Descoperiți Cardul oferă un bonus de 5% pentru Cashback în anumite categorii. Dar știind cum și când să folosești aceste categorii împreună cu limitele lor este cheia pentru a obține cele mai multe beneficii în Bonusul Cashback.

Bonusurile Cashback pot avea ca rezultat rentabilitatea ridicată a rentabilității investiției (ROI). Maureen Powers, vicepreședinte al Recompenselor pentru Discover, a spus acest lucru despre rentabilitatea investiției în numerar: "Una dintre cele mai ușoare modalități de a cheltui mai inteligent este utilizarea unui card de credit înapoi pentru achizițiile de zi cu zi. În loc să utilizați numerar sau o cartelă de debit, care de obicei oferă recompense mici la zero, optați pentru utilizarea unui card de credit care oferă beneficii în numerar. "

În acest articol, vă vom arăta cum să obțineți cele mai multe din categoriile Descoperă Bonusul Cashback.

Rolling Bonus Calendar

Descoperiți categoriile de Bonus Cashback se desfășoară pe o bază calendaristică, trimestrială. Pentru anul 2018, categoriile defalcate în felul următor:

JAN-MAR 2018: Stații de benzină și cluburi cu ridicata

APR-IUN 2018: Magazine de produse alimentare

JUL-SEP 2018: Restaurante

OCT-DEC 2018: Amazon.com & Cluburi cu ridicata

Modul în care funcționează categoriile de Bonus Cashback este că beneficiați de 5% din retragere începând din prima zi a trimestrului menționat până în ultima zi. Pentru JAN-MAR 2018, înseamnă 1 ianuarie-31 martie 2018. În mod special pentru această categorie, veți câștiga 5% cashback numai la benzinării și la cluburile cu ridicata.

Fiecare categorie menționează locul în care se aplică bonusul. De asemenea, fiecare categorie este limitată la achiziții de 1.500 $.

Este important să rețineți că va trebui să activați bonusul pentru fiecare trimestru înainte de a putea începe să profitați de el. Veți avea o mulțime de preaviz ca fiecare trimestru bonus este anunțat în trimestrul precedent.

Dacă întârziați la petrecere pentru bonusul din trimestrul curent, nu vă faceți griji. Nu ești lăsat afară. Puteți activa în continuare bonusul din trimestrul actual. Desigur, suma totală de timp nu va fi disponibilă pentru a cheltui până la maximum 1.500 $.

Cel mai bun dintre toate, Bonusul Cashback nu are o dată de expirare. Dacă nu o utilizați după 18 luni, Discover va aplica un credit pentru suma Bonusului Cashback în contul dvs.

Cashback Bonus Dollar Values ​​și categorii de calificări

Nu fiecare dolar Bonus Cashback este creat egal. De exemplu, puteți plăti pentru achizițiile Amazon folosind Bonusul Cashback. Pentru Amazon, fiecare Bonus Cashback va fi de $ 1 pentru a cheltui. Raport unu la unu.

Pentru cardurile cadou, întoarcerea este mult mai mare, după cum vom vedea mai târziu în acest articol. Există, de asemenea, diferențe cu Discover Deals, în funcție de oferta reală.

În ceea ce privește calificările, ceea ce înseamnă "Stații de gaze" sau "Cluburi cu ridicata" înseamnă exact? Descoperiți detaliile programului cardului puteți găsi aici. Dar aici sunt câteva dintre aceste definiții:

Stații de gaz - Stand alone. Achizițiile efectuate la stațiile de benzină aflate în supermarkete și supermarkete pot să nu fie eligibile.

Cluburi cu ridicata - consultați-vă cu Clubul dvs. cu ridicata pentru a vă asigura că ați acceptat cardul Discover. Anumite servicii ale Clubului cu ridicata, cum ar fi achizițiile de călătorie și telefoane mobile, pot să nu fie eligibile în această categorie.

Veți dori să treceți prin imprimarea fină de la linkul de mai sus. Nu este atât de mult și va merita timpul să vă asigurați că faceți numai achiziții calificate care vor avea ca rezultat un Bonus Cashback.

Descoperiți oferte

Discover Deals vă permit să câștigați Bonusuri Cashback pe lângă alte Bonusuri Cashback din categorii. Cu alte cuvinte, cele două sunt independente.

Spre deosebire de categoriile de Bonus Cashback, Discover Deals nu necesită activare. Accesați secțiunea Discover Deals de pe site-ul Discover și începeți cumpărăturile. Ofertele sunt marcate clar.

Unele oferte sunt în curs de desfășurare, în timp ce altele arată date de expirare. Se utilizează oferte cu comercianți specifici. Dar multe dintre ele sunt aceleași pe care deja le folosiți. Ei includ:

 • verificați Walmart
 • verificați-l pe Macy
 • verificați BestBuy.com
 • verificați Amazon
 • verificați Walgreens
 • verificați țintă

Pentru a numi doar câțiva dintre mulți comercianți disponibili.

Câștiga 25% mai mult cu Bonusul Cashback

O modalitate suplimentară de a câștiga și mai mult folosind Bonusul Cashback este cu cardurile cadou. Iată cum funcționează:

După ce ați cheltuit și ați câștigat un Bonus Cashback, puteți lua 20 $ din Bonus și primiți un card cadou de 25 $. Aceasta este o revenire imediată de 25% a Bonusului Cashback.

Există două categorii de cărți cadou: plastic tradițional și eCertificate (carduri cadou digitale). Cardurile de plastic trebuie trimise prin poștă. Veți primi eCertificatele imediat. eCertificatele pot fi tipărite imediat după ce le achiziționați.

Există o gamă largă de comercianți de a alege și o gamă largă de categorii, care includ:

 • verificați Restaurante
 • bifați Acasă și Auto
 • verificați Moda
 • verificați magazinul departamentului
 • consultați Divertisment
 • verificați Sănătate și Frumusețe
 • verificați Sport și recreere
 • verificați Cadouri
 • consultați Călătorii și vacanțe
 • verificați Best Value

Nu toate cardurile cadou au un randament de 25%. Unele dintre acestea sunt Bonus de 45 $ Cashback pentru un card de cadou de 50 USD, care este încă de peste 11%.

Gândurile finale

Știind cum să folosești categoriile Discover Cashback Bonus pot pune economii suplimentare în contul tău bancar. Cu unele oportunități care oferă o revenire de 25%, veți avea dificultăți în încercarea de a găsi o afacere mai bună în orice altă parte.

Nu uitați să marcați calendarul și asigurați-vă că activați fiecare Bonus trimestrial Cashback. Veți fi întotdeauna gata pentru economii mari!

Aveți o carte Discover? Planificați utilizarea categoriilor de cashback în 2018?

Sfaturi De Top:
Comentarii: