A fi student, prin definiție, înseamnă că trebuie să faci tot ce poți pentru a salva fiecare bănuț pe care îl ai. Și dacă economisiți acești bani pentru a investi, fiecare dintre acești pași vă va ajuta să ajungeți acolo mai repede.

Freshmen, ai un avantaj - începi de jos, ca să construiești o fundație super puternică. Clasa superioară, este posibil să ai câteva obiceiuri de rupere ... dar poți să o faci.

Stash departe fiecare dolar aceste sfaturi vă ajută să economisiți și ați putea fi în jur de 10.000 dolari mai bine decât studentul mediu la sfârșitul anului.

Da, 10.000 de dolari.

Sună dulce, nu? Apoi, hai să intrăm!

1. Ditch the Car

Aceasta este cea mai mare economie. Dacă locuiți în campus (sau chiar dacă locuiți în afară, dar aproape), puteți economisi până la 6.735 dolari, conform unui raport al AAA de anul trecut, pe o mașină de dimensiuni mici. Mersul la și de la clasă nu este doar mai sănătos pentru inima ta, este mai sănătos pentru portofel.

Și dacă ai nevoie de o mașină? Ei bine, inchiriati unul pentru ziua in care ai nevoie de el. Utilizați un serviciu ca Turo, care vă permite să închiriați o mașină de la cineva care nu folosește a lor. Este o modalitate ieftină și ușoară de a vă distra!

2. Beți apa

Și salvați mare. Dacă sunteți ca niște studenți de colegiu, ați putea cheltui aproape 1000 de dolari pe an pe sifon (sau bere). Încetează. O petrecere frat vă poate învăța multe despre finanțarea personală.

Există o mână în buzunarul tău chiar acolo. Acum, trebuie să vă bazați pe ceva pentru a vă stinge setea și asta nu înseamnă să cumpărați și apă îmbuteliată.

Deoarece dacă vă beți, de asemenea, cele 64 de grame de apă îmbuteliată pe zi, probabil că veți cheltui aproximativ 1.460 de dolari pe an. Dar, nu vă faceți griji, există o opțiune care este la fel de sănătoasă ca sticla și mult mai puțin costisitoare.

Apa filtrata. Cu un pitcher și un sistem de filtrare, puteți cheltui doar 80 $ pe an. (Să-ți redau matematica pentru tine?) $ 1,000 (soda / bere) + 1.460 dolari (apă îmbuteliată) = 2.460 $ / an față de 80 $ / an - da.)

3. Mananca alimente delicioase din universitate

Următorul dvs. cel mai mare economizor vă poate economisi până la 600 de dolari pe an pentru alimente. Mâncarea în campusul universitar fără un plan de masă vă poate costa în jur de 17 USD pe zi (presupunând că mâncați trei mese pe zi), adăugând până la 1904 dolari - fără un plan de masă. Dar cumpărarea unui plan de masă care să vă permită să mâncați trei pătrate ar putea costa aproximativ 1.700 de dolari pe semestrul de 16 săptămâni. Vă scutește 200 $ pe semestru (600 $ / an).

Și dacă puteți găti acasă, nu mâncați dacă doriți să salvați și să nu utilizați Sala Universității.

4. Bună, Roomie!

Da, vă puteți reduce literalmente cheltuielile dvs. în jumătate sau 2/3 pentru locuințe și utilități în afara campusului prin preluarea unui coleg de cameră sau două. S-ar putea să trebuiască să înghiți câteva obiceiuri proaste, dar în cele din urmă ... nu sunt economiile care merită să fie?

5. Devino minimalist

Scapă de toate lucrurile tale. Vreau să spun că ai nevoie de un pat, de un laptop, de servicii de internet și de o celulă ... poate niște DVD-uri. Oh și niște haine. Dar ce altceva ai nevoie? Ți-ai îngropat capul în cărțile tale și este un moment minunat să profiți de mai puțin "lucruri". Sunați-vă un minimalist și nu sunteți sărac, sunteți șic.

Vrei mai multe sfaturi pentru a începe? Consultați acest articol despre "A deveni minimalist".

6. Deschideți Cutia lui Pandora

În loc să cumperi CD-uri (nu mai faceți asta?) Sau să descărcați melodii de pe iTunes, profitați de stațiile fără sfârșit de pe Pandora. Și în timp ce beneficiați de distracție gratuită, vizionați filme și TV online gratuit și nu plătiți prin cablu sau prin satelit.

Dacă sunteți în căutarea altor modalități de tăiere a cablurilor și de a economisi bani, citiți acest ghid: Cum să tăiați cablul fără a pierde vreuna din primele dvs. preferate

7. Ia Fit fără Gym

Cu toate acestea, dacă aveți acces la facilitățile gratuite de gimnastică din campusul dvs. - UTILIZAȚI-L. Dacă nu, aderați la un club sportiv în campus. Învățați cum să jucați anumite sporturi nu este doar un exercițiu bun, este o modalitate excelentă de a socializa și de a întâlni oameni noi (ahem, rezolvarea unei alte probleme de divertisment dacă nu aveți televiziune).8. Obțineți reduceri la echipamentele computerului

În loc să plătiți prețul integral pentru laptop și software, consultați tehnologia Apple pentru reduceri de educație pentru studenți. Vă recomand să căutați întotdeauna magazinul educațional pentru orice software de care aveți nevoie. Biblioteca dvs. universitară poate avea unele titluri de software, dar majoritatea companiilor mari oferă și reduceri studenților.

9. Banca Gratuită

Găsiți o bancă care oferă conturi gratuite pentru studenți pentru a evita să plătiți cecuri și taxe ridicate pentru serviciile pe care le oferă celorlalți. Verificați acest lucru pentru opțiunile de verificare a conturilor gratuite.

De asemenea, dacă sunteți în căutarea de conturi de economii pentru bani de absolvire sau bani în plus de la locul de muncă, a verifica această listă:

10. Nu plătiți dobânzile

Dacă trebuie să obțineți un card de credit, obțineți unul care oferă zero la sută intro APR fără taxe anuale. Veți obține o rată scăzută de intro și puteți obține puncte pentru achiziții pe care le puteți utiliza pentru a obține alte lucruri de care aveți nevoie sau doriți online. Citiți pe ce să căutați atunci când solicitați cărți de credit pentru studenți.

Avertisment: Trucul de a nu plăti dobânda vă plătește soldul înainte de sfârșitul ciclului de facturare, dacă intenționați să utilizați cardul dincolo de rata de introducere gratuită.

11. Profitați de tehnologie

Nu mai trebuie să cheltuiți sute în fiecare an pe manuale.Căutați-le online, încercați să le închiriați și să verificați site-uri precum Chegg.com sau să vedeți dacă puteți obține cărțile mai ieftine la Amazon.

De asemenea, consultați ghidul nostru pentru a compara cele mai bune companii de închiriere de manuale. Ar putea să vă salveze sute de cărți în fiecare semestru.

12. Devii antreprenor

Sunteți ultimul și cel mai bun mod de a ajunge în negru la sfârșitul anului este de a începe o afacere. Da, poți. Știi cum să faci ceva pe care prietenii tăi nu îl fac, să profiți de talentele tale. Aceasta este epoca de aur a antreprenorului ... și vă puteți lua felia ta de plăcintă acum; nu trebuie să aștepți să absolvi.

Începeți o afacere online sau deveniți un tutore pentru prietenii și vecinii dvs. - poate chiar să vă ocupați de unii dintre cei mai săraci colegii de școală pe care i-ați lăsat acasă. Skype este un mod minunat de a organiza sesiuni de îndrumare dacă nu sunteți disponibil să vă întâlniți unul cu altul.

Posibilitățile tale sunt nesfârșite - trăiește-ți întregul potențial chiar și acum, ca student, și câștigi întreaga ta păstrare.

Vrei mai multe idei? Check out această listă de 100 de moduri de a face bani în colegiu.

Puneți toate sau cât mai multe dintre aceste sfaturi în practică pe măsură ce puteți acum și încheiați anul cu un cashflow pozitiv - în loc să o terminați în roșu ca mulți alți studenți.

Ce trucuri trebuie să economisiți bani în colegiu în acest an?

Sfaturi De Top:
Comentarii: