Ce spune limba ta despre tine?

Vrei să spui că ești încrezător, de succes, responsabil de propriul tău destin?

Limbajul corpului este prima indiciu pe care strainii il folosesc pentru a-si forma impresia initiala despre tine.

Aceste 12 sfaturi nu numai că vor spori încrederea, ci și vă vor ajuta să dezvoltați obiceiuri care vor aduce energie pozitivă și succes în viața ta.

1. Stand Up Straight

Ați făcut o prelegere bună despre adulți când ați fost copil?

"Ridicați-vă drept" poate părea o amintire din partea mătușii Sally, iar cuvântul "postură" poate concretiza imagini ale elevilor care finalizează elevii, echilibrând cărțile telefonice pe cap.

Dar se pare că mătușa Sally avea dreptate: dacă vrei să mergi înainte, ai nevoie de o postură bună. Când vă ridicați drept, umpleți spațiul din jurul vostru și transmiteți succesul.

2. Minimizați gesturile

Imaginați-vă că vizionați doi oameni care vorbeau la celălalt capăt al străzii. Nu puteți auzi ce spun, astfel încât limbajul corpului este singura voastră idee despre ce înseamnă conversația. O persoană gesticulează sălbatic, mâinile și brațele zboară de fiecare dată când își deschid gura. Cealaltă persoană face gesturi puțin sau deloc. Care persoană ar fi ghinionul?

Gesturile pe care le folosim atunci când vorbim sunt adesea obișnuite, dar asta nu înseamnă că nu te poți schimba pentru a se potrivi ocaziei. După cum ilustrează exemplul de mai sus, gesturile exagerate te vor face să fii supărat și agresiv. În schimb, ar trebui să vă micsorați gesturile la o dimensiune care nu este amenințătoare. Utilizați gesturi de invitație, cum ar fi deschiderea brațelor sau mâinilor pentru a arăta că sunteți o persoană deschisă fără secrete.

3. Lean In

Nu este o coincidență acesta este titlul unei cărți despre succesul afacerii. Înclinarea vă demonstrează entuziasmul pentru conversație și vă asigură că persoana care vă vorbește ascultă. O înclinare mică a capului în timp ce vă aplecați va accentua atenția dvs. nedivizată.

4. Mențineți contactul cu ochii, dar nu prea mult

Potrivit Forbes.com, durata medie a timpului pe care americanii le menține contactul vizual este de 7-10 secunde. Păstrați-vă ochii la nivelul persoanei cu care vă întâlniți și le arată că sunteți o persoană încrezătoare și inteligentă. Contactul cu ochii este deosebit de util atunci când explicați ceva dificil sau trebuie să transmiteți un mesaj de valoare.

Nu exagerați, totuși. Dacă nu întrerupeți niciodată contactul vizual cu ochii, s-ar putea să vă dezactivați ca fiind neplăcut sau confruntat. Deci, asigurați-vă că luați pauze și căutați-vă departe. Privind în jos vă poate face să pari slabi sau secretive, așa că întoarceți-vă ochii spre partea laterală.

5. Mergeți în față și zâmbiți

Cine nu apreciază un zâmbet? Creierul uman are o reacție pozitivă la zâmbete și astfel ne amintim de cei care le oferă în mod liber. Dincolo de mesajul de căldură pe care îl trimite un zâmbet, veți apărea, de asemenea, deschis, sigur și posedat de sine. Nu este de mirare că atât de multe persoane publice și celebrități au prioritate în a-și corecta zâmbetul.

Zâmbetul este o modalitate ușoară de a proiecta succesul și, ca un bonus, vă va face să vă simțiți mai bine.

6. Mâinile fermecate

Un studiu recent efectuat în S.U.A. a examinat 98 de studenți care au participat la interviuri fals. Printre alte aspecte, a fost evaluată strângerea de manevră a studenților. Nu este surprinzator faptul ca studentii care au facut cel mai mare randament pe mana lor au fost, de asemenea, considerati candidatii cei mai de dorit de catre intervievatori.

Deci, ce face o strângere de mână mare? În primul rând, nu vă agitați - gândiți-vă mai mult la aceasta ca o aderență susținută decât o pompă de braț.

Fii ferm fără să strângi mâna celeilalte persoane atât de mult încât tăieți fluxul de sânge. De asemenea, faceți contactul vizual când vă scuturați și nu vă lăsați prea repede.

Scuturarea mâinilor la începutul unui interviu sau la o întâlnire stabilește starea de spirit pentru întreaga conversație, așa că numărați-vă strângerea de mână.

7. Închideți-vă capul

Capul capului este limbajul corpului echivalent cu a spune "uh huh" pentru a arăta că ascultați pe măsură ce cineva spune o poveste.

Nodding transmite și entuziasm și energie. Nu doriți să o exagerați și să apară isteric, dar un mic semn va merge mult spre a face o impresie pozitivă.

8. Reflectă Limba corpului altei persoane

Oglindirea limbajului corpului altora este o modalitate instinctuală și eficientă de a se lega cu o altă persoană. Este modul în care copiii devin socializați, deoarece reflectă expresiile și acțiunile faciale ale părinților lor. Pentru că este un element atât de important pentru dezvoltarea noastră, este o modalitate rapidă de a crea înțelegere cu o altă persoană. Mirroring spune: "Suntem mai asemănători decât alții."

Doar fiți atenți la context. Dacă vorbiți cu un șef curent sau potențial, nu reflectați limbajul corpului care ar putea să vă facă să apară dominantă sau agresivă, cum ar fi brațele încrucișate. Pe de altă parte, oglindirea limbajului corpului unei persoane într-o poziție mai slabă decât tine este o modalitate foarte bună de ai face să se simtă confortabil și să-și câștige încrederea.

9. Aliniați-vă cu cealaltă persoană

Asemănător cu oglindirea, alinierea poziției dvs. cu alta este o modalitate eficientă de a difuza tensiuni sau conflicte. În loc să vă îndreptați spre cealaltă persoană, treceți lângă ei, astfel încât să stați sau să vă așezați una lângă alta și să priviți în aceeași direcție. Acest lucru va face chiar un adversar să se simtă ca și cum ați fi în aceeași echipă.

10. Nu subestimă puterea de stagnare

Abilitatea de a rămâne răcoroasă și colectată chiar și în situația cu cea mai mare presiune este o trăsătură cheie a oamenilor de succes. Așa că respirați încet și încet și minimalizați gesturile și alte mișcări. Uneori, mai puțin este mai mult cu limbajul corpului. Un moment de liniște poate fi mai puternic decât orice ai spune.

11. Folosiți un cadru pozitiv

Interpretați evenimentele într-o lumină pozitivă și puteți opri ciclurile de gândire distrugătoare în traseele lor. De exemplu, nu exprimați un obiectiv cum ar fi productivitatea într-un mod negativ: "Trebuie să opresc procrastinarea." Reframează-l pozitiv ca "Voi lucra la acest proiect în fiecare seară, timp de o oră până la terminare". de pozitivitate este recunoscută în fiecare domeniu de la medicină la afacere.

Concentrează-te pe ceea ce faci, nu ceea ce nu ar trebui să faci. Crede ca poti si vei putea.

12. Acționați "ca și cum" simțiți cum vreți

Psihologul William James a promovat teoria că acționarea ca și cum ați simți un anumit mod vă va convinge creierul de ceea ce faceți de fapt. "Rochia pentru slujba pe care o vrei, nu cea pe care o ai" este o altă versiune. Deci, când sunteți obosiți, alertați; când ești nesigur, acționează încrezător. Este uimitor cum poți schimba modul în care te simți prin a te preface că ești ceea ce vrei să devii.

Acesta este încă un motiv pentru care limbajul corpului este important. Oamenii nu sunt cititori minți. Și puteți modela modul în care alții vă percep prin folosirea limbajului corpului în avantajul dumneavoastră. Nimeni nu trebuie să știe că te-ai despărțit de prietenul tău noaptea trecută dacă te-ai arăta pentru interviul tău cu o poziție dreaptă, un zâmbet strălucitor și o strângere de mână fermă.

Deci, care dintre aceste trăsături pozitive ale limbajului corpului veți încerca în continuare?

Anum Yoon a început și își menține blogul personal de finanțe, Current on Currency, pentru oricine dorește să citească despre călătoria ei financiară și despre perspectivele de gestionare a banilor, de viață frugală și tendințe financiare.

Sfaturi De Top:
Comentarii: