Se pare că în fiecare zi suntem rugați să cheltuim bani pe ceva; chirie, facturi, mâncare, un cadou etc. Este greu să simți că avem bani rămași pentru noi înșine sau pentru orice fel de distracție odată ce totul este spus și făcut.

Dar, cu o mică imaginație și o apreciere pentru lucrurile simple, ai putea să faci o mulțime de lucruri fără bani. Așa este: $ 0.

Iată o listă cu 15 lucruri gratuite pe care le puteți face pentru a te distra.

  1. Du-te în parc. Petrecem prea mult timp în ședință și pe computer în zilele noastre. Ieșiți și explorați! Parcurile sunt frumoase să stea și să vă relaxați.
  2. Mergeți la bibliotecă și închiriați un film sau consultați o carte. Cine are nevoie de Amazon atunci când poți obține ceea ce vrei gratuit?
  3. Mergeți la o plimbare de artă locală. Multe orașe au plimbări de artă cu galerii locale deschise pentru vizionare. Se întâmplă să fie prima sau ultima săptămână a lunii, dar verificați calendarul local de arte în orașul dvs.
  4. Consultați calendarul evenimentului din centrul comunității locale. Puteți găsi performanțe gratuite, prelegeri și cursuri la centrul comunității locale.
  5. Trage un pui de somn. Favoritul meu personal. Naps poate părea că sunt un apel la tinerețe, dar se simt la fel de bun ca un adult. Prindeți niște zzzz și vă relaxați.
  6. Oferiți-vă voluntarilor să fiți la un spectacol la teatrul local. Contactați-vă teatrul local, orchestra sau locația de muzică și vedeți dacă vă puteți oferi voluntar pentru a fi o inaugurată. Ai putea salva oriunde între $ 10- $ 100 + dolari prin voluntariat și văzând un spectacol!
  7. Oferiți-vă timp și oferiți celor mai puțin norocoși. Revenirea la comunitate este o modalitate foarte bună de a vă stimula starea de spirit și de a face o diferență în viața altora.
  8. Ia o petrecere de dans în dormitorul tău. Puneți niște dulciuri dulci și rotiți-vă în dormitor. Eu personal folosesc Songza ca stația mea preferată de muzică. Rotiți difuzoarele și dansați ca nimeni nu se uită!
  9. Luați o baie relaxantă. Relaxați-vă și relaxați stresul de zi cu o baie caldă.
  10. Medita. Stați drept, traversați picioarele și, cu ochii deschiși sau închisi, vă concentrați asupra respirației. Faceți acest lucru cel puțin 5 minute, dar în mod ideal pentru cât mai mult timp posibil. Vă veți simți centrat și relaxat. Vedeți unde merge mintea și lăsați-o să gândească liber.
  11. Creați un fort în sufrageria dvs. și mergeți la "camping". Nu ai cort? Nu ai timp să mergi la camping? Creați un fort în sufrageria dvs. cu niște foi și pături.
  12. Scrie în jurnalul tău. Aceasta este o modalitate foarte bună de a vă capta gândurile, de a vă scrie gratuit și de a vă exprima. Nu trebuie să-i arăți nimănui, este doar pentru tine. Scrie ceea ce vrei, pentru cât timp vrei.
  13. Du-te la o plimbare sau o plimbare lungă într-un cartier nou. Ia-ți corpul în mișcare și du-te pentru o alergare, sau o plimbare lungă într-un cartier diferit decât al tău. Puteți să explorați peisajul, să vă stimulați endorfinele și să vă simțiți bine.
  14. Raid frigiderul și a veni cu o nouă rețetă. Uitați-vă în frigider și veniți cu ceva nou de făcut. Încercați o nouă rețetă și bucurați-vă. Unele dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut au venit din necesitate. Necesitatea este mama invenției, așa că ați putea veni cu ceva delicios și nou!
  15. Citiți blogurile despre subiectul dvs. preferat. Sunt părtinitoare, dar există o mulțime de bloguri uimitoare pe tot parcursul fiecarei teme. Îți plac finanțele personale? Nu mai căuta! Haine? Razboiul Stelelor? Gadget-uri? Există și alte bloguri pentru asta.

Este distractiv să ieși și să cheltuiți bani din când în când, dar este posibil să te distrezi și să te bucuri de viața ta fără a cheltui un ban suplimentar. Folosind puțină creativitate și inovație, puteți transforma aproape orice într-o activitate liberă și frugală.

Ce alte lucruri gratuite pentru distracție faci?

Sfaturi De Top:
Comentarii: