Hei Pinterest oameni! Dacă vă place acest post, ați putea dori, de asemenea 70 modalități ușoare de a economisi bani. De asemenea, asigurați-vă că verificați blogul soției mele House of Rose. A ei Pagina principală de tur a fost fixat de peste 1 milion de ori. Yowzers!

Anul acesta am început o aventură de viață. Am construit prima noastră casă personalizată - casa noastra de vis.

După ce am vorbit cu multe cupluri care au trecut prin același proces, am știut că am fost în vremuri stresante. Pe parcurs, am reușit să găsim câteva sfaturi pentru a economisi bani și am vrut să trecem câteva dintre aceste trucuri de economisire a dolarului.

Construiești curând o casă? Dacă da, respirați, luați un notepad și rămâneți pe loc - va fi o plimbare ciudată. Și să vă amintiți: ceea ce nu vă ucide, vă face mai puternici. Husbands, un alt sfat: Soția are întotdeauna dreptate. Mereu. Aveţi încredere în mine. 🙂

Acum, hai să construim casa ta de vis și să economisim niște bani în timp ce o faci.

1. Vânzarea propriei locuințe fără un agent imobiliar

Dacă aveți timp și ați trăit într-un cartier dorit, luați în considerare vânzarea casei dvs. de vânzare de către proprietar (FSBO).

În acest fel, veți încasa veniturile și veți evita să plătiți comisionul imobiliar de 6%. Am început această direcție, pentru că nu ne-am grăbit să vindem casa. De asemenea, am simțit că am trăit într-un cartier cu o "mare cerere" și am simțit că un semn de vânzare în curtea din față ar face truc.

A făcut, într-un sens, pentru că am primit mai multe apeluri telefonice în primul weekend și chiar o ofertă. Din nefericire, cumpărătorul nu a putut obține finanțare, iar acordul a scăzut.

Am fost dezorientați, dar nu la scurt timp după aceea, am avut oa doua ofertă. Din păcate, a doua afacere a căzut și ea. Atunci am decis că faptul că suntem propriul nostru agent imobiliar a fost o muncă mai mult decât am sperat.

Cu toate acestea, dacă sunteți hotărât să salvați un dolar și sunteți dispus să renunțați la o parte din timpul liber, FSBO vă poate salva un TON de bani!

2. Angajarea unui agent imobiliar cu o reducere

Când au trecut primele oferte, am decis că trebuie să generăm mai mult trafic pietonal în casa noastră. Nu e gata să angajeze încă un agent imobiliar, am apelat la FSBO.com. Ne-a permis să obținem o listă MLS, astfel încât fiecare agent imobiliar de pe piață să vadă casa noastră și a fost listat pe site-urile de top precum Realtor.com și Zillow.

Dacă un agent imobiliar ne-a arătat casa, nu trebuia decât să plătim o comision de 3%; dar dacă cineva ne-a găsit casa direct, am putea să o vindem fără să plătim un dime agenții imobiliari.

3. Închiria un agent imobiliar minunat

Pe măsură ce ne apropiam de casa noastră aproape de finalizare, am decis că a venit timpul să aducem profesioniștii. Am avut mai mulți "spectatori" și, reflectând înapoi, probabil că am avut puțin prea mult casa noastră. A fost dur, de vreme ce am avut două oferte, dar competiția ne-a bătut.

Am găsit un agent imobiliar local care știa cu adevărat cartierul nostru și după prima întâlnire am realizat cât de puțin știm cu adevărat.

După o întâlnire de planificare, ne-am simțit deja mult mai confortabil cu situația în comparație cu experiența anterioară pe care am avut-o. Se pare că am avut o ofertă două săptămâni mai târziu, iar casa noastră a plecat de la escrow.

4. Obțineți un card de credit cu RAP 0%

Construirea casei de vis nu poate fi ieftină, dar veți economisi oodle de bani dacă beneficiați de un card de credit cu 0% APR. Aceste carduri oferă 0% APR - ca în zero interes - pentru oriunde de la 12 la 21 de luni, ceea ce înseamnă că vă puteți percepe o parte din cheltuielile dvs. de acasă fără să plătiți dobânzi pentru un an sau mai mult. Indiferent de modul în care l-ai tăiat, este o afacere destul de dulce!

Aici este oferta de top 0% pentru a vă ajuta să economisiți bani în timp ce vă construiți casa de vis:

Descoperiți-o® carte - O altă cartelă APR de 0% pe care ar trebui să o luați în serios este Discover it® card. Cu această carte veți primi 0% APR pentru o perioadă de 18 luni. În același timp, veți câștiga 1 punct pe dolar cheltuit pentru toate achizițiile dvs., plus 5 puncte în categorii care se rotesc în fiecare trimestru. Odată ce ați început să ridicați punctele, le puteți transforma în credite de declarație care vă pot ajuta să economisiți și mai mulți bani în casa dvs. de vis nouă. Acesta este unul cinstit CELE MAI BUNE OFERTE pentru oricine construiește o nouă casă. Cu 18 luni la 0% APR și recompense, această carte este un absolut fără-brainer. Citiți aici pentru a afla mai multe despre Discover it® card

5. Aveți un plan de urgență

Gândul de a purta un al doilea împrumut nu ne-a încântat puțin. Pentru a preveni o astfel de catastrofă, am vrut să ne asigurăm că avem un plan de rezervă. Am gasit unii investitori locali care au fost dispusi sa ne plateasca putin peste 1000 $ / luna si apoi sa gasim un chirias pentru casa noastra. Casa ar mai fi în numele nostru și apoi după o perioadă de cinci ani ne-ar plăti un preț deja convenit.

Partea de plus este că nu vom avea o plată ipotecară (deoarece suma de 1000 dolari a fost acoperită de aceasta). Dezavantajul a fost că ipoteca ar mai fi în numele nostru, pe care banca nu i-ar plăcea. Nu a fost situația ideală, dar a fost cu siguranță un bun plan B.

Din fericire, casa noastră sa vândut și nu trebuia să călătorim pe această cale. Cu piața imobiliară încă nu este stabilă în aceste zile ... Mi-ar sugera foarte mult să ai un plan B.

6. Vizitați multe, multe case

Crezi că știi ce vrei să fii casa ta de vis, dar nu-i așa? După ce am spălat cărțile de acasă, am condus și am vizitat cât mai multe case pe cât am putut. Am mers chiar la St.Louis (90 de mile depărtare) pentru a obține o altă perspectivă. Dacă găsiți o zonă recent dezvoltată, acestea pot avea case de model care vă pot da multe idei.

7. Găsiți un bun arhitect

Când vine vorba de a avea o viziune asupra a ceea ce ar arăta ceva, sunt oribil! În plus, am cumpărat o mulțime în cazul în care partea din spate a casei ar fi confruntat cu un lac, dar partea din față ar fi confruntat cu un culdesac. În esență, aveam nevoie de un aspect unic pe care nici o carte de acasă nu putea să o ofere. (Bine că le-am împrumutat!)

Din fericire, arhitectul pe care l-am angajat într-adevăr ne-a ajutat să stabilim un plan de etaj care a fost deschis (într-adevăr deschis!), Menținând în același timp lacul ca punct focal când ați intrat în casă. În cele din urmă, planul de podea nu ar fi putut fi mai perfect și asta este datorită arhitectului.

8. Închiriați constructorul potrivit

Nu pot sublinia acest lucru suficient! Subdiviziunea în care am achiziționat lotul nostru ne-a obligat să folosim constructorul. În multe situații, aceasta ar putea fi o afacere foarte proastă. Am văzut munca lui și am vizitat unele dintre celelalte case pe care le-a construit, așa că am fost încrezători în capacitatea sa, dar îngrijorați de costul total. Ne-am negociat cu dezvoltatorul pentru a ne permite să obținem ofertele externe pentru a ne asigura că costul constructorului a fost în rațiune (mai mult pe următoarea).

Dacă aveți opțiunea de a angaja un constructor propriu, FĂ-ȚI TEMA! Angajarea constructorului greșit poate fi o experiență groaznică.

Înainte de a angaja un constructor, obțineți o listă de referințe și cereți să vedeți o parte din muncă. OBȚINE Totul în scriere. Și vreau să spun totul! Este uimitor cât de repede oamenii pot uita o conversație. Acest lucru se aplică și subcontractanților.

9. Oferiți-ți costul

Aceasta este o modalitate ușoară de a salva zeci de mii de dolari înainte de a începe chiar procesul de construcție. După cum am menționat mai sus, am fost obligați să folosim un anumit constructor, dar totuși i sa permis să facă cumpărături în jur pentru a se asigura că oferta sa a fost corectă. Spre uimirea noastră, cea de-a doua ofertă cea mai apropiată (din totalul de 4 oferte) a fost mai mare cu 40.000 $!

Da, citește 40 de DOLARI. Asta a fost IMENS economii chiar din poarta.

De ce diferența? Sincer, nu știm. Ni sa spus că unii constructori de case nu au nevoie de muncă, așa că ei se prețuiesc singuri. Constructorul nostru are o echipă de 3 persoane și apoi subminează cele mai multe lucrări (gips-carton, vopsea, beton, instalații sanitare etc.).

Desigur, cel mai important lucru este că constructorul rămâne în acea ofertă. Dacă suma licitată pare prea bună pentru a fi adevărată, trebuie să te uiți la altcineva (am făcut-o). Am realizat că alocația pentru bucătărie și băi a fost puțin scăzută pentru ceea ce am avut în minte, dar și ceilalți constructori au oferit oferte.

10. Aveți o inimă în inimă cu constructorul dvs.

Comunicarea cu constructorul dvs. trebuie să fie mai puternică decât comunicarea din căsnicia dvs. Serios. Dacă nu le spui ce vrei, cum vor ști? Fi specific și asigurați-vă că sunteți toți pe aceeași pagină. Aveţi încredere în mine - vă va salva multe dureri de cap și argumente în cele din urmă.

11. Găsiți un bancher bun

Sunteți bancher este piesa instrumentală care vă poate economisi tone de bani la început, precum și mii de dolari de interes pe durata de viață a ipotecii dumneavoastră. Când am început să construim, ratele ipotecare de 30 de ani au fost în jur de 4,5%. Sângeam și subliniau că ratele ar fi tras în sus.

În momentul în care aveam 30 de zile până la finalizare, am reușit să blocăm rata la 5%. Între timp am fost în contact constant cu el (și mă refer constant) asigurându-mă că am tras trăgaciul la momentul potrivit.

Din păcate, am fost puțin prematura și rata a scăzut puțin. Din fericire, am reușit să ne re-blocăm rata la 4,875%, trecând printr-un alt împrumutător și nu era obligat să plătim un cost suplimentar.

12. Negocierea împrumutului pentru construcții

Cei mai multi constructori vor dori sa aiba plăți în avans (de obicei în jur de 10%) și vă va alimenta în mod constant facturile în mâna băncii. Pentru norocul și uimirea noastră, constructorul nostru a cerut doar o plată în avans de 5 000 $ (pe care am plătit-o în numerar), deși aici sunt câteva sfaturi privind obținerea unui împrumut personal de la o bancă dacă trebuie să mergeți pe acel traseu.

În afară de asta, el nu ne vânează în mod constant pentru mai mulți bani. De fapt, îmi amintesc cum bancherul meu a comentat cât de impresionat a fost faptul că constructorul nostru a primit doar 40% din împrumutul pentru construcții atunci când casa noastră a fost peste 80% completă. Un calcul dur ne-a avut economisind 4- $ 6k de interes din cauza asta. Nu-i rău.

13. Profitați de magazinele online care oferă transport gratuit

Cota hardware-ului cabinetului de la specialistul nostru la bucătărie era de 450 $. Am reușit să cumpărăm cutia exactă pe eBay pentru 135 dolari cu transport gratuit. De asemenea, am cumpărat vanitatea de baie care vine cu întregul pachet: vanitate, vârf, chiuvetă și robinet. Prin cumpărarea pe eBay, am reușit să obținem un preț mai ieftin, transport gratuit și am putut cere vânzătorului o reducere.

În ambele cazuri, proprietarii magazinului eBay ne-au oferit reduceri: $ 75 pe unu și $ 195 pe altul. Dovada că nu doare niciodată să ceară!

14. Căutați angrosiști ​​online în loc să cumpărați cu amănuntul.

Am reușit să cumpărăm o ușă frontală de 6.000 de dolari pentru suma de 2.300 de dolari neterminate, trimise direct în casa noastră. (Cheltuieli de 3.700 de dolari!) Trebuia doar să găsim pe cineva la îndemână pentru a ajuta la pată. Din fericire, socrul meu este la fel de la îndemână ca și ei. Dacă nu sunteți atât de binecuvântat și nu aveți un membru de familie la îndemână, întrebați-i pe prieteni și colegi, și sunt sigur că puteți găsi pe cineva care să vă ajute să pătrundeți la ușă câteva sute de dolari.

15. Cumpărați dvs. de iluminat în vânzare.

Soția mea știa ce lumini îi plăcea și le-a cumpărat de la câteva locuri diferite.Comparați prețurile și cumpărați de la locul care vă oferă cea mai bună afacere. A căutat fluturași de hârtie de duminică și a comparat prețurile Home Depot, Lowe și Menard. Cel puțin unul dintre ei avea iluminatul în vânzare atunci când aveam nevoie de el. Nu uitați că, de obicei, puteți găsi un magazin de iluminat cu discount on-line, care va învinge orice preț al magazinului.

Exemplu: Candelabrul pe care-l dorea, din catalogul distribuitorului local, era de 873 de dolari. Căutând online, ea a găsit același candelabru pentru clearance-ul pentru $ 174.99. Ea devine și mai bună. Vedeți următorul sfat.

16. Nu cumpărați niciodată online fără a căuta un cod de cupon.

Codurile de cupon vă pot salva de obicei 10% până la 20% din cele mai multe comercianți online. Rotiți codurile de cupon și, de obicei, puteți găsi întotdeauna un tip de discount acolo.

Exemplu mai bun: Candelabrul de cumpărături pe care la cumpărat, a găsit un cod de cupon care ne-a oferit o valoare suplimentară de 15% din preț. Candelabra, la pretul de 873 dolari pe care a gasit-o la vanzare pentru 174,99 dolari, ne-a costat doar 149 dolari fara transport.

17. Utilizați-l sau pierdeți-l

Am reușit să folosim reducerea angajatului tatălui pentru a achiziționa toate aparatele noastre; totuși, nu presupuneți că reducerea angajaților este cea mai bună afacere. Un frigider cu mini băuturi care ne-a plăcut a fost de 900 RON cu reducerea angajatului. Prin cumpărături în jur, am găsit un mini-frigider foarte asemănător pentru o treime din preț, 379 dolari, plus o reducere de 50 de corespondență. Fă-ți tema.

18. Ia-te cu puțin ajutor de la prietenii tăi

Aveți prieteni sau familie care vă pot economisi bani pentru a vă construi casa? Am fost norocoși să avem prieteni care au făcut planul casei noastre (arhitect), blaturile și dulapurile pentru bucătării și băile. Doar pentru a ne asigura că am salvat cu adevărat niște bani, am și cheltuit costul și am confirmat că am economisit o sumă semnificativă.

19. Îndepărtează-te

Ți-e frică să-ți dai mâinile murdare? Dacă da, poate doriți să săriți peste această secțiune. Dacă nu, scufundați-vă imediat și începeți să-l transpirați. Utilizați abilitățile proprii (sau găsiți pe cineva care are abilități) și faceți o parte din muncă pe cont propriu. Din nou, cu un socru la îndemână, am reușit să punem în pereche dușul personalizat, să atârgem peretele, să instalăm dulapurile de bucătărie și să montăm pe cont propriu toate podelele din lemn de esență tare și țiglă.

Obositor, da. Merită, cu siguranță. Am salvat mii de dolari făcând o parte din munca noastră.

Fii atent, totuși. Dacă nu știți ce faceți, atunci acest sfat de economisire a banilor ar putea să vă costă mai mult în cele din urmă. Nu vrei să te întorci și să-ți faci din nou slujba ta de proastă calitate. Asigurați-vă că aveți abilitățile și că știți cum să le folosiți.

20. Aflați toate creditele fiscale

Congresul a adoptat recent multe legi care sunt favorabile pentru mulți cumpărători de case și constructori de case. Cea mai recentă actualizare a creditului fiscal pentru prima dată a homebuyerului ne-ar fi dat un credit de 6.500 de dolari, cu excepția faptului că am fost 6 luni timizi să îndeplinim cerința de 5 ani - Doh! Din fericire, ne-am calificat pentru credite frumoase pentru a ne face eficienta energetica la domiciliu.

Am alunecat niște aluaturi grave în credite fiscale pentru ferestrele noastre eficiente din punct de vedere energetic și izolație. Creditul mare a fost pentru unitatea geotermală pe care am instalat-o. Am avut noroc și am putut obține un credit de impozit de 30% la prețul unității și la costul de instalare. Anterior, creditul a avut un plafon de 2.000 USD dacă a fost instalat în 2008.

21. Colectați casetele

NU subestimati numarul de cutii de care aveti nevoie. Nu poți avea prea multe. Am sunat la magazinele noastre locale de hamburgeri și erau dispuși să ne dea cât mai multe cutii pe care le puteam lua. În general, am încărcat peste 5 încărcături de cutii în partea din spate a Tahoe și un prieten ne-a dat aproximativ 20 de cutii suplimentare. Nu a fost inclusă cele 40 de bidoane de stocare pe care le-am avut deja.

22. Preluați-vă cu înțelepciune

După ce nu ne-am mutat niciodată, ne-am îndreptat spre Paginile Aurii pentru a căuta anumite companii în mișcare. Am chemat trei companii diferite pentru a ne oferi o ofertă despre ce ar costa pentru a ne muta casa. Rețineți că noua noastră casă este la aproximativ 2 1/2 mile de casa noastră veche, așa că nu am ajuns atât de departe.

Primele două companii în mișcare nu au ieșit nici măcar în casă și ne-au citat 80 $ / oră și 107 $ / oră, iar ambele așteptam ca mutarea să dureze aproximativ 6-8 ore. Dacă vrem să împacheteze cutiile pentru noi, era de 24 de dolari per cutie și de 34 de dolari dacă era fragilă (sticlă și vase). Vedeți de ce este logic să obțineți o mulțime de cutii gratuite?

A treia companie a ieșit de fapt să se uite la casa noastră pentru a vedea cât de mult trebuia să ne mutăm. Ne-au citat 132 USD / oră și au susținut că celelalte companii au subestimat cât timp ar dura pentru a ne mișca și că apoi ne-ar costa mai mult. Poate că așa, dar nu am fost încă vânduți.

Din fericire, cea de-a patra opțiune a fost o trimitere de la un prieten. Au angajat niște tipi de la un magazin local de mobilier pentru a-și muta casa. După ce le-am sunat, am aflat că ne-ar costa un total de 475 de dolari pentru a muta întreaga casă și tot ce trebuia să facem a fost să închiriem U-Haul - care a costat 49,98 $ plus 20 de gaze. Inutil să spun că am fost vânduți.

23. Figurați mobilierul de care aveți nevoie în avans

Cu o modernizare a dimensiunilor casei noastre, am știut că trebuie să cumpărăm un nou mobilier, mai ales o canapea. Am stabilit cu luni în avans și am găsit o canapea minunată, care a fost în clearance-ul pentru o fracțiune din ceea ce ar fi trebuit să plătim dacă am fi pierdut vânzarea. Alte exemple sunt draperiile de perete, covoarele și alte accesorii în care ne-am ocupat în mod constant de afacerea bună.

Ai construit recent o casă? Dacă da, cum ai salvat niște aluat? Ce am pierdut?

Sfaturi De Top:
Comentarii: