Astăzi este 21 ianuarie și m-am gândit să mă distrez cu tema de 21 de ani. A trecut mult timp de când am vorbit cu adevărat despre mine, așa că m-am gândit că aș împărtăși 21 de fapte pe care probabil nu le- Știu despre mine.

Acest site a crescut exponențial de când am început-o în 2009, așa că știu că există mulți cititori care nu cunosc cu adevărat cine sunt. Și asta e trist. Sunt un mare credincios că oamenii se conectează cu oamenii - așa că, sperăm că te vei conecta cu mine mai mult acum, că știi aceste 21 de fapte diferite despre mine.

Să intrăm înăuntru - mi-ar plăcea să vă aud gândurile în comentarii.

1. Mă rog 30 în acest an ... Îmi pare rău că mă întorc 30. Nu-mi vine să cred că nu voi mai fi în vârsta de 20 de ani. Soția mea glumește că sunt Colegiul investitor, dar nu mai sunt la facultate. Ei bine, acest site are peste 5 ani și am început într-adevăr când am stat pe rândul din spatele clasei mele de colegiu. În afară de aceasta - este vorba și de conținut, iar mileniul are nevoie de ajutor atunci când vine vorba de scăparea împrumuturilor student și de a începe să salveze și să investească.

2. Am fost căsătorit timp de 5 ani. Cea mai bună decizie pe care am făcut-o vreodată. Soția mea este cea mai bună prietenă și parteneră a mea, și nu mai există cineva care să susțină mai multe aventuri decât ea. Pro Sfat: găsiți un partener uimitor și viata ta va avea succes.

3. Am un băiat de 18 luni. A doua decizie cea mai bună. Fiul meu este cel mai tare copil vreodată - da, sunt părtinitoare, dar și așa. Nu este nimic mai mult pe care îl iubesc decât să joc cu el și să-i învăț lucruri noi.

4. Am un laborator jumătate negru și jumătate de aur retriever. Ea a fost primul meu copil și ea va fi întotdeauna prima. Numele ei este Abby și o iubim - și ea este atât de tolerantă față de fiul meu care stă pe ea. N-ai ști niciodată că a fost retriever de aur jumătate până când i-ai văzut comportamentul.

5. Am scos 40.495 dolari în împrumuturi pentru studenți. Acest lucru a crescut până la un vârf de 44.810,47 dolari înainte de a absolvit și a început să plătească. De asemenea, am fost în stare să plătesc aceste împrumuturi în aproximativ 2,5 ani - printr-o combinație de rambursare a școlarizării de la locul de muncă și de agitație. Dacă nu aveam programul de rambursare a școlarizării la slujba mea, n-aș fi luat aceste împrumuturi și n-aș fi luat astfel de datorii. Trebuie să vă asigurați că merită - numai din cauza acestui program.

6. Am primit primul meu loc de muncă la 16 ani. Eram un carturar la un magazin local. Sunt un mare credincios că copiii trebuie să muncească. Primul meu lucru real a fost în liceu. Mama mi-a spus dacă vreau să conduc o mașină în această vară, trebuia să-mi găsesc o slujbă și să plătesc pentru ea. A renunțat la mall și mi-a spus "cheamă-mă să te iau când ai un loc de muncă". Am aplicat la câteva magazine și am ajuns să fiu un băiat de cărucior.

7. Am început să lucrez cu adevărat când aveam 12 ani - a fi un pod caddy la un club de pod, unde au jucat părinții mei. Înainte de a-mi împinge cărările, părinții mei mi-au învățat importanța muncii. Când vor merge să joace podul, ei mă vor aduce cu mine și eu aș face caddy - mișcând practic punțile de la masă la masă. O slujbă destul de plictisitoare, dar a plătit bine în numerar sub masă la sfârșitul fiecărei ture.

8. Am inceput sa investesc la 16, după ce am primit prima mea slujbă. Îmi amintesc că mi-am deschis primul cont la Sharewilder, pentru că nu aveam prea mulți bani și m-am gândit că comisioanele de 4 dolari erau la prețuri scăzute. Nu știam ce făceam, dar am avut niște victorii timpurii și am continuat să învăț.

9. M-am agitat, atâta timp cât îmi amintesc. Am vândut bomboane din rucsacul meu în școala de mijloc. Obișnuiam să cumpăr pachetele de bomboane în Costco și apoi să vând baruri individuale de dimensiuni la masa de prânz - folosindu-mă de compensare dublă ceea ce am plătit. Apoi mi-am deschis primul cont eBay în ianuarie 2002 (când aveam doar 16 ani). Am început să vând ceva ce puteam găsi - de la jocuri video vechi până la junk în podul bunicii mele.

10. Am fost un bowler foarte bun. Da, sportul meu de alegere a fost bowling, și am fost destul de bine. M-am aruncat aproape săptămânal în școală, liceu și chiar colegiu. Pentru cei care vă gândiți, în ultima mea ligă am mediat 202 pentru sezonul respectiv. Nu e prea ciudat!

11. Îmi place să colectez monede. Acesta este hobby-ul meu, dar nu am timp (sau bani) să-i dedic. Monedele mele preferate de a colecta sunt Kennedy Half Dollars, și am o serie completă cu multe dintre monedele fiind MS sau PF mare. Colecționarii de monede vor ști ce înseamnă asta. Mi-am făcut și poze cu monedele mele.

12. Îmi place să beau bere de craft și băuturi locale. Sunt un tip de bere și îmi place să încerc berea de mâncare locală. Lucrul minunat de a fi din California de Sud este faptul că există o grămadă de mari fabrici de bere în apropiere. Cunoaște o bere minunată pe care ar trebui să o încerc? Anunță-mă dacă comentariile.

13. Prefer jocurile pe calculator în jocurile cu console. Întotdeauna am fost un jucător - de când am primit primul meu computer în școala primară. Cu toate acestea, nu m-am bucurat niciodata de jocuri de consolă. Întotdeauna prefer jocurile pe calculator. Preferatele mele? Îmi place Sim City, Civilizație și Counterstrike.

14. Alimentele mexicane sunt tipul meu preferat de mâncare. Carne Asada burrito vă rog.

15. Seriale TV preferate vreodată? Stargate SG-1. Da, sunt un tip de acțiune / aventură / tip SF. Am urmărit fiecare episod din Stargate SG-1 și Atlantis. Am văzut chiar și filmele pe care le-au făcut pe baza spectacolului. Nerd alertă.

16. Film preferat? Armaghedon. Acesta este un film care are totul - inclusiv o poveste de dragoste! Dacă nu-ți place Armageddon, nu știu ce să-ți spun.

17.Chiar urăsc vorbirea publică, dar încerc să lucrez la asta. Majoritatea americanilor au această frică și nu sunt altfel. Dar încerc să lucrez la ea - și căut să vorbesc despre concerte. Îmi place să fiu pe podcasturi și voi face curând un webinar, dar aș vrea să îl duc la nivelul următor în 2015.

18. Sunt un contribuitor al Forbes. Mă concentrez în special pe probleme de educație și bani. Verificați dacă nu ați făcut-o încă.

19. Îmi place foarte mult să răspund întrebărilor cititorilor. Dintre cele 1.000 de pe lista mea de e-mail, când îmi cer "Întreabă-mă", mai puțin de 1% face vreodată. Cred că surprinde oamenii când primesc un răspuns înapoi de la mine.

20. Anul trecut am marcat expertul american Millennial Money Expert ™ - și am fost citat ca fiind ceva foarte cool. Sunt de asemenea cunoscut sub numele de Student Loan Debt Expert ™ din America - care a fost de asemenea publicat într-un ziar real!

21. Nu-mi place să vorbesc despre mine, și nu a putut veni cu un al 21-lea altul decât acela. Dar chiar am vrut să știți mai multe despre mine ca persoană obișnuită.

Peste pe tine - spune-mi despre tine? Ce împărtășim în comun?

Sfaturi De Top:
Comentarii: