Suntem oficial în noiembrie și doar șapte săptămâni distanță de Crăciun.

Șapte săptămâni! Poți să-l crezi?!?

Nu știu despre tine, dar timpul pare să meargă mult mai repede pentru mine odată ce ocupația sezonului de vacanță a lovit. Asta inseamna ca cele sapte saptamani vor fi inainte sa o cunoastem. Dacă încă nu ați salvat nimic pentru Crăciun, aveți încă destul timp să câștigați niște bani de Crăciun.

Indiferent dacă încercați să evitați mai multă datorie, salvați și câștigați pentru a cumpăra ceva mai mare decât de obicei sau pentru a face ceva neașteptat pentru familia dvs., acum este momentul să ajungeți la locul de muncă!

Iată 23 de modalități de a câștiga bani în plus pentru Crăciun în acest an, astfel încât să puteți avea sezonul de vacanță pe care îl doriți, nu doar cel pe care îl vedeți pe Instagram.

Navigare rapidă 1. Predați limba engleză ca a doua limbă2. Vindeți ghiduri de studiu3. Completați sondajele online4. Deveniți un Ambasador al mărcii5. Fiverr6. Agent Anything7. Faceți sarcini pe Amazon Mechanical Turk8. Deveniți un tester de site-uri9. Participă la studiile medicale10. Căutați Web11. Drive pentru Uber sau Lyft12. Fii un scop Rabbit13. Deveniți un postmate14. Vindem meserii pe Etsy15. Vindem pe eBay16. Vinde pe Amazon17. Scrieți pentru bani18. Deveniți un asistent virtual19. Babysit sau Housesit20. Deveniți un câine Walker sau Dog Sitter21. Ascundeți Lumina Crăciunului22. Design Websites23. Editare video

Profitați de cunoștințele dvs.

Dacă excelezi la nivel academic în orice domeniu, ai putea să câștigi niște bani în plus din cunoștințele tale cu aceste idei.

1. Predă limba engleză ca a doua limbă

Sunteți un vorbitor nativ de limba engleză? Aveți un grad de colegiu? Chiar mai bine, ești un profesor? Dacă da, puteți câștiga bani buni de predare a limbii engleze în propria casă pentru studenții străini online. Vă conectați pur și simplu la întâlnirea dată și învățați! Este atât de ușor. VIP Kid este un serviciu care leagă vorbitorii de engleză cu cei care doresc să învețe. Se poate plăti foarte bine dacă vă împingeți să învățați de multe ori! Check out VIP Kid aici.

2. Vând Ghiduri de studiu

StudySoup este un site în care elevii pot cumpăra alte note ale studenților, ghiduri de studiu și chiar seminarii web. Dacă ați luat note excelente și ați excelat în orice domeniu din punct de vedere academic, ați putea încerca să faceți o șansă de a profita de lucrarea pe care ați făcut-o deja.

Efectuați sarcini micro / locuri de muncă unice

Aceste tipuri de locuri de muncă sunt perfecte pentru oricine nu vrea să se simtă legat de un loc de muncă și dorește un program foarte flexibil de venit suplimentar.

3. Completați sondajele online

Sondajele online nu vă vor face oudi de bani. Dar dacă căutați ceva care este foarte ușor, flexibil și nu vă va mânca prea mult timp, este posibil să puteți câștiga bani în buzunar înainte de a vă roti Crăciunul.

Iată câteva site-uri de anchetă pentru a verifica:

  • Survey Junkie - Unul dintre cele mai bune site-uri de anchetă online care plătește pentru completarea anchetelor.
  • con de brad - Poți câștiga câte 3 dolari pe anchetă pe care o completezi
  • Avizul Outpost - Poți câștiga bani pentru completarea anchetelor
  • Swagbucks - Puteți obține un bonus de înscriere de 5 USD pentru înscrierea aici.

4. Devino Ambasador al mărcii

În calitate de ambasador al mărcii, puteți câștiga 15 - 20 USD pe oră prin participarea la evenimente în numele unei companii și prin transmiterea de articole gratuite de la companie. Melanie sugerează să înceapă căutarea dvs. prin căutarea în sus "Brand Ambassadors (In Your City)" pe Facebook.

De asemenea, am pus împreună o listă de locuri de muncă pentru ambasadorii de marcă chiar aici pentru dvs.:

5. Fiverr

Fiverr este un site unde vă puteți oferi aproape orice serviciu pe care vă puteți gândi de la 5 dolari. Indiferent de competența dvs., există o șansă ca cineva pe Fiverr să vrea ceea ce oferiți. După ce aterizați câțiva clienți și primiți ratinguri ridicate, puteți începe să creșteți prețul serviciului dvs. Check out Fiverr aici.

6. Agentul Orice

Agent Anything este un site care externalizează sarcini mici, dar este adaptat studenților locali. Puteți găsi o gamă largă de sarcini pentru a efectua diferite ratele de plată.

7. Faceți sarcini pe Amazon Mechanical Turk

Mechanical Turk este un site creat de Amazon, care permite utilizatorilor să efectueze "HIT-uri", care sunt mici sarcini micro. În timp ce fiecare sarcină ar putea să nu plătească mult, mulți iau doar câteva minute de făcut. Iată o listă cu HITS care merită privită. Puteți citi ghidul nostru complet de a face bani pe Amazon Mechanical Turk aici.

8. Deveniți un tester de site-uri Web

Știați că companiile vă vor plăti pentru a testa site-ul web pentru uzabilitate? Vă puteți înscrie într-un loc precum UserTesting.com și puteți câștiga până la 10 USD pentru fiecare site pe care îl testați. Cele mai multe teste durează mai puțin de o jumătate de oră de făcut.

9. Participa la studiile medicale

Puteți contacta departamentul de psihologie al școlii dvs. pentru a vedea dacă există studii medicale în care puteți participa. Acest lucru vă poate câștiga oriunde de la sute la mii. Unul dintre prietenii noștri a făcut acest lucru pentru o distribuție experimentală. A trebuit sa-si faca picioarele si sa poarte piesa timp de o saptamana. El a fost plătit cu peste 1.000 de dolari pentru timpul său!

10. Căutați pe Web

Două site-uri pe care le-am folosit de ani de zile pentru a câștiga bani în plus pentru Crăciun sunt Swagbucks și Dolari Inbox.

Ambele site-uri vă vor oferi puncte pentru căutarea pe internet, completarea anchetelor, jocurile și multe altele. Cutii de intrare au, de asemenea, o caracteristică în care puteți "citi" e-mailuri pentru bani.

În timp ce niciunul dintre aceste site-uri nu vă va face bogat, câștig cu ușurință câteva sute de persoane pe parcursul anului, cu un efort foarte mic.

Vă puteți înscrie pentru Swagbucks aici. Și puteți obține 5 $ din Dolari Inbox trecând prin acest link. (Rețineți că trebuie să câștigați un minim de $ 30 cu dolari din Inbox pentru a solicita plata.)

Conducerea sau livrarea

Dacă vă place să conduceți și să aveți timp liber aceste locuri de muncă secundare se va potrivi cu tine!

11. Drive pentru Uber sau Lyft

Dacă locuiți într-un oraș în care acțiunile la plimbare la cerere sunt populare și aveți o mașină pe care o puteți conduce pentru Uber în timpul liber. Am citit recent cum Sam de la Financial Samurai a reușit să facă 100 de dolari pe oră cu Uber. Iar Harry la Rideshare Guy are o medie medie de peste 18 USD pe oră.

În plus, multe dintre aceste site-uri oferă bonusuri minunate!

Drive For Uber: Uber este cea mai mare companie de partajare a drumurilor și oferă bonusuri din când în când. Începeți să conduceți pentru Uber aici.

Drive pentru Lyft: Lyft este compania # 2 de distribuire a drumurilor, dar câștigă teren. În momentul de față, acestea oferă un bonus de înscriere de 300 USD după ce ați terminat 100 de plimbări. Înscrieți-vă și obțineți bonusul aici.

Livrați pentru UberEAT: Dacă nu sunteți sigur că aveți oameni în mașină, cum rămâneți cu alimentele? Încercați să conduceți vehiculele UberEAT și să oferiți doar mâncare. Înscrieți-vă aici pentru UberEAT.

12. Fii un Task Rabbit

Task Rabbit este un loc în care puteți găsi mici sarcini și sarcini de făcut pentru alții din zona dvs. Aceste sarcini pot fi tot felul de lucruri, inclusiv a lua pe cineva la magazin alimentar sau chiar a ajuta cineva în mișcare.

13. Deveniți un poster

Postmate este un serviciu care vă va plăti până la 20 USD pe oră pentru a livra alimente. Puteți verifica pe site-ul lor pentru a vedea dacă au nevoie de drivere în zona dvs. O altă companie similară este DoorDash, pe care tocmai am revizuit-o aici.

De asemenea, în unele orașe, este posibil să deveniți șofer pentru Amazon Flex.

Cumpărați bani

Dacă sunteți bun la găsirea de oferte, aveți o sursă pentru produsele cu ridicata sau sunteți destul de șchiopătător pentru a vă face propriile produse, aici sunt câteva idei de vânzare pentru a încerca.

14. Vand Crafts pe Etsy

Dacă faceți produse de casă cum ar fi meșteșuguri, lumanari, haine, săpunuri sau bijuterii, puteți crea un magazin Etsy și puteți face obiectele realizate manual. Veți avea nevoie să comercializați afacerea dvs. pentru a atrage clienții în magazinul dvs., dar Etsy este mare în timpul sezonului de vacanță.

Uită-te la Etsy aici și începe.

15. Vindem pe eBay

La un moment dat, Robert a fost de aproximativ 3.000 de dolari pe lună de vânzare pe eBay ca o afacere laterală. El a scutit vânzările de garaj și imobile și a cumpărat elementele despre care credea că ar aduce un profit.

În fiecare an, jucăriile fierbinți, consolele și alte lucruri au lovit rafturile magazinelor. Dacă sunteți savvy, puteți să vedeți aceste articole, să le cumpărați devreme și apoi să le revindeți pentru profituri uriașe pe eBay, pe măsură ce se apropie de Crăciun.

Începeți aici pe eBay.

16. Vindem pe Amazon

Serviciul FBA al lui Amazon a devenit destul de popular cu agenți de transport și proprietari de afaceri mici. Cu Amazon FBA puteți să trimiteți produse direct către Amazon (pentru o mică taxă) Amazon va stoca inventarul dvs., nava atunci când este achiziționat și mânerul se întoarce în numele dvs. Desigur, va trebui să găsiți o sursă de produse profitabile pentru a face acest lucru.

Am încercat mâna la Amazon FBA în acest an și aproape tot ce am trimis în vînzare într-o lună.

Idei de Venit Freelance

Venitul liber este sursa mea preferată de venituri active. În calitate de freelancer vă puteți transforma abilitățile într-o afacere foarte profitabilă.

17. Scrie pentru bani

Există o mulțime de modalități de a câștiga bani scriind. Și lucrurile bune sunt că odată ce vă aflați niște clienți, venitul este destul de imediat. Iată 14 idei pentru a face bani prin scris. Dacă vrei să faci acest timp complet (sau o agitație mare de timp), ia în considerare luarea acestei clase cu privire la modul de a fi plătit pentru a scrie.

18. Devii Asistent Virtual

Asistenții virtuali fac lucruri cum ar fi crearea de întâlniri, editarea postărilor pe blog, postarea pe social media și multe altele. Dacă sunteți calificat în mai multe domenii și doriți un loc de muncă flexibil lateral pe care îl puteți face de la domiciliu, începeți să contactați firmele care ar putea avea nevoie de ajutorul dvs. și de a vă dezvolta serviciile. De asemenea, puteți seta un profil într-un loc ca UpWork, pur și simplu nu luați mai puțini bani decât ați meritat.

Două domenii care sunt acum în plină expansiune pentru asistenții virtuali sunt servicii de corectură și transcriere.

Mulți bloggeri și autori împuternicește corectorii să-și verifice gramatica și multe altele. Puteți afla cum să fiți un corector și să găsiți locuri de muncă aici.

Dacă sunteți un fan al podcast-urilor, probabil ați auzit termenul "note notes". Ei bine, acestea sunt în principiu o transcriere a podcast-ului. Odată cu apariția emisiunilor video și audio, serviciile de transcriere sunt la un nivel ridicat de timp. Aflați cum să transcrieți și să obțineți locuri de muncă aici.

19. Babysit sau caseit

Încercate și adevărate, babysitting și houseitting sunt cunoscute moduri de a câștiga unele venituri suplimentare. În timpul pauzelor de vacanță atunci când copiii sunt în afara școlii, babysitting-ul este mai solicitat. În plus, mulți părinți vor avea petreceri de vacanță sau pur și simplu vor avea nevoie de o pauză! Profitați și câștigați niște bani în plus.

Nu știți pe nimeni local despre care puteți face asta? Luați în considerare luarea unui cont pe Care.com și vedeți dacă puteți obține afaceri în acest fel.

20. Deveniți un câine Walker sau câine Sitter

În timp ce în mod tradițional nu credeți că mersul câinelui sau cățelul câinelui este un efort profitabil de afaceri lateral, acesta poate fi într-adevăr. Mai ales în lunile mai scăzute de cădere și de iarnă. Mulți proprietari de câini sunt dispuși să plătească pentru a avea pooch-ul lor plimbat pe o bază de zi cu zi.

La fel ca și babysitting-ul, dacă nu cunoașteți niciun proprietar de câini, puteți găsi clienți online. Verificați Care.com și vedeți dacă puteți găsi persoane la câine pe jos.

21. Ascundeți Lumina de Crăciun

Iată o idee specifică Crăciunului - faceți publicitate unui serviciu de Crăciun agățat pe Facebook sau Craigslist. Mulți oameni ocupați și / sau mai în vârstă ar dori să decoreze, dar nu mai pot face acest lucru. Îi poți ajuta și te plăti pentru asta!

22. Site-uri de design

Dacă sunteți bun la designul grafic aveți o abilitate care este în căutare.Pentru a face bani buni din abilitățile tale, trebuie doar să te asiguri că îți comercializezi serviciile către oamenii potriviți.

23. Editare video

Dacă aveți abilități de editare video, puneți-le să utilizeze și să ofere serviciile dvs. celor care au nevoie de ele. Conținutul video devine din ce în ce mai popular pe internet și ați putea ajuta pe toți cei de la întreprinderi mici la bloggeri populari. Alegeți o piață și alegeți serviciile dvs.

Încă aveți timp să câștigați bani pentru Crăciun

Există milioane de modalități de a câștiga venituri suplimentare. Dacă ați luat vreunul din aceste idei și ați petrecut câteva ore pe săptămână pe ele, ar trebui să puteți câștiga suficiente bani pentru a vă acoperi cheltuielile de Crăciun în acest an.

De asemenea, rețineți că puteți utiliza un card de credit cashback pentru a câștiga bani în plus față de cadouri pe care le cumpărați în mod normal. Eu aduc asta deoarece unele cărți de credit îndulcesc afacerea chiar înainte de sezonul de sărbători. Verificați aceste cărți de credit de credit de top pentru a vedea dacă are sens.

Câștigă în mod activ bani în plus pentru Crăciun sau salvați tot anul?

Sfaturi De Top:
Comentarii: