Timpul de taxare este chiar la colț. Pentru cei care încă nu au finanțat conturile de pensionare, nu este prea târziu. Dacă sunteți un client al firmei mele, aici sunt câteva elemente cheie pe care trebuie să le cunoașteți pentru a vă asigura că obțineți fondurile de pensii fără probleme. În partea de jos, am inclus sfaturile firmei mele de a gestiona ceea ce se întâmplă dacă un client încearcă să-și facă o contribuție în ultimul moment. Vă rugăm să nu fiți acel client 🙂 Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a vă depune contribuțiile din 2008 la timp. Există mai multe modalități de a face o contribuție la pensie la LPL Financial. Mai jos am enumerat fiecare metodă cu mementouri utile pentru a vă asigura că clienții dvs. respectă termenul limită.

2008 Termen limită pentru contribuția la pensie

Contribuțiile pot fi făcute unui IRA Tradițional sau Roth pentru un an în orice moment al anului sau până la data scadentă pentru depunerea declarației fiscale IRS pentru acel an, fără a include extensii. Pentru majoritatea oamenilor, aceasta înseamnă că contribuțiile pentru 2008 trebuie făcute până la data de 15 aprilie 2009. Aceasta înseamnă că trebuie să deschideți IRA Roth înainte de acest termen.

Există mai multe modalități de a face o contribuție la pensie la LPL Financial. Mai jos am enumerat fiecare metodă cu mementouri utile pentru a vă asigura că clienții dvs. respectă termenul limită.

Cecuri personale trimise la LPL financiar

  • Contribuțiile trebuie să fie trimise cu poșta LPL Financial până cel târziu miercuri, 15 aprilie 2009.
  • Contribuțiile la IRA tradiționale și Roth pot fi făcute fără formular de contribuție numai dacă numărul de cont și anul aplicabil sunt clar indicate pe cec.

Dacă am primit un cec personal pentru o contribuție de pensionare în filiala mea financiară LPL după miercuri, 15 aprilie, dar ați trimis-o prin poștă la biroul meu de la data sau înainte de termenul limită, pot include plicul dvs. marcat după transmiterea cecului Biroul de bani de la BPL Financial Home Office.

Depozite ale filialelor

  • Contribuțiile trebuie primite de LPL Financial cel târziu miercuri, 15 aprilie 2009.
  • Contribuțiile la IRA tradiționale și Roth pot fi făcute fără formular de contribuție numai dacă numărul de cont și anul aplicabil sunt clar indicate pe cec.

Dacă primiți cecul personal al unui client pentru o contribuție de pensie la sediul financiar al LPL după data de miercuri, 15 aprilie, dar clientul a trimis prin poștă contribuția la sediul dvs. la sau înainte de expirarea termenului limită, trimiteți o copie a plicului cu raportul zilnic de depozit.

Jurnal Cerere

Toate contribuțiile care trebuie făcute de jurnal trebuie să fie solicitate utilizând formularul de solicitare de contribuție - solicitare de jurnal (FR141) semnat de client și care arată clar tipul și anul aplicabil pentru contribuție.
Pentru contribuțiile anului 2008, acest formular trebuie să fie poștalat sau trimis prin fax către LPL, semnat de client și în ordine, cel mai târziu miercuri, 15 aprilie 2009. Pentru a asigura un timp de procesare adecvat, trimiteți aceste solicitări prin fax la

Contribuții la cerere

Conturile care au caracteristica Contribuții la cerere pot utiliza programul Jurnal de numerar pentru a contribui (inclusiv la contribuțiile anilor anteriori) la conturile lor fie printr-un jurnal, fie în numerar sau prin ACH Debit, în funcție de alegerea finală a contului selectată de clientul dvs. caracteristica Contribuție la cerere.
Pentru a vă asigura un timp de procesare adecvat, vă rugăm să faceți cererea de Jurnal Cash Journal până la data de 3 aprilie 2009

Solicitare periodică de contribuție

Pentru viitoarele contribuții de pensionare pentru clientul dvs., vă recomandăm să profitați de utilizarea Instrucțiunii de Contribuție - Formular Periodic (FR142). Acest formular vă permite să stabiliți contribuții periodice de pensionare. Contribuțiile pot fi livrate la o frecvență dorită prin jurnalism dintr-un alt cont LPL sau prin redactarea din contul bancar al clientului prin ACH. În plus, puteți asocia contribuția periodică cu tranzacții sistematice de fonduri mutuale înființate la BranchNet.

Sfaturi pentru serviciile de contribuție la pensionare

Iată câteva sfaturi privind serviciile pe care firma mea le-a pus în slujba noastră pentru solicitările de contribuție în ultimul moment:

1. Clientul dvs. se prezintă până la sucursală cu o cerere de contribuție de pensionare miercuri, 15 aprilie. Aveți trei opțiuni: (a) dacă sunteți parte din programul de depozit la sucursală și aveți timp să faceți depozitul bancar și faxul în ziarul Depozit zilnic, miercuri, 15 aprilie, continuați cu depozitul la sucursală; (b) dacă aveți timp să satisfaceți livrarea peste noapte de către transportatorul dvs. preferat, continuați cu trimiterea cecului peste noapte la Biroul de bani de la LPL Financial Home Office, sau (c) dacă ați epuizat opțiunile anterioare, solicitați clientului să efectueze cecul la Poștă pentru a trimite corespondența la Biroul de Bani de la Biroul Financiar Home LPL cu data de 15 aprilie 2009. Asigurați-vă că numărul contului și anul aplicabil sunt indicate în mod clar.

2. Clientul dvs. vă solicită o cerere de contribuție de pensionare miercuri, 15 aprilie. Clientul dvs. poate avea două opțiuni: 1) el sau ea va trebui să meargă la poștă pentru a trimite cecul la Biroul de bani la LPL Financial Home Biroul cu miercuri, 15 aprilie 2009, poștă. 2) dacă clientul dvs. are instrucțiuni prealabile privind Contribuția la cerere, puteți face o solicitare utilizând programul Cash & Journal Utility până la 9 am Pacific Time.

Bilete de reamintire a banilor

Pentru a evita depozitele întârziate sau returnarea cecurilor inacceptabile, profitați de aceste sfaturi importante:

1. Salvați plicurile poștale ale clientului care conțin contribuții de pensionare.

2. Recomandați clienților dvs. că nu pot trimite: numerar, ordine de plată nebancare (indiferent de sumă), cecuri de călătorie, carduri de credit, cecuri de credit sau cecuri plătibile RIA sau DBA reprezentantului sau reprezentantului.

3. Cecurile returnate băncii din cauza fondurilor insuficiente trebuie să fie înlocuite cu un cec negociabil până la data de 15 aprilie 2009 pentru a putea beneficia de o contribuție de pensionare pentru anul 2008.

Sfaturi De Top:
Comentarii: