 de dolari pentru a participa la un meci de baseball major în liga, și 100 $ pentru un bilet pentru a merge la un concert pentru a vedea un act muzical popular.

Căutați divertisment mai aproape de casă și mai simplu. Petreceți mai mult timp cu familia și prietenii (prietenii dvs. mai frugali), luați hobby-uri productive precum lectura și grădinăritul și învățați să faceți cumpărături de ferestre. Nu este că trebuie să jurați mai multe forme tradiționale de divertisment, dar va ajuta foarte mult să le mențineți la un nivel minim.

16. Învață să gătești

Când înveți să gătești, ucizi mai multe păsări financiare cu o singură piatră:

  • Mâncați în mai mult, ceea ce înseamnă că mâncați mai puțin - și vă salvați o mică avere în mesele restaurantului.
  • Creați o altă activitate pentru a vă ocupa timpul, astfel încât să nu cheltuiți bani pentru a umple orele cu divertisment la prețuri ridicate.
  • Veți face mai ușor să vă distrați familia și prietenii în casa dvs., ceea ce va economisi bani și mai mult pe divertisment.

Gătitul este, de asemenea, o abilitate, și aproape orice abilitate pe care o înveți, te va face să te simți mai bine cu tine și mai puțin dependent de cheltuirea banilor în același scop.

17. Vizualizați ce va arăta fără datorii, apoi scrieți-l jos!

Aceasta este în întregime o activitate mentală, dar una care poate împacheta multă pumn. Dacă aveți în prezent o mulțime de datorii, începeți să vizualizați cum va fi să nu aveți datorii. Imaginați-vă cum se va simți acest lucru - în special absența stresului în combinație cu o mai mare libertate.

Această vizualizare vă va oferi ceva foarte real pentru a căuta. Scrieți toate sentimentele pe care le aveți, astfel încât să vă puteți referi la ele cât de des este necesar. Este o altă formă de afirmație financiară, dar una care vizează în mod specific obținerea datoriilor.

18. Păstrați-vă vechiul trup pentru un an mai mult

Majoritatea oamenilor vrei o mașină nouă - dar ele nu sunt neapărat nevoie unu. Cu excepția cazului în care mașina dvs. este pregătită în mod cert pentru depozitul de deșeuri, păstrați-l cu cel puțin un an mai mult decât intenționați. Asta va însemna încă un an fără plata unei mașini și încă un an pentru a economisi bani pentru o plată mai mare, astfel încât plata lunară să fie mai mică atunci când va veni timpul de cumpărare.

19. Brainstorm cu cineva al cărui scop financiar este similar cu al tău

Dacă stabiliți obiective financiare diferite de cele pe care le-ați avut în mod tradițional, veți avea nevoie de o companie care să vă ajute să rămâneți pe drumul cel bun. Găsiți pe cineva cu obiective financiare asemănătoare cu al dumneavoastră și petreceți timp în mod regulat brainstorming despre diferite moduri de a vă face planurile să funcționeze. Ar trebui să încercați să vă întâlniți cel puțin o dată pe lună, astfel încât să puteți schimba idei și chiar să vă țineți responsabili.

20. Începeți un program de exerciții

Cheltuirea banilor este uneori un substitut pentru distracții mai productive. Gândește-te ca o formă de evitare creativă. Dacă începeți un program de exerciții obișnuite, veți găsi probabil că vă simțiți mai bine despre dvs. și veți avea mai puțin timp sau nevoie de cheltuieli pentru a cumpăra lucruri care vă vor face să vă simțiți mai bine.

De asemenea, vă va crește sănătatea, ceea ce vă va face mai puțin dependent de asistența medicală costisitoare. Exercitarea are de asemenea o modalitate de a vă ajuta să vă concentrați, ceea ce vă poate ajuta numai dacă încercați să stabiliți noi planuri financiare pentru viața voastră.

Regimentul meu de antrenament de alegere este Crossfit și îmi place! Crossfit ar putea fi prea mare pentru tine, dar e în regulă. Este important să găsiți programul de antrenament care vă oferă motivația de a obține fundul de pe canapea și de a face o transpirație.

21. Să vă angajați să cheltuiți mai puțin decât câștigați

Dacă Personal Finance 101 a fost un curs real, cheltuirea mai puțin decât câștigi este o lecție care probabil ar fi acoperită chiar în prima zi. Nu este posibilă niciun progres cu finanțele personale decât dacă vă puteți aranja bugetul astfel încât să aveți bani în plus în fiecare lună. Aceasta va fi sursa de capital pe care o veți utiliza pentru a crește economiile și investițiile și pentru a achita datoriile.

22. Primiți-vă serioase despre fondul dvs. de urgență

Cu fonduri mari de pensii și linii de credit generoase, având un fond de urgență poate părea atât de veche de școală încât este posibil să nu ajungeți să aveți vreodată unul. Este important să înțelegeți că un fond de pensii nu este un fond de urgență, iar liniile de credit vă conduc doar mai adânc în datorii - ceea ce constituie următoarea situație de urgență.

Priviți cu seriozitate stabilirea și finanțarea unui fond de urgență. Odată ce o aveți, lăsați-o doar pentru urgențe legitime.

23. Îmbunătățiți timpul TV

Ce legătură are televizorul cu finanțele tale? Poate totul! Întregul scop al televiziunii este publicitatea, iar întregul scop al publicității este acela de a vă face să cumpărați lucruri pe care nu le cumpărați în mod obișnuit. Este foarte probabil ca, cu cât veți petrece mai puțin timp vizionați emisiunile TV, cu atât mai puțini bani va trebui să cheltuiți.

24. Faceți-vă următoarea achiziție mare prin Craigslist

Într-o lume în care comoditatea este atât de apreciată, rutina tipică ori de câte ori avem nevoie de ceva este să mergem la cea mai apropiată cutie mare și să o cumpărăm. Rapidă și fără probleme - dar și costisitoare. Înainte de a cumpăra ceva nou, în special o achiziție majoră, verificați și vedeți ce este disponibil pe Craigslist. Puteți găsi exact elementul de care aveți nevoie, la doar câțiva ani, la o fracțiune din prețul pe care îl veți plăti pentru o unitate nou-nouasă.

Este posibil să nu puteți face acest lucru la fiecare achiziție majoră pe care o faceți, dar dacă vă faceți doar câteva achiziții majore, vă puteți economisi câteva mii de dolari.

25. Lăsați-vă de păcatele financiare trecute

Te găsești agonizând greșelile financiare din trecut? Ar putea fi o "treabă bună" pe care ați renunțat (sau ați fost concediată) și nu ați recuperat nivelul salariului. Ar putea fi o afacere eșuată. Acesta poate fi, de asemenea, un faliment anterior sau blocare. Indiferent ce a fost, nu permiteți-i să vă definească în continuare viața.

Trecutul este trecutul și nu îl poți schimba. Mai important, misiunea dvs. acum este de a avansa și de a crea cea mai bună viață posibilă. Nu poți să faci asta dacă tot mai rumnete greșelile pe care le-ai făcut cu ani în urmă.

26. Aflați cum să cumpărați fără carduri de credit

Un lucru amuzant se întâmplă când faceți cumpărături fără carduri de credit - nu puteți cheltui bani pe care nu aveți. Folosiți cardul dvs. de debit pentru călătorii de cumpărături de rutină și salvați cardurile de credit pentru perioadele în care este absolut necesar - cum ar fi atunci când aveți nevoie de asigurare de călătorie pentru biletele de avion sau aveți nevoie de un plan de protecție a cumpărătorului pentru o achiziție majoră. Acest lucru va păstra echilibrul cărților dvs. de credit de la a crește mai mult decât intenționați din cauza impuls cumpara.

27. Luați o lovitură la câștigarea unor bani pe Web

Curentele multiple de venituri devin tot mai importante, deoarece securitatea locului de muncă continuă să dispară. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe să creați unul este pe Internet. Multe mii de oameni fac asta chiar acum, si tu poti si tu.

Faceți unele cercetări și stabiliți ce fel de afacere pe care ați putea să-l începeți. S-ar putea să vă începeți propriul blog, să faceți lucrări de subcontractare pentru alți proprietari de bloguri, să scrieți articole pentru bloguri și site-uri web sau să vindeți un fel de produs sau serviciu. Dacă sunteți destul de adept la mass-media sociale, s-ar putea chiar încercați mână să devină un manager de media sociale pentru mai multe site-uri web.

Începeți mici și intenționați să-l crească în mai mulți ani. Puteți lucra acasă și puteți lucra în propriul ritm. Și ar putea oferi fluxul de numerar suplimentar de care veți avea nevoie pentru a acumula economii pentru a achita datoriile.

28. Învățați la cel puțin o nouă abilitate legată de muncă

Faceți o listă de abilități care vă vor face mai valoroase pentru angajatorul dvs. sau pentru un viitor angajator. Alegeți una din lista care este cea mai valoroasă sau cea mai potrivită de unde vă aflați acum și intenționați să o stăpâniți.

Ar putea fi abilitatea care vă face fie o creștere mai mare, fie vă pune în linie pentru o promovare. Planificați să faceți acest lucru în fiecare an de acum înainte.

29. Devino tranziţie, Nu Tranzactionala

Am văzut acest lucru pe Facebook a doua zi, și a rămas cu mine. Cei mai mulți dintre noi sunt destul de buni la a fi tranzacționali - ca și în ceea ce privește situația care este chiar în fața noastră. Dar devenind tranziție, începeți să vă gândiți la imaginea de ansamblu, ca și cum ați face schimbări și îmbunătățiri majore în viața voastră.

Vedeți-vă într-o stare constantă de flux - întotdeauna gata să vă mișcați, să fiți flexibil, să puneți în aplicare strategiile de schimbare a vieții. Acest lucru vă va ajuta să creați un stil de viață complet nou. Și în ceea ce privește finanțele, este important să progresăm întotdeauna, chiar dacă puțin câte puțin.

Salvați

Salvați

Sfaturi De Top:
Comentarii: