Ce ar arăta succesul financiar pentru tine?

Desigur, fiecare are o definiție diferită. Pentru mine, nu înseamnă că ai mai mulți bani decât știu ce să fac.

Este vorba despre luarea deciziilor înțelepte cu banii pe care îi am.

Nu este vorba numai de prinderea de bani, deși, există un loc pentru gestionarea cheltuielilor și menținerea lor la un nivel minim.

Aceasta implică cu siguranță antreprenoriatul și generarea de fluxuri multiple de venituri.

Nu pentru ca eu sa fiu bogat, dar sa pot da mai mult, sa-mi pot oferi celor dragi si sa creez mai multa libertate si timp pentru a face ceea ce ma intereseaza cel mai mult.

În cazul în care această definiție a succesului financiar se referă la dvs., luați în considerare aceste 12 lucruri pe care le puteți paria pe care oamenii de succes din punct de vedere financiar le fac diferit decât media Joe.

1. Priviti antreprenoriatul.

Oamenii cu succes din punct de vedere financiar nu se gândesc doar la modul în care gestionează cheltuielile, ci le dau înapoi când timpul este dificil. Ei se gândesc la modalități de a-și mări veniturile. Ei sunt mereu în căutarea unor idei noi care le vor permite să-și valorifice abilitățile și abilitățile pentru a genera venituri suplimentare.

Pentru ei, există două părți ale unui buget. Cheltuieli și venituri.

Oamenii se concentrează adesea pe cheltuielile și cheltuielile atunci când există o lume de oportunități acolo pentru a mări partea de venit pentru a nu numai să îndeplinească cheltuielile, dar și să susțină obiectivele și planurile pe termen lung. Nu trebuie să gândiți prea mult în acest domeniu sau să veniți cu următorul produs pe "Rezervorul de rechini".

În schimb, gândiți-vă la modalități prin care puteți genera un extra 500 USD pe lună. Ce zici de 1.000 de dolari? Ai idee.

2. Asamblați o echipă de experți.

Aud în permanență despre cât de succes se înconjoară cu oamenii potriviți pentru a le sprijini în ceea ce fac. Finanțele personale nu sunt diferite. Cine a spus că trebuie să fie personal, oricum?

Oamenii de succes au identificat unde sunt experți și unde nu sunt. Majoritatea oamenilor vor găsi că la un moment dat în viața lor au nevoie de un bun avocat de familie sau de afaceri, contabil, consilier financiar (decizii pe termen scurt, bugetare, gestionarea datoriilor etc.) și consultant financiar (decizii pe termen lung, etc) pentru a le ajuta pe parcurs.

Căutați acești oameni acum, ca să nu mai trebuiți să le vânați mai târziu. În afară de avocat, ceilalți trei experți în materie de subiect sunt oameni pe care veți dori să îi întâlniți de mai multe ori pe an.

3. Minimizarea impozitelor.

Oamenii cu succes din punct de vedere financiar încearcă să reducă la minimum povara fiscală, pentru ca ei să profite la maximum de banii și investițiile lor.

Cum fac asta? După cum am menționat mai sus, aceștia au un contabil public autorizat pentru echipa lor, astfel încât să nu piardă deducerile aplicabile atunci când este timpul să depună impozitele.

Ei investesc, de asemenea, dolari înainte de impozitare în instrumente cum ar fi o companie 401 (k) până la meciul angajatorului. Ei investesc, de asemenea, după dolari de impozitare într-un IRA Roth pentru a evita să plătească impozite pe câștigurile lor în viitor.

Este întotdeauna mai bine să plătiți impozite pe dolarul de astăzi față de ziua de mâine!

La sfârșitul zilei, taxele sunt răspunderea fiecărui american, dar nu este nimic în neregulă să profități de beneficiile fiscale în măsura în care legea le permite.

4. Nu te opri niciodată de educație.

Intrați în casa succesului financiar și veți găsi probabil cea mai recentă emisiune a revistei Money, Antreprenor și câteva capitole financiare, cum ar fi "Total Money Makeover" al lui Dave Ramsey, care ancorează biblioteca cărților.

Asta nu înseamnă că ei își petrec tot timpul de citit, mai degrabă ei rămân informați cu privire la cele mai recente sfaturi și idei și să încerce să fie inspirat de alții în industria financiară și de afaceri.

Chiar și cei mai de succes din punct de vedere financiar știu că există o mulțime de învățat de la alții și călătoria vieții necesită mereu noi strategii și idei.

5. Construiți bogăția.

Bogăția clădirii este o prioritate majoră în planurile lor și este făcută cu o viață fermă în timp, nu peste noapte. Cei interesați din punct de vedere financiar caută să maximizeze investițiile pentru pensionare prin intermediul corespondenței lor 401 (k) (până la corespondența cu angajatorii) și Roth IRA, dar merg mai departe în crearea de active care se apreciază în valoare.

Astfel de active provin sub forma unor afaceri sau imobile care pot fi vândute în cele din urmă sau pot genera venit lunar pentru a le susține ulterior în viață sau chiar a înlocui nevoia de a lucra pentru un alt angajator cu o capacitate de normă întreagă. Timpul este extrem de valoros, iar investiția în active, care poate necesita muncă în avans, creează timp liber odată ce crește în valoare și produce venituri pasive.

6. Nu vă lipsiți de ele însele.

În timp ce luarea de decizii economice și de înțelepciune este esențială pentru natura lor, ei nu se priva de a se distra. A face acest lucru ar crea doar mai mult de o tendință de a cheltui bani mai târziu în viață. De aceea ei fac cea mai mare parte din călătorie, buget pentru vacanțe de familie, nopți și ora de întâlnire cu familia lor.

În timp ce acestea par a fi cheltuieli la suprafață, ele pot fi privite și ca investiții orientate către cele mai valoroase relații. Ei știu, de asemenea, că este important să sărbători realizările de-a lungul drumului, astfel încât să poată fi reîncărcate pentru a-și îndeplini următorii afaceri sau obiective financiare.

7. Stabiliți obiective.

Și vorbind de obiective, le-au reușit din punct de vedere financiar. Cine are nevoie de obiective? Dacă aveți vise și aspirații pe care doriți să le realizați în viață.V-ar interesa să vă înlocuiți slujba de zi cu o afacere mică sau să generați venituri pasive în timpul somnului?

Acest lucru necesită un plan și setarea unor obiective SMART (specifice, măsurabile, realizabile, realiste și legate de timp) pentru a vă menține în mișcare. În caz contrar, veți pierde timpul și spuneți-vă că veți ajunge mâine.

Stabilirea obiectivelor SMART funcționează și pentru obiectivele lor financiare personale. Astfel de obiective financiare ajută la economisirea mai multor bani și gestionarea cheltuielilor de la o lună la alta.

8. Reinventați-vă.

Cei de succes din punct de vedere financiar știu că lucrurile se schimbă odată cu timpul și că nu poți să rămâi mereu la obiectivele și planurile de ieri. Noile oportunități apar tot timpul, indiferent dacă sunt în afaceri sau în instrumentele utilizate pentru a-și gestiona finanțele.

Ultimii ani au văzut o mare mișcare în tehnologia cloud și modul în care oamenii își pot gestiona online finanțele online cu aplicații precum Mint, Gata pentru Zero, Betterment, Credit Karma (pentru scoruri de credit) și multe altele.

Există informații la îndemâna noastră și abilitatea de ao accesa oriunde, oricând. Din punctul de vedere al afacerilor, mass-media socială este astăzi aici, dar ce va arăta mâine și ce oportunități de afaceri vor reuși să profite financiar în viitor?

9. Ajutați-i pe alții.

Succesul financiar nu este întotdeauna privirea în oglindă. Este vorba despre cunoașterea a ceea ce este în interior și cei mai de succes știu că dobândirea de bani nu poate fi principala prioritate în viață. Punerea banilor în primul rând întrerupe relațiile și cursa pentru a obține mai mult nu poate fi câștigată niciodată.

Succesul financiar păstrează banii în locul potrivit, oferindu-l. Da, ei fac ca să-și dea prioritate. Ei dau casei lor de închinare sau caritate favorită, precum și pentru a ajuta pe alții.

10. Evitați datoriile personale.

Datoria este cel mai important lucru care îi frânge pe oameni din timp și libertate. De ce? Este nevoie de timp pentru a lucra pentru a genera venituri și a efectua plățile. Uneori este nevoie de muncă suplimentară!

Brearin Land, consilier financiar și CEO al Irvine Wealth Management, adaugă: "A fi cântărit de datorie pune un amortizor pe capacitatea familiilor de a-și îndeplini obiectivele de pensionare pe drum. Nu treci buza la tine. Renunțarea la datorii vă permite să cumpărați cel mai important bun al vieții atunci când aveți nevoie cel mai mult timp ".

Fără datorii, aveți mai multă flexibilitate și, cel mai important, reveniți la timpul necesar pentru a investi în activități de construire a averii, cum ar fi inițierea unei afaceri sau crearea de produse și servicii de vânzare. Cei de succes din punct de vedere financiar știu că datoria personală este o piedică și fac tot ce pot pentru a evita aceasta.

11. Sunteți în jos cu OPM.

În timp ce datoria personală ar putea fi o piedică, tipul de datorie corectă ar putea oferi afacerii dvs. avantajul de care are nevoie. Jude Wilson, strateg financiar și fondator al Wilson Group Financial, spune:

"Mulți clienți cu succes din punct de vedere financiar lucrez cu privire la utilizarea foarte dură a datoriei. Accentul lor este "cum pot folosi banii altor oameni" pentru a-mi spori oportunitățile de afaceri. Acest lucru este în contrast puternic cu modul în care mulți văd datoria, ca o modalitate de a satisface mai multe dorințe imediate, cum ar fi următoarea vacanță mare sau un mijloc de a cumpăra acest vis vis-a-vis ".

Persoanele cu succes din punct de vedere financiar văd datoria ca instrument de cumpărare sau deținere a unui procent mai mare dintr-o investiție - că, dacă ar reuși, ar putea să câștige cu mult mai mult decât dobânda pe împrumut. Desigur, aceia dintre noi folosesc datoria iresponsabil, iar alții care văd datoria ca ceva de evitat cu orice preț, dar cei care savurează economia au șansa de a folosi datoria pentru a maximiza profiturile.

12. Ei au persistență.

În cele din urmă, niciodată nu veți avea succes decât dacă aveți persistență. Această caracteristică nu a fost niciodată mai importantă atunci când se străduiesc să atingă obiective financiare, să depășească obstacolele și, cu siguranță, să crească o afacere în negru.

Succesul financiar este persistent și nu renunță atunci când micul voce din interior spune că o face sau când naysayerii încearcă să-i țină înapoi.

Persistența plătește datoriile, mărește economiile la pensie cu 1% la un moment dat și continuă să creeze și să comercializeze produse atunci când nu credeți că cineva ascultă.

Acolo îl aveți. 12 lucruri pe care oamenii din punct de vedere financiar le fac în mod diferit. Ele sună simplu la suprafață, dar câți oameni din viața dvs. considerați că au un succes financiar?

Nu toată lumea are disciplina și persistența necesare. Gândiți-vă la oamenii din viața pe care ați dori să le modelați și luați în considerare modul în care trăiesc aceste 12 lucruri.

Invitați-i la cafea sau cină și vorbiți despre succesul lor, aceste 11 caracteristici și, probabil, aflați mai multe lucruri pe care le puteți adăuga la listă.

Acest post a apărut inițial pe DailyFinance.com.

Sfaturi De Top:
Comentarii: