Credeți sau nu, vara poate fi un timp foarte greu pentru ca elevii să obțină locuri de muncă. De ce? Deoarece mulți angajatori se uită la intervalul de timp pe care elevul îl poate desfășura (2-3 luni), și apoi să se răstoarne candidaților. De ce să închiriați un student atunci când există altcineva care ar rămâne mai mult timp? Heck, durează 1-2 luni doar pentru a antrena pe cineva bine - până când terminăm antrenamentul, sunt plecați.

Dar colegiul nu trebuie să renunțe. Există o mulțime de modalități prin care elevii de facultate să facă bani în timpul verii. Iată 15 idei de a face bani pentru studenții de facultate pe care le pot face în timpul verii, chiar dacă nu pot obține un loc de muncă "real".

1. Căutați pe Internet

Căutați pe Internet chestii? Vrei să te plătești pentru asta? Există două companii principale care vă plătesc pentru efectuarea de activități online cum ar fi căutarea pe Internet. Cu cât mai multe sarcini completezi, cu atât vei fi mai plătit. Chiar mai bine, ambele companii oferă bonusuri doar pentru înscriere.

Swagbucks este un site care vă permite să câștigați puncte numite SB pentru a face diferite sarcini online, cum ar fi efectuarea de sondaje, vizionarea de videoclipuri și utilizarea motorului de căutare. Când folosiți motorul de căutare, obțineți puncte SB după mai multe căutări, de obicei în valoare de 10-15 SB. Puteți începe să recuperați punctele SB la poziția de 500 de puncte.

Dacă vă înscrieți pentru Swagbucks prin intermediul acestui link, puteți câștiga un bonus de 5 $!

O altă opțiune este InboxDollars. Similar cu Swagbucks, ele oferă bonusuri în numerar pentru căutarea pe web sau cumpărături on-line. Doar pentru înscrierea în acest link puteți câștiga un bonus de 5 $!

2. Deveniți un tutore online

Aceasta a devenit una dintre noile mele modalități preferate de a face bani online - în special pentru studenții de la colegiu. Există mai multe companii care vă permit să predați online. În mod specific, aceste companii permit studenților (și celor cu studii superioare) să predea limba engleză online.

Dacă sunteți bine la limba engleză și vă simțiți confortabil să învățați limba engleză online,verificați VIP Kid și să învețe limba engleză online pentru o rată orară bună.

Un alt program similar esteQKid - unde puteți învăța să predați limba engleză online în grupuri mici. Trebuie să fiți în prezent înscris la facultate.

În sfârșit, există SayABC, care vă permite să câștigați oriunde de la 16 dolari la 20 dolari pe oră de predare online!

3. Vand lucruri pe eBay sau Amazon

Vânzarea de chestii pe eBay a fost una dintre primele modalități de a face bani online. Obișnuiam să vând tot ce aveam în casa mea. În curând am început să vând și pe Amazon, pur și simplu concentrându-mă pe muzică, filme și cărți.

Vânzarea pe eBay a devenit în cele din urmă o afacere foarte mare pentru mine și mi-a câștigat aproximativ 3.000 de dolari pe an - foarte part-time.

Începeți să vindeți pe Amazon aici.

Începeți să vindeți pe eBay aici.

Check out Etsy dacă vrei să vinzi lucruri pe care le faci.

4. Completați sondajele online

Credeți sau nu, există companii acolo care vă vor plăti pentru a lua sondaje online. Motivul? Ei vor pur și simplu opinia voastră. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați și aceste companii vă vor contacta când au un sondaj potrivit pentru profilul dvs. În mod tipic, acestea sunt sondaje de piață online pentru mărcile mari.

Unele dintre cele mai populare site-uri de anchetă online includ:

  • Survey Junkie - Câștigați bani și recompense pentru a vă împărtăși gândurile și opiniile.
  • Swagbucks Sondaje - Swagbucks are acum o secțiune dedicată anchetei și puteți obține 5 USD doar pentru înscriere.
  • Avizul Outpost - Câștigați bani pentru completarea anchetelor.
  • Puncte Club - Câștigați puncte pentru completarea anchetelor pe care le puteți răscumpăra pentru cardurile cadou. Obțineți 2.000 de puncte pentru a vă înscrie cu acest link.

5. Faceți mici sarcini on-line pe Amazon's Mechanical Turk

Amazon's Mechanical Turk este o modalitate foarte bună de a câștiga bani. Concertele de pe acest site plătesc sume incredibil de mici - mai puțin decât un tip de nichel tipic. Cu toate acestea, ei iau câteva secunde, și de obicei puteți câștiga aproximativ 6 dolari pe oră dacă vă păstrați la ea.

Am pus la punct un ghid complet cu privire la modul de maximizare a sumei de bani pe care o realizați prin folosirea instrumentelor și a forumurilor. Check it out aici: Cum sa faci bani cu MTurk-ul lui Amazon.

6. Livrați alimente cu mașina sau chiar cu bicicleta

O altă modalitate preferată de studenți pentru a câștiga bani pe parcursul verii este să livreze mâncare. Lucrul grozav despre asta este să ridici și să abandonezi mâncarea și nu trebuie să ai oameni în mașină! De asemenea, dacă nu aveți o mașină, puteți chiar să livrați alimente și să câștigați bani cu bicicleta sau scuterul.

Două dintre aplicațiile mele preferate pentru livrare sunt UberEats și Dash Dash.

Ambele aplicații vă permit să furnizați propriile condiții. Acceptați o comandă, luați mâncarea, livrați-o și plătiți. Este un mod minunat de a fi plătit în condițiile dumneavoastră. Verificați pagina noastră completă despre Dash Dash.

Începeți cu Dash Dash aici.

Începeți cu UberEats aici.

7. Drive pentru Uber sau Lyft

Dacă sunteți acasă pentru vară și aveți o mașină, puteți face bani pur și simplu prin conducerea oamenilor din jur. Tot ce ai nevoie este o mașină și un timp liber. Acest lucru vă poate câștiga câteva sute pe săptămână dacă vă aflați într-o zonă în care călătoria la cerere este populară. În plus, niciodată nu știi câți oameni amuzanți ai putea întâlni.

Puteți ușor înscrieți-vă cu Uber și începeți să conduceți oamenii în jurul lor ca o agitație laterală. Vei face ceea ce ai pus în ea. Harry la The Ride Share Guy are multe resurse deosebite pentru a începe.

De asemenea, am observat că Lyft dispune de multe stimulente pentru a-și putea înscrie șoferii. Asigură-te că verificați-l pe Lyft și vedeți dacă au oferte excelente.

8.Fii o sarcină iepure sau postmate

Atât Task Rabbit și Postmates sunt servicii în care faceți slujbe aleatoare pentru oameni, contra unei taxe.

TaskRabbit.com este un loc unde vă puteți înscrie și executa sarcini mici pentru alții. Poate include orice, de la ridicarea produselor alimentare la curățarea sau chiar la mutarea ajutorului. Sarcinile tipice durează câteva ore, dar există multe sarcini disponibile în majoritatea orașelor mari. Acest lucru ar putea fi un concert excelent dacă aveți timp și transport.

PostMates este un serviciu de livrare la cerere, unde vă plătiți aproximativ 20 USD pe oră pentru a livra alimente. De fapt, acum sunteți garantat că veți câștiga 1.000 de dolari pentru 60 de livrări în New York sau San Francisco. Nu e rau.

9. Alăturați-vă la agent și faceți sarcini aleatorii

Agentul Anything este un site care externalizează sarcinile, dar este mai bine orientat către studenți. Oamenii post proiecte pe site și puteți face oferte cu privire la cât de mult sunteți dispus să plătiți pentru a vă ajuta. Cele mai multe concursuri de pe site câștigă oriunde de la 20 $ la 100 $, dar unii câștigă mai mult. Cu toate acestea, acestea sunt, de obicei, locuri de muncă destul de rapide și ușoare.

Gândiți-vă la acest lucru ca la o altă versiune a Task Rabbit, dar una sa concentrat pe adulții tineri.

10. Babysit sau Housesit

Babysitting și houseitting sunt două modalități excelente de a face bani în timp ce sunteți acasă pe vacanță de vară. Ambele nu necesită angajament pe termen lung, iar ambii vă pot câștiga bani buni.

Începeți prin a întrebați prietenii, familia și vecinii dacă au nevoie de ajutor. Dacă nu, puteți lua în considerare întotdeauna postarea la un site ca Care.com și căutați să lucrați acolo. Găsirea de muncă prin intermediul prietenilor și familiei este de obicei mai ușoară, dar căutarea online deschide mai multe opțiuni.

11. Deveniți un câine Walker

O altă modalitate excelentă de a câștiga bani, mai ales dacă vă placeți animalele, este de a deveni un călăreț de câini. În multe orașe, oamenii caută indivizi să-și umble câinii și animalele de companie. Chiar și în zonele mai suburbane, oamenii caută să angajeze pe alții să-și petreacă timpul cu animalele lor - mai ales atunci când proprietarii au un program aglomerat.

Încă o dată, cea mai bună modalitate de a găsi un loc de muncă este de a vorbi cu prietenii și vecinii, dar există și servicii online care pot ajuta, de asemenea. Puteți căuta lucrări de mers pe jos pe Care.com, DogWalker.com și multe altele.

12. Începeți un serviciu de vară în mișcare

O altă modalitate excelentă de a face bani în plus în timpul verii este să începeți un serviciu în mișcare. Acest loc de muncă este chiar mai bine dacă puteți obține 1-2 prieteni pentru a vă alătura.

Cel mai bun mod de a căuta concerte este să postați pe Craigslist ca un serviciu în mișcare. Oamenii vă vor contacta și puteți negocia rata. Amintiți-vă, va trebui probabil să închiriați un camion U-Haul, să plătiți pentru gaz și să petreceți mult timp pentru fiecare client. Prețați-vă în consecință.

13. Nu lucrează la pictură sau la meseria de lucru

De asemenea, puteți căuta lucrări de pictură în casă sau lucrări de mesagerie. Mulți oameni încearcă să facă îmbunătățiri la domiciliu odată ce vara sosesc și dacă sunteți dispuși să puneți în mâna manuală, aceasta ar putea fi o modalitate excelentă de a câștiga bani.

Există câteva moduri de a face acest lucru: 1) faceți lucrul pe cont propriu de la început până la sfârșit prin contactarea persoanelor și stabilirea de oferte. 2) vă puteți alătura unei companii cu care sunteți afiliat, faceți vânzările și pictura, dar acestea oferă infrastructura, facturarea, consumabile și multe altele. 3) mergeți și lucrați pentru o companie ca muncă de vară / la cerere.

14. Fiți parte dintr-o cercetare medicală

Aceasta este una dintre modalitățile noastre unice preferate de a face bani, și vă poate câștiga sute sau chiar mii de dolari pentru timpul acordat. Având în vedere că aveți timp de partea dvs. pentru vara, ați putea fi un mare candidat pentru a participa la studii medicale. Verificați școlile locale sau spitalele și vedeți dacă au informații despre studiile despre care puteți face parte. Studiile cu studii superioare sunt cele care necesită ședere peste noapte.

15. Plătiți pentru a fi prietenul cuiva

Dacă doriți să ieșiți și să faceți o activitate distractivă - cum ar fi cina sau un film - dar nu aveți de a face cu cineva, puteți să vă alăturați unui serviciu ca Rentafriend.com, unde puteți fi plătit pentru a deveni prietenul cuiva pentru o perioada de timp. Aceasta este o chestiune strict platonică aici, deci nu te gândi la asta altfel, te rog.

Concluzie

Doar pentru că obținerea unui loc de muncă de vară la o companie mare sau la un comerciant cu amănuntul este dificilă, asta nu înseamnă că nu poți lucra și câștiga bani. Există o mulțime de modalități de a câștiga bani în timpul verii, trebuie doar să o găsiți. Și cine știe, unele dintre aceste concerte s-ar putea transforma în agitații pe care le poți face în timpul colegiului când te întorci în toamnă.

Sfaturi De Top:
Comentarii: