Ce trebuie să știți despre planificarea imobiliară

La fel ca cele mai multe dintre elementele planului dvs. de planificare financiară pentru anul 2009, planul dvs. de proprietate este în picioare pe terenul schimbător. În acest an, scutirea de impozitul pe proprietate a crescut de la 2 milioane de dolari în 2008 la 3,5 milioane de dolari pe persoană. În conformitate cu legea actuală, impozitul pe bunuri imobiliare va fi abrogat în întregime în 2010, doar pentru a reveni cu o scutire mult mai mică în 2011, deși mulți cred că legea va fi modificată înainte ca abrogarea să intre în vigoare. O astfel de incertitudine apare într-un moment în care valoarea stocurilor și a bunurilor imobile a scăzut semnificativ. Dacă a existat vreodată un timp pentru a vă revizui planul de proprietate, 2009 este.

Estate Planning Preocupări fiscale 2009

În timp ce limitele acestor dispoziții fiscale sunt supuse schimbării, asigurați-vă că înțelegeți cum funcționează și cum puteți aplica cel mai bine fiecărei situații proprii.

  • Scutirea de impozit pe proprietate, care este de 3,5 milioane de dolari în 2009 (7 milioane dolari pentru cupluri), vă permite să adăpostiți o parte sau toate bunurile dvs. din impozite.
  • Scutirea de impozit pe durata vieții este pentru persoanele care sunt interesate să facă cadouri substanțiale (de până la 1 milion de dolari) în timpul vieții fără a plăti impozitul pe cadou. Scutirea pe viață este legată de scutirea de la plata impozitului pe proprietate, astfel încât orice sumă înzestrată în cadrul scutirii de impozit pe durata vieții reduce cuantumul care poate trece de impozitul pe bunuri la beneficiari la moartea dumneavoastră.
  • Scutirea de impozit cadou vă permite să acordați o sumă stabilită în fiecare an (13.000 dolari în 2009, 26.000 dolari pentru cupluri) pentru cât mai mulți oameni doriți, fără a declanșa taxa cadou. Aceasta este o strategie de gifting fără restricții, care nu este legată de nici una dintre celelalte excepții, deci asigurați-vă că veți folosi pe deplin acest "freebie" în fiecare an.

Lista de verificare a planificării imobiliare

Lista de verificare a planificării imobiliare

Deoarece ați lucrat din greu pentru a crea un stil de viață sigur și confortabil pentru familia și cei dragi, veți dori să creați și să mențineți un plan de proprietăți care să vă permită să minimalizați impozitele pe proprietăți și să păstrați mai mult din activele dvs. pentru cei cărora le pasă.

Utilizați această listă de verificare pentru a evalua situația în care planul dvs. de proprietate se află astăzi - sau ca punct de plecare pentru discuțiile cu un profesionist în domeniul planificării imobiliare.

Partea 1 - Comunicarea dorințelor voastre

DANU
Ai voință?
Ați numit executor (i) și mandatar (i)?
Ai considerat un încredere în viață pentru a evita probate?
DANU
Ați considerat o voință vie sau un proxy de sănătate în caz de boală catastrofală sau de invaliditate?

Partea 2 - Protejarea familiei

DANU
Vă va numi un tutore (i) pentru copiii minori?
Aveți dreptul și tipul de asigurare de viață?
Ați luat în considerare diferitele opțiuni de încredere (de exemplu, viață, revocabilă, irevocabilă, asigurare de viață)?

Partea 3 - Reducerea impozitelor

DANU
Dacă sunteți căsătoriți, profitați din plin de deducerea nelimitată a impozitului pe proprietate?
Sunteți (și soțul / soția) acordând cadouri membrilor de familie care beneficiază de excluderea anuală a impozitului pe venit, care este în 2009 o sumă de 13.000 $ (26 $ pentru cupluri)?
Ați considerat un Roth IRA, care în unele cazuri vă permite să transferați bunurile către moștenitori fără taxe?

Valoarea scutirii de impozit pe proprietate pentru 2009 este de 3,5 milioane dolari (7 milioane dolari pentru cuplurile căsătorite). În conformitate cu legislația în vigoare, impozitul pe bunuri imobiliare va fi anulat în 2010, iar suma de excludere este programată să revină la 1 milion USD în 2011.

Acest articol a fost elaborat de Standard & Poor's și nu are intenția de a oferi consultanță sau recomandări specifice investiției pentru orice persoană fizică.

Sfaturi De Top:
Comentarii: