În ceea ce privește abordările de Crăciun, mulți oameni subliniază despre bani și rezolvarea de a face mai bine în Anul Nou. Dar de ce să așteptați până în noul an pentru a vă îmbunătăți finanțele? Puteți face pași mici în fiecare zi de acum până la Crăciun, pentru a vă pregăti pentru un succes în 2015.

După cum se spune, norocul este ceea ce se întâmplă atunci când pregătirea întâlnește ocazia. Așa că pregătiți-vă pentru noul an și începeți cu aceste 21 de sfaturi pentru a vă revizui finanțele.

 1. Creați un buget pentru Anul Nou. Începeți să priviți venitul proiectat și cheltuielile fixe pentru a începe să vă planificați bugetul pentru anul 2015. Nu uitați de cheltuielile ocazionale care pot fi uitate cu ușurință și asigurați-vă că ați bugetat și pentru niște bani amuzanți.
 2. Puneți 20 de dolari suplimentar pentru economiile dvs. Acest lucru s-ar putea să nu sune prea mult, dar sumele mici se adaugă. Este vorba de crearea de obiceiuri!
 3. Găsiți un lucru de vânzare în casa dvs. Acum este un moment minunat să declutatoarezi și să vând elemente extra!
 4. Începeți să fugiți. Nu știu ce să fac pentru o agitație laterală? Check out această listă!
 5. Verificați raportul dvs. de credit. Puteți să vizitați AnualCreditReport.com și să primiți un raport de credit gratuit o dată pe an.
 6. Nu ai nici o zi petrecută. Practicați să nu cheltuiți bani în anumite zile!
 7. Examinați-vă cheltuielile. Determinați ce vă face să vă simțiți minunați și ce nu. Orice cheltuială care nu este necesară (adică o dorință, nu o nevoie), care nu te face să te simți minunat, hotărăște să o împlinești în noul an.
 8. Adu prânzul să funcționeze. Mergând la masa de prânz poate fi costisitoare - hotărâți să tăiați și să vă aduceți masa la masă.
 9. Notați obiectivele financiare pentru anul 2015. Scoateți-le pe hârtie și revizuiți-le în mod regulat!
 10. Scrie un Will. Acest lucru este important deoarece determină ce se va întâmpla cu dvs. și cu bunurile dvs., dacă vi se va întâmpla ceva. Asigurați-vă că familia ta are o copie sau știe unde se află.
 11. Creați conturi de economii vizate. Faceți acest lucru pentru toate obiectivele de economii și automatizați economiile. Capital One 360 ​​vă permite să creați conturi de economii multiple pentru toate nevoile dvs. Personal, am conturi de economii pentru Fondul de urgență, călătorii și impozite.
 12. Alegeți acțiuni pentru a investi în anul 2015. Începeți cercetarea în care doriți să investiți. Asigurați-vă că alegeți ceea ce este mai bine pentru dvs., nu doar ceea ce este trendy.
 13. Verificați polițele de asigurare. Lipseste ceva? Înainte de asigurare? Pentru persoanele cu handicap? Asigurați-vă că bazele sunt acoperite!
 14. Găsiți o bancă fără taxe. Dacă sunteți puternic lovit cu verificarea comisioanelor de cont, a comisioanelor de cont de economii, a taxelor de descoperit de cont sau a altora, vizitați o bancă gratuită, cum ar fi Capital One 360.
 15. Obțineți documentele pregătite pentru sezonul fiscal. Compilați-vă W2-urile, chitanțele și orice alte documente care vă vor ajuta să vă pregătiți impozitele.
 16. Tăiați sau coborâți o factură, cum ar fi cablul, telefonul mobil. Te percheziționezi la telefonul mobil sau la factura prin cablu? Dacă da, căutați alternative ca Republic Wireless, Netflix sau Hulu. Sau puteți, de asemenea, să oferiți companiei dvs. un apel, amenință să anuleze și să vă grăbiți cu ei. De cele mai multe ori funcționează.
 17. Încheiați plățile către datorii către următorul dolar. Acest lucru vă va ajuta să achitați mai rapid datoria. Amintiți-vă, orice sumă mică vă ajută!
 18. Mergeți, faceți biciclete sau luați autobuzul, în loc să conduceți. Acest lucru vă poate reduce factura de gaze, ajuta mediul înconjurător și vă poate face să vă mișcați.
 19. Vând vechile CD-uri, DVD-uri și cărți. Multe magazine de cărți și magazine de muzică vor cumpăra CD-urile, DVD-urile și cărțile folosite, astfel încât să vă declanșeze raftul și să faceți niște bani în plus.
 20. Pregătește-ți discursul "Aș vrea un raise". Solicitarea unei majorări, la momentul potrivit, a instrumentelor potrivite, este cel mai simplu mod de a face mai mulți bani.
 21. Amintiți-vă, cele mai bune lucruri din viață sunt gratuite. Dar este mai ușor să vă bucurați de aceste lucruri odată ce ați instalat sisteme care să vă ajute să reușiți!

Utilizați aceste 21 de sfaturi în fiecare zi pentru următoarele trei săptămâni pentru a vă revizui finanțele și pentru a vă pregăti pentru anul 2015. Când vine Anul Nou, veți fi pregătiți să mergeți și în mentalitatea pentru succesul financiar.

Cum te pregătești să faci minunat 2015?

Sfaturi De Top:
Comentarii: