Venitul pasiv este foarte căutat și de multe ori greșit înțeles.

Veniturile pasive de venit necesită o investiție în avans și o mulțime de îngrijire la început. După un timp și o muncă grea, aceste fluxuri de venituri încep să se construiască și sunt capabile să se mențină, aducându-vă venituri consecvente fără prea mult efort din partea dvs.

Vorbind din experiența personală, adăugarea fluxurilor de venit pasive în portofoliul dvs. vă poate ajuta să vă măriți câștigurile și să accelerați obiectivele financiare în moduri extraordinare.

De exemplu, puteți utiliza fluxuri de venit pasive pentru a vă ajuta să ieșiți din datorii sau să obțineți independența financiară mai devreme. Ca Fundrise - puteți începe să investiți în imobiliare doar pentru 500 de dolari. Este una dintre căile noastre preferate de a construi venituri pasive.

Oferta Bonus: Stocul este o platformă de investiții care vă permite să cumpărați acțiuni fracționare pentru doar 0,99 dolari pe comerț. Dacă intenționați să investiți, acesta este un loc minunat pentru a începe.

Chiar acum poți să dai cadou $ 5 GRATUIT! Verificați stocul aici și faceți cadou stocul gratuit!

Dacă doriți să începeți să câștigați venit pasiv, ar trebui să știți mai întâi.

Dacă doriți să treceți direct la idei, mergeți aici:

Navigare rapidă 1. Stocuri de dividende2. Peer to Peer Lending3. Proprietăți de închiriere4. Conturi de economii de mare randament și fonduri de piață monetară5. Scări CD6. Annuities7. Investiți automat în piața de valori8. Investiți într-un REIT (trust de investiții imobiliare) 9. Refinanțează-ți ipoteca10. Să plătească sau să reducă datoriile11. Investiți într-o afacere12. Vindem o carte electronică online13. Creați un curs pe Udemy14. Vindem fotografii stoc15. Licențiere muzică16. Creați o aplicație17. Afiliere Marketing18. Network Marketing19. Design T-Shirts20. Vindem fișiere digitale pe Etsy21. Închiriați-vă locul pe Airbnb22. Spălarea mașinilor23. Vending Machines24. Depozite închiriate25. Laundromat26. Cardurile de recompense cashback27. Site-uri Cashback

Sau vrei doar să-mi vezi favoriți? Consultați acest videoclip cu modalitățile mele de a câștiga un venit pasiv și apoi verificați linkurile de mai jos:

Ce inseamna sa obtii venituri pasive

Înainte de a intra în ideile de venit pasiv, cred că este o idee bună să clarificăm mai întâi câteva idei greșite. Cu toate că cuvântul "pasiv" face să pară că nu trebuie să faci nimic pentru a aduce venitul, acest lucru nu este adevărat. Toate fluxurile de venituri pasive vor necesita cel puțin unul dintre următoarele două elemente:

1) o investiție monetară inițială, sau

2) O investiție în timp real

Nu puteți obține venituri reziduale fără a fi dispus să furnizați cel puțin unul dintre aceste două. Astăzi, am o mare listă de idei de venituri pasive pe care le puteți încerca, indiferent de categoria în care intră.

Idei de venit pasiv care necesită o investiție monetară în avans

Aceste tipuri de venituri pasive necesită să investești bani în față pentru a genera venituri pasive mai târziu. Nu fi alarmat, totuși, puteți începe cu doar 5 dolari cu unele dintre aceste idei, deci este posibil pentru toată lumea.

1. Stocuri pentru dividende

Stocurile de dividende sunt încercate și o modalitate adevărată de a câștiga venituri pasive. Va trebui să faceți o mulțime de cercetări pentru a găsi stocuri bune și pentru a investi o sumă semnificativă de bani pentru a primi cecuri mari de dividende. Cu toate acestea, dacă investiți în bani în mod constant în acțiuni de dividende puteți acumula un venit rezidual frumos în timp.

Pentru oricare dintre aceste oportunități de investiții, asigurați-vă că deschideți un cont la cea mai bună brokeraj online și obțineți recompense în timp ce faceți acest lucru. Vă recomandăm Fidelity sau TD Ameritrade deoarece ambele oferă opțiuni de investiții low-cost. De asemenea, puteți să vă întoarceți dividendele prin vizionarea unor locuri care vă permit să investiți gratuit.

Iată câteva alte locuri excelente de a investi:

Deschideți un cont de brokeraj nou

Agent

promoţii

Incepe

Pâna la

$600

+ Tranzacții gratuite

  • Depozit minim 3.000 USD
  • Fără taxe lunare
Cont deschis

Pâna la

$3,500

+ Tranzacții gratuite

  • Bonus de 100 $ în numerar pentru depozite de 25.000 $
  • Comisia tranzacții gratuite pentru depozite de 25.000 de dolari
Cont deschis

Comision

GRATUIT

Investiția

  • Depozit minim de 100 USD
  • Investiția gratuită a Comisiei
Cont deschis

2. Împrumut de la egal la egal

Împrumutul P2P este practica de a împrumuta bani împrumutaților care de obicei nu se califică pentru împrumuturile tradiționale. În calitate de creditor, aveți posibilitatea de a alege debitorii și puteți să vă răspândiți suma investiției pentru a vă atenua riscul. Cea mai populară platformă de împărțire la egal la egal este Clubul de împrumuturi. Puteți citi aici opinia clubului nostru de creditare completă: Recenzia clubului de împrumuturi.

Ce este minunat în ceea ce privește Clubul de împrumut este faptul că investitorii câștigă venituri în medie de 4-6% în medie - și toate acestea sunt venituri pasive. Pur și simplu îți împrumuți banii, iar tu îți plătești principalul și dobânda pentru împrumutul ăsta. Rentabilitatea mediană a fluxului de numerar este de 4,1% - ceea ce este mai bun decât orice fond de piață monetară pe care îl veți găsi astăzi.

3. Proprietăți de închiriere

O proprietate de închiriere a fluxului de numerar este o modalitate fantastică de a aduce un venit lunar. Pentru a face acest lucru cu adevărat pasiv, puteți externaliza funcționarea proprietăților unei companii de administrare.

Unul dintre modurile mele preferate de a începe cu proprietățile de închiriere este prin finanțarea mulțimii. Similar cu LendingClub, puteți începe să investiți în imobiliare pentru doar 5.000 de dolari la platforme de genul RealtyShares (Oferim cititorilor noștri a $100 când faceți prima dvs. investiție utilizând codul promoțional Partener100).

O altă platformă similară este FundRise. Ei au doar un minim de 500 $ pentru a începe și oferă o varietate de opțiuni pe care le iubim, de asemenea! FundRise a fost într-adevăr o investiție pasivă cu venituri mari pe parcursul ultimului an!

Dacă doriți să investiți în case familiale, vă recomandăm Roofstock. Această companie vă permite să cumpărați cash-flow pozitive de inchirieri singura familie - on-line! Vă puteți înscrie și începe să căutați proprietăți astăzi. Check out Roofstock aici.

Lucrul minunat în legătură cu utilizarea unei platforme în comparație cu a face-o singură este că venitul este și mai pasiv.

4. Conturi de economii de mare randament și fonduri de piață monetară

Dacă nu doriți să vă gândiți prea mult la banii dvs., dar doriți să lucrați pentru dvs., un loc de bază pentru al pune este că se află într-un cont de economii cu randament ridicat sau pe fondul pieței monetare.

Diferența este în tipul de cont și în cazul în care este localizat. În mod tipic, conturile de economii cu randament ridicat sunt localizate la bănci și sunt asigurate de FDIC. Fondurile pieței monetare pot fi localizate atât la bănci, cât și la societățile de investiții, și sunt numai uneori FDIC asigurat.

Ratele de dobândă au crescut, astfel încât plasarea mai multor bani într-un cont de economii poate genera un flux de venit pasiv în condiții de siguranță.

Banca CIT are în mod constant una dintre cele mai mari rate disponibile. Check out CIT aici.

Găsiți cele mai bune conturi de economii cu randament ridicat și fonduri de pe piața monetară aici.

Scări CD

Construirea unei scări de CD necesită cumpărarea de CD-uri (certificate de depozit) de la bănci în anumite trepte, astfel încât să puteți câștiga o rentabilitate mai mare a banilor. CD-urile sunt oferite de bănci și, din moment ce acestea sunt investiții cu risc scăzut, ele oferă și un randament scăzut. Aceasta este o opțiune bună pentru evitarea riscului.

În cazul în care construirea unei scări de CD-uri este complicată, puteți, de asemenea, să vă lipiți de un cont tradițional de economii cu randament ridicat sau de un fond de piață monetară. În timp ce întoarcerea nu este la fel de uimitoare ca alte lucruri de pe această listă, este mai bine decât nimic și este cu adevărat venit pasiv!

Verificați aceste oferte minunate pe cele mai bune CD-uri cu randament ridicat (sau lista completă a celor mai bune cote de CD aici):

6. Anuități

Anuitățile sunt un produs de asigurare pe care îl plătiți, dar vă poate oferi venituri pasive pentru viață sub forma plăților lunare. Termenii cu anuitățile variază și nu sunt întotdeauna foarte mulți, deci este mai bine să discutați cu un consultant de încredere financiară dacă sunteți interesat să cumpărați o anuitate.

Aceste investiții nu sunt pentru toată lumea - pot veni cu taxe mari și nu merită. Dar dacă aveți zero toleranță la risc pentru pierderi și sunteți în căutarea unui flux de venit pasiv, aceasta ar putea fi o idee bună potențială pentru dvs. de portofoliu.

7. Investiți automat în piața de valori

Dacă nu sunteți interesat în alegerea dividendelor care plătesc acțiuni (și înțeleg că), există încă modalități de a investi pasiv pe piața de valori. Puteți investi automat în diferite moduri prin ceea ce se numește robo-consilier.

Un robo-consilier este la fel ca ceea ce pare - un consultant financiar robotizat. Cheltuim aproximativ 10 minute pentru a răspunde la câteva întrebări și pentru a vă configura contul, iar sistemul o va lua de acolo.

Cel mai popular robo-consultant este Betterment - pe care îl puteți configura pentru a investi automat și vă vor ocupa restul pentru dvs. Ce este minunat în ceea ce privește îmbunătățirea este faptul că percep una dintre cele mai mici taxe din industria robo-consilier și fac foarte ușor să investească automat.

Înscrieți-vă la Betterment aici și începeți să investiți pentru un venit pasiv!

8. Investiți într-un REIT (trust de investiții imobiliare)

Dacă sunteți preocupat de a investi direct în imobiliare, sau poate că nu sunteți încă un investitor acreditat, este în regulă. În continuare puteți profita de proprietățile imobiliare în investițiile dvs. prin REIT - Trusturi de investiții imobiliare.

Acestea sunt vehicule de investiții care dețin proprietăți în interiorul lor - iar tu, ca proprietar, beneficiezi de câștigurile, refinanțările, vânzările, veniturile (sau pierderile) pe proprietate.

Puteți investi într-o REIT la orice brokeraj major - cum ar fi Fidelity sau TD Ameritrade. Ambele companii au ETF-uri REIT pe care le puteți investi gratuit - astfel încât să puteți profita de investițiile în comisioane imobiliare gratuite!

9. Refinanțează-ți ipoteca

Acest lucru poate părea ciudat într-un articol cu ​​privire la venitul pasiv, dar refinanțarea ipotecării dvs. poate fi o modalitate excelentă de a elibera o mulțime de venituri și de a vă salva 100.000 de dolari pe întreaga durată a împrumutului. Acesta este un câștig destul de bun în cartea mea.

În acest moment, ratele dobânzilor sunt în continuare aproape de cele mai scăzute valori istorice, iar dacă nu v-ați verificat recent creditul ipotecar, acum este un moment minunat să faceți scumpiri și să comparați ratele. Dacă puteți salva 0,50% sau mai mult pe împrumutul dvs., potențiali adăugați zeci de mii de dolari înapoi în buzunar. Nu multe investiții pot învinge asta.

Ne place să folosim servicii cum ar fi LendingTree pentru a compara cele mai bune rate. De asemenea, puteți consulta acești creditori ipotecari online.

10. Plătiți sau reduceți datoriile

Pe aceleași linii ca și refinanțarea ipotecii, dacă puteți să vă plătiți sau să vă reduceți datoria, faceți progrese uriașe în obținerea veniturilor. Dar, la fel ca și alte lucruri din acest subiect - este nevoie de o investiție monetară pentru a face acest lucru.

Lucrul minunat de a plăti datoria este că este o întoarcere directă. Dacă aveți un card de credit cu dobândă de 10%, plata acestuia este un randament de 10% pe banii dvs.! Este imens.

Există două abordări pe care le puteți lua cu datoria: refinanțați sau consolidați, transferați soldul și plătiți.

Dacă aveți datorii de împrumut pentru studenți, ar putea avea multă sens pentru a refinanța datoria. Puteți vedea dacă are sens în 2 minute la Credible fără un credit de credit dificil. Dacă vă decideți să continuați, cititorii College Investor primesc un bonus de 200 $ atunci când refinanțează prin acest link.

Dacă aveți carduri de credit sau alte datorii, poate avea sens să vă consolidați cu un împrumut personal. Aceasta este de obicei cea mai bună opțiune atunci când nu vă puteți vedea că plătiți datoria într-un an, dar doriți să vă micșorați interesul.Credible, de asemenea, vă permite să comparați opțiunile de împrumut personal, așa că verificați-l aici și vedeți dacă are sens.

În cele din urmă, ați putea obține un card de transfer de sold 0% și utilizați timpul 0% pentru a achita datoria. Există câteva cărți de credit chiar acum care oferă 15 luni la 0% fără taxe - ceea ce vă oferă peste un an pentru a vă achita datoriile. Aflați mai multe despre aceste carduri aici.

11. Investiți într-o afacere

Un alt mod de a genera venituri pasive este de a investi și de a fi un partener tăcut într-o afacere. Acest lucru este foarte riscant, dar cu risc vine potențialul pentru randamente ridicate. De exemplu, acum câțiva ani, atât Lyft, cât și Uber au căutat investitori privați să investească în companiile lor. Astăzi, acestea merită miliarde - dar dumneavoastră, ca investitor, veți beneficia numai de avantajele respective dacă acestea vor deveni publice prin intermediul unui IPO sau vor fi dobândite. Deci, este riscant.

Dar există modalități de a vă reduce riscul. De exemplu, puteți investi în cantități mici în multe companii prin intermediul fondurilor de capital în numerar. Există o mulțime de platforme de publicitate care permit acest lucru, așa că cercetați-l și vedeți dacă are sens pentru dumneavoastră. Consultați ghidul Mega pentru investițiile Crowdfunding aici.

Idei de venit pasiv care necesită o investiție în timp

Următoarea secțiune a ideilor de venituri pasive necesită o investiție în timp. În loc să utilizați bani, trebuie să puneți în echitate sufletul pentru a face ca acestea să se întâmple.

Aproape toate aceste idei necesită a începe un blog personal sau un site web. Dar mare lucru despre asta este că e incredibil de ieftin să faci. Vă recomandăm să utilizați Bluehost pentru a începe. Veți obține un nume de domeniu gratuit și găzduirea începe la doar 2,95 USD pe lună - o afacere pe care nu veți găsi multe alte locuri online! Vă puteți permite asta pentru a începe construirea unui flux pasiv de venituri.

12. Vindem o carte electronică online

Publicarea în sine este astăzi. Când achiziționați o carte electronică în afara Amazonului, există șanse destul de mari să cumpărați o carte publicată în mod automat. Auto-publicarea este, de asemenea, ridicol de ușor. Am încercat asta acum câțiva ani și nu am putut să cred cât de simplu a fost procesul. Pentru a auto-publica o carte, va trebui mai întâi să o scrieți și să o editați, să creați o copertă și apoi să încărcați un program, cum ar fi Amazon's Kindle Direct Publishing. Nu vă așteptați, totuși, succesul instant. Va trebui să existe o mulțime de marketing în avans înainte de a putea transforma acest lucru într-un flux pasiv de venituri.

13. Creați un curs despre Udemy

Udemy este o platformă online care permite utilizatorului să ia cursuri video pe o gamă largă de subiecte. În loc să fiți consumator pe Udemy, puteți să fiți producător, să vă creați propriul curs video și să permiteți utilizatorilor să îl cumpere. Aceasta este o opțiune fantastică dacă sunteți foarte informat într-un anumit subiect. Acest lucru poate fi, de asemenea, o modalitate foarte bună de a transforma îndrumarea tradițională într-un flux pasiv de venit!

14. Vânzarea fotografiilor stoc

Te-ai intrebat vreodata unde site-urile preferate, blogurile si uneori chiar si revistele isi fac fotografiile? Acestea sunt cumpărate în mod obișnuit de pe site-urile web de fotografii. Dacă vă bucurați de fotografie puteți trimite fotografiile pe site-urile de fotografii și puteți primi o comisie de fiecare dată când cineva achiziționează unul dintre ele.

Una dintre cele mai mari piețe de a vinde fotografii stoc este DepositPhotos. Puteți să încărcați fotografiile dvs. câștigați bani ori de câte ori cineva le folosește.

15. Licențierea muzicii

La fel ca și fotografiile de stocuri, puteți să obțineți o licență și să câștigați o licență pentru muzică atunci când cineva alege să o folosească. Muzica este adesea licențiată pentru videoclipuri YouTube, reclame și multe altele.

16. Creați o aplicație

Dacă dețineți un smartphone sau o tabletă, atunci este sigur să presupuiți că aveți mai multe aplicații descărcate. Dar ați avut vreodată o idee uimitoare pentru o aplicație? Dacă da, ați putea lua în considerare angajarea unui programator pentru a vă crea aplicația pentru dvs. Ați putea apoi să o vindeți pe magazinul App pentru venituri reziduale.

17. Afiliere de marketing

Afilierea pe piață este practica parteneriatului cu o companie (devenind afiliatul lor) de a primi o comision pe un produs. Această metodă de generare a veniturilor funcționează cel mai bine pentru cei cu bloguri și site-uri web. Chiar și atunci, este nevoie de mult timp să se construiască înainte de a deveni pasivă. Dacă doriți să începeți cu marketing afiliat verificați această listă mare de programe de marketing afiliat.

18. Rețea de marketing

Marketingul în rețea sau marketingul pe mai multe niveluri pare să fie în creștere. Companiile, cum ar fi Young Living Oils, Avon, Chef Pampered și AdvoCare sunt toate companiile de marketing pe mai multe niveluri. Puteți câștiga venituri pasive prin intermediul rețelei de marketing prin construirea unei echipe sub dumneavoastră (adesea denumită linia de jos). Odată ce aveți o echipă mare, puteți câștiga comisioane în afara vânzărilor lor, fără a fi nevoie să faceți prea mult.

19. Design T-Shirts

Site-urile precum Cafe Press permit utilizatorilor să-și vândă obiecte de design personalizate, cum ar fi tricourile. Dacă design-ul dvs. devine popular și face vânzări, veți putea să câștigați redevențe.

Chiar și Amazon a intrat în această afacere. Amazon are un nou serviciu numit Amazon Merch, unde pur și simplu încărcați desenele și Amazon are grijă de restul (făcându-l, împachetându-l și transportându-l).

20. Vând fișiere digitale pe Etsy

Am fost în decor acasă în ultima vreme și trebuia să mă întorc la Etsy pentru a găsi exact ceea ce am vrut. Am ajuns să achiziționez fișierele digitale ale lucrării de artă pe care am dorit să o tipăresc! Vânzătorul făcuse o grămadă de artă de perete, digitalizat, și îl enumera pe Etsy pentru descărcare instantanee. Există și alte fișiere digitale populare pe Etsy, precum și planificatori lunari. Dacă sunteți în design grafic acest lucru ar putea fi o idee uimitoare venit venit pasiv pentru tine.

Idei de afaceri mici semi-pasive

Eu numesc aceste venituri semi-pasive pentru că sunt mai mult ca o afacere, mai puțin ca ideile de mai sus. Toți necesită, de asemenea, o mică combinație de investiții în timp și bani. Dar, odată ce investiți, puteți câștiga mai multe venituri și de obicei faceți acest lucru în mod pasiv.

Cu toate acestea, toate acestea necesită investiții în timp, astfel încât acestea nu sunt 100% pasive ca și cum ar avea un cont de economii.

21. Închiriați-ți locul pe Airbnb

Dacă aveți o casă, un apartament, o cameră de rezervă sau chiar o curte interioară, luați în considerare listarea proprietății dvs. pe AirBNB și începeți să câștigați bani atunci când vă luați locul rezervat. Înregistrați-vă locul azi.

AirBNB este minunat pentru că puteți câștiga bani pe un spațiu pe care îl dețineți deja. Este nevoie de puțină muncă în față pentru a vă pregăti locul, a le lista și a le curăța după oaspeți, dar este destul de pasiv altfel.

22. Spălarea mașinilor

A fost întotdeauna un vis al meu să dețin o spălătorie auto. Acest lucru pare a fi o modalitate foarte bună de a câștiga un venit semi-pasiv. În timp ce o întreținere regulată va fi necesară la o mașină de spălat, este ceva ce poți să angajezi sau să faci o dată pe săptămână.

Ca o notă laterală, vorbesc despre spălarea cu adevărat de bază a mașinilor, care este un bombon, o mașină de spălat sub presiune și o monedă. Dacă aveți de gând să conduceți o mașină prin spălarea mașinilor, este cu siguranță o afacere față de un flux pasiv de venituri.

23. Vending Machines

Mașinile automate sunt o altă idee de afaceri de mici dimensiuni. Am un prieten care are automate în toate orașele vecine. El le completează și le încasează o dată la două săptămâni. Afacerea cu mașini automate face parte din planul său de pensionare.

24. Inchirieri pentru depozite

Vărul meu deține un set de chirie și primește cecuri lunare pentru a le permite clienților să le închirieze. Singura dată când pare să facă orice lucru pentru asta este atunci când are o deschidere pentru una dintre unitățile de stocare.

Dacă nu sunteți sigur de a ajunge în acest spațiu, puteți investi, de asemenea, în chiriile de stocare prin intermediul unui REIT. FundRise investește în proprietăți comerciale cum ar fi închirieri de spații de depozitare și puteți începe să câștigați doar 500 $.

25. spălătorie

Am dezbătut că l-am enumerat pe aici, deoarece, în teorie, se pare că deținerea unei spălătorii ar fi semi-pasivă anticipând că ar fi nevoie de o întreagă întreținere în curs. Tu ești judecătorul în privința asta.

Idei ușoare de venit pasiv

Ultima dată pe listă am vrut să subliniez câteva idei pasive ușor de venit. Acestea nu necesită bani și nici o activitate în avans. În timp ce câștigurile sunt minore, încă nu puteți să bateți venitul pasiv ușor!

26. Carduri de recompense cashback

Dacă vă plătiți facturile cu un card de credit asigurați-vă că oferă recompense în numerar. Puteți să vă răsplătiți recompensele pentru o vreme și, eventual, să puneți banii simpli pe care i-ați câștigat către o altă activitate pasivă de venit! (Asigurați-vă că cardul pe care îl selectați nu are o taxă anuală sau că vă puteți anula recompensele). Consultați această listă cu cele mai bune cărți de recompense Cashback.

27. Site-uri de numerar

La fel ca și cardurile de recompense cashback, ar trebui să vă optați să utilizați un site de cashback atunci când faceți cumpărături online. Dacă nu renunți la bani grați, care necesită puțin până la nici o treabă! Am comparat doar cele două site-uri cele mai populare - eBates versus TopCashBack.

Cum să începeți

În timp ce poate fi tentant să dorești să alegi cinci idei de venit pasivă pentru a începe cu Aș încuraja cu adevărat să alegi unul la început. Aveți nevoie de timp și capacitatea de a vă concentra într-adevăr la creșterea fluxului de venit pasiv. Învață un lucru înainte de a trece la celălalt.

Va fi nevoie de o cantitate substanțială de timp sau de bani la început, dar promit câștigul de venituri pasive este tot ceea ce este rupt până să fie! Alegeți o idee, faceți un plan și dedicați-vă până când fluxul de venit va ajunge la fructificare.

Care sunt unele dintre ideile dvs. favorabile privind venitul pasiv?

Sfaturi De Top:
Comentarii: