"Trebuie să mergeți la școală pentru a obține o treabă bună".

Căutați un loc de muncă distractiv care să plătească bine? Speriat că cauza șomajului poate crește? Înregistrați-vă gratuit la www.Job.com și vezi cine angajează astăzi!

pălăria a fost o frază pe care tatăl meu mi-a bătut continuu în cap mai tare decât Lars Ulrich a putut să-și bată tamburul. (În cazul în care există un decalaj de generație, Lars este bateristul de la rock-ul Metallica). În timp ce sunt recunoscător că am urmat sfatul tatălui meu și mi-am obținut diploma de finanțare, un articol interesant al lui Wallet Pop.com mi-a surprins curiozitatea. Articolul aruncă o privire asupra unora dintre cele mai înalte meserii pe care le-ar putea obține fără un grad de colegiu.

Colegiul este ciudat! Potrivit College Boards.com, costul mediu pentru un an de școlarizare este de 7000 de dolari. Costul unui grad complet de patru ani este în creștere în fiecare an, făcând ideea de a obține acest colegiu iubit un grad un vis de conducte. Deci, care sunt celelalte opțiuni ale dvs.?

Găsiți locuri de muncă în zona dvs.

Căutarea de locuri de muncă prin

Există multe cariere pe care le puteți obține fără un grad real, dar majoritatea necesită fie o certificare a școlii profesionale, sau doar timpul la locul de muncă și de a vă face drum prin rânduri.

Un certificat de școală profesională poate fi obținut în cel mult șase luni sau până la patru ani. Cea mai bună parte este că aceste locuri de muncă plătesc bine - unii foarte bine! Dacă ați decis să nu participați la un colegiu de patru ani din liceu sau dacă sunteți în căutarea unui nou început la o nouă carieră, aici sunt unele dintre cele mai înalte cariere care nu au un grad.

Disclaimer: Deși există cu siguranță anumite locuri de muncă plătite pe această listă, cred că încă mai merită un grad de colegiu. Da, învățământul este ridicat și va continua să crească, dar experiența, conexiunile și mentalitatea oferite de colegiu sunt de neprețuit. Acum, la locurile de muncă ....

Cele mai mari locuri de muncă de plată fără diplomă de colegiu

1. Supervizorul departamentului de marjă: (83.000 dolari)

Un supraveghetor departament de marjă supraveghează un departament de credit al unei companii, care gestionează conturile de credite ale clienților și aprobă sau refuză acordarea de credite clienților. Acest loc de muncă va necesita, cel mai probabil, o mulțime de locuri de muncă de formare / umbrire. Nu vi se va cere să aveți o diplomă de finanțare sau de contabilitate pentru a obține locul de muncă, dar va trebui să cunoașteți procesul bine, deoarece domeniul de activitate al postului presupune calcularea matematică, precum și analiza datoriilor și recunoașterea principiilor contabile.

2. Controlor de trafic aerian: (74.922 dolari SUA)

Un controlor de trafic aerian este obligat să efectueze teste viguroase de către FAA, care include controale de sănătate, precum și teste de stabilitate mentală. Fiind un controlor de trafic aerian a fost votat cel mai stresant loc de muncă în Statele Unite mulți ani din cauza a ceea ce implică locul de muncă.

Acest loc de muncă nu necesită un grad de colegiu, dar este o industrie extrem de competitivă; ea ajută să cunoască pe cineva deja în afaceri.

3. Managerul stației de service auto: (72.000 dolari)

În esență, rolul administratorului stației de benzină este de a conduce operațiunile de zi cu zi ale unei benzinării. Domeniul de aplicare al lucrării include stabilirea prețurilor la gaze pentru ziua respectivă, programarea celorlalți angajați care lucrează la stație, comandarea de noi mărfuri pentru păstrarea rafturilor stocate, precum și administrarea directă a celorlalți angajați. Unele abilități care ar fi de ajutor pentru a obține acest loc de muncă ar fi bune abilități personale, precum și o experiență managerială. Încă o dată, ați putea obține acest tip de poziție, dacă vă deplasați pe scară până la experiența de lucru.

4. Broker imobiliar: (71.000 dolari)

Pentru a deveni un broker imobiliar, va trebui în continuare să luați câteva clase pentru a deveni certificat, dar încă mult mai puțin de o cheltuială pentru tine relativ la un grad de colegiu. Veți încerca să vindeți case, precum și să depuneți lucrările de hârtie pentru tranzacție și să vă ajutați în contractele de împrumut.

Oricine care a trecut prin liceu poate dobândi licența necesară pentru tranzacțiile imobiliare, dar dacă vă gândiți la această carieră, ar trebui să fiți foarte prietenoși și să aveți ore flexibile, deoarece cel mai probabil veți lucra la programele clienților.

Doriți să câștigați peste 100.000 de dolari devenind un agent imobiliar? Verifică 101 moduri de a face 6 cifre ca agent imobiliar.

5. Arhitectul Peisaj: (66.000 dolari)

Cu această carieră veți avea opțiunea dacă doriți să fiți certificat sau nu. Cu toate acestea, dacă sunteți certificat, veți avea acces la contracte mai mari și la o gamă mai largă de activități. Dacă nu vă deranjează să deveniți puțin murdar și să muncești din greu pentru a trăi, aceasta ar putea fi o carieră bună pentru tine. Această carieră vă poate cere să luați câteva clase la un colegiu comunitar în horticultură, precum și peisaj, dar aceste tipuri de clase nu sunt necesare. Asigurați-vă că aveți un ochi bun pentru design și o etică profesională puternică pentru a lua în considerare această carieră.

Iată cum să vă ghidez pornind propria companie de gazon și de a face niște bani serioși, la rândul lor fiind capabili să salveze niște bani serioși!

6. Leader Carpenter: (63.000 dolari)

Această slujbă va necesita o experiență vastă în domeniu. Acest tip de experiență poate fi dobândit fie prin a merge la o școală de comerț pentru a vă învăța tehnicile, fie prin a fi un ucenic la un dulgher de plumb.Dacă mergeți la școala de comerț, veți avea de fapt un tip de certificare care vă va face mai comercializabilă pe teren, dar dacă sunteți un ucenic, cel mai probabil vă va ateriza într-un loc de muncă care vă înlocuiește profesorul. Oricum puteți fi foarte de succes în acest tip de carieră, doar asigurați-vă că vă place să lucrați cu mâinile.

7. Director de securitate: (62.000 dolari)

Acest loc de muncă va fi cel mai probabil dobândit prin demararea într-o poziție de securitate de intrare, apoi să vă deplasați prin rânduri pentru a deveni director de securitate.

În funcție de compania pentru care veți lucra, s-ar putea să vi se solicite să faceți o verificare de fond, precum și unele inspecții minore de sănătate. S-ar putea să vi se solicite și un program de pregătire a pazei de securitate, dar cel mai probabil va fi plătit de către angajator, astfel încât costul educațional actual pentru dvs. să fie zero. Unele abilități bune de a avea pentru acest tip de slujbă ar fi unele caracteristici fizice deasupra mediei, precum și integritatea pentru a face ceea ce este bine.

De asemenea, puteți încerca să mergeți pe ruta polițiștilor. Asigurați-vă că studiați cu Ghidul examenului de poliție.

8. Mecanicul liftului (61.000 dolari)

La fel ca munca de tâmplar de plumb, acest loc de muncă va fi cel mai probabil dobândit printr-o diplomă de școală profesională sau o experiență de mulți ani. Fiind un mecanic de ascensoare are încă câteva prevederi. O mulțime de corporații majore vă va cere să aveți o licență și să lucrați pentru o companie asigurată, care în acest caz vă va obliga să treceți prin traseul școlii comerciale, astfel încât să puteți lucra la aceste locuri de muncă importante în cadrul companiei. Cea mai mare parte a acestei industrii este sindicalizată, astfel încât asigurați-vă că sunteți dispus să vă alăturați unei uniuni înainte de a intra în această linie de lucru.

9. Supervizor cablu: (60.000 dolari)

Această carieră ar fi o configurație de tip managerial. Ați fi responsabil pentru supravegherea lucrătorilor de întreținere și a instalatorilor care au instalat cutii de cablu și conexiuni la internet. Veți fi responsabil și de aspectul planificării, precum și de responsabilizarea lucrătorilor pentru a fi acolo unde trebuie să fie. O modalitate bună de a dobândi acest tip de poziție este fie să aplicați pentru postul cu un anumit tip de gestionare / planificare fundal sau să aplicați pentru poziția de nivel de intrare și să lucrați în sus, cunoscând afacerea.

10. Managerul serviciului de zbor: (54.000 dolari)

Această carieră ar fi, cel mai probabil, obținută prin mulțime de experiență de lucru. Veți fi responsabil pentru a ajuta echipajele de zbor programate, precum și să vă ocupați de reclamațiile clienților și să depuneți lucrările necesare pentru acestea. Acest loc de muncă ar necesita abilități personale mari, precum și o mulțime de pacienți cu clienți furioși. Companiile aeriene pot fi o zonă de stres în care să lucrați, așa că, dacă vă gândiți la această linie de lucru, asigurați-vă că vă puteți păstra răcoarea în cele mai dificile situații.

11. Fotograf freelance: (47.000 dolari)

Faptul de a fi un fotograf independent ia dăruire pentru aceste sarcini, precum și un ochi minunat pentru detalii artistice. Acest tip de carieră poate, de asemenea, să necesite deplasarea distanțelor pentru a putea obține dreptul de "împușcare" pentru povestea potrivită. Într-un fel, fotograful independent poate lua multe forme, cum ar fi fotografia naturii pentru reviste sau fotografia povestirilor pentru ziare sau chiar fotograful de tip paparazzi și căutarea următorului scandal de celebritate. Indiferent de alegerea dvs., această carieră ar putea fi plătită fără o experiență educațională necesară.

Doriți să vă transformați abilitățile de fotografiere într-o afacere legitimă pe bază de acasă? Iată un ghid vă arată cum această ședere la domiciliu mama face un trai bun. Verifică aici.

12. Formator personal (37.500 dolari)

Această carieră va necesita, cel mai probabil, să aveți o certificare, astfel încât să fiți calificat să învățați tehnicile adecvate de fitness fizic. Acest certificat nu este foarte dificil de obținut însă și este relativ ieftin în comparație cu orice alt tip de școală de comerț menționat mai sus. Pentru a avea succes în această linie de lucru, probabil că veți dori să fiți o persoană foarte activă din punct de vedere fizic, precum și să aveți o pasiune pentru această linie de lucru. Dacă vă placeți cele mai noi tendințe în fitness și petreceți deja mult timp în sala de gimnastică, aceasta ar putea fi opțiunea carierei perfecte pentru dvs.

Deci, dacă sunteți în căutarea de a vă întoarce la școală pentru o pregătire rapidă, sau ați decis că colegiul nu este opțiunea potrivită pentru dvs., există încă o mulțime de carieră acolo pentru tine de a alege de la. Indiferent ce faceți, nu vă faceți probleme. Rețineți următoarele nume: Henry Ford, Michael Dell, Walt Disney, Rachel Ray și Simon Cowell. Ghici ce au avut în comun toți acești întreprinzători? Da, ai ghicit-o. Nici un grad de colegiu.

Noțiuni de bază ca un antrenor personal este simplu, dar aici sunt niște ghiduri pentru a începe: Bootcamp de bază vă va arăta cum să începeți propriul bootcamp. Puteți încerca, de asemenea, obținerea dvs. Certificarea yoga.

Alte cariere notabile, nici o diplomă necesară

13. Directorul funerar (80.000 dolari)

Aveți nevoie de un antrenament pentru a fi director de funerare, dar odată ce o aveți, puteți face până la 80.000 de dolari pe an. Este important să puteți să vă ocupați de macabru și trebuie să aveți un anumit grad de tact și căldură, deoarece aveți de-a face cu oameni aflați în situații dificile. Cu toate acestea, dacă vă puteți angaja, este ceva de luat în considerare.

14. pilot comercial (50.000 dolari)

Poți face mai mult de 50.000 de dolari dacă te duci în calitate de pilot comercial la compania aeriană potrivită. Este necesară formarea, dar nu va trebui să obțineți un grad de colegiu. Poate fi o slujbă distractivă dacă vă place să zbori și puteți obține tarife reduse când nu sunteți la locul de muncă. Trebuie să fii departe de casă, totuși.

Adesea, primul pas pentru a deveni pilot comercial este să obțineți licența de pilot privat. Veți obține orele de zbor în sus și mai confortabile în cabina de pilotaj. Iată a studiu de studiu pentru a vă ajuta să treceți examenul PPL.

15. Conducerea camioanelor (45.000 dolari)

După șase până la opt săptămâni de antrenament și după ce ați obținut permisul de conducere comercial, puteți face 45.000 $ sau mai mult ca șofer de camion. Fă-ți drumul până devii antrenor și poți să scapi mai mult de 70.000 de dolari pe an. Șoferii de echipă, cei cu certificări hazmat și alții pot face salarii diferite. Trebuie să fii capabil să te ocupi de monotonia conducerii și să te ocupi de a fi departe de casă.

Pentru a deveni un șofer de camion, aveți nevoie de licența dvs. de conducere comercială sau CDL. Vă recomandăm să folosiți atât a Practica de testare CDL și Răspunsuri la testul CDL pentru a vă ajuta să studiați, astfel încât să puteți trece.

16. Agent de vânzări (nelimitat)

Pentru cei cu abilități corecte, vânzările pot fi o slujbă plăcută din punct de vedere financiar fără a avea nevoie de un grad de colegiu. Un agent de vânzări ar putea lucra la o structură a comisiei sau la o comisie de bază +. În ambele cazuri, cât de mult ajungi să depui, depinde de cât de bine vinzi, fie că vinzi mașini, mobilier, bunuri imobiliare, produse farmaceutice, procesoare de carduri de credit sau haine de înaltă calitate. În funcție de ceea ce faceți, este posibil să aveți nevoie să finalizați o certificare sau să obțineți licență. O persoană care are talentul potrivit poate face șase cifre pe an. Dar, de obicei, este nevoie de o cantitate mare de agitație.

17. Combaterea incendiilor (30.000 dolari)

Salariul de pornire este adesea puțin mai mare de 30.000 de dolari, dar puteți face mai mult de 50.000 de dolari pe an, în funcție de locul în care lucrați și dacă vă atingeți o poziție de supraveghere.

Nu aveți nevoie de un grad de colegiu, dar va trebui să treceți printr-un program de instruire. Va trebui să arătați rezistență și rezistență dacă doriți să fiți un pompier. Puteți, de asemenea, să ridicați salariul suplimentar dacă lucrați împotriva incendiilor sălbatice.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți fizic pentru taxa de stingere a incendiilor, vă recomand să verificați Treceți testul Beep. Este un ghid care vă ajută să vă pregătiți corpul pentru lupta împotriva incendiilor.

18. EMT (45.000 dolari)

Dacă sunteți pe punctul de a vă lua cursurile EMT pentru a deveni EMT, veți fi bucuroși să aflați că perspectivele de locuri de muncă în acest domeniu sunt foarte promițătoare. De fapt, Biroul Statisticii Muncii se așteaptă la o creștere a poziției cu 9% din 2008 până în 2018. Cu toate acestea, șansele de a avea o treabă bună în SMM sunt date celor care au mai multe certificări EMT (cum ar fi paramedicii). Salariile pe oră pot varia de la 9,08 $ (10% din forța de muncă câștigă mai puțin decât aceasta) la 23,77 $ (10% câștigă mai mult decât această limită). Salariile orare medii ale EMT-urilor se ridică la 14,10 USD (la data de mai 2012).

Obținerea certificărilor EMT este ușoară dacă studiați. Obține Paramedic Ghid de studiu astfel încât veți trece examenul la prima încercare.

19. Căi ferate (75.000 de dolari)

Îți plac trenurile? Dacă da, o slujbă de cale ferată ar putea fi doar pentru tine. Există o varietate de poziții de la ingineri, conducători și posturi de conducere disponibile. Călătoriile pe șine vă oferă șansa de a vedea noi părți ale țării, în timp ce vă plătiți foarte bine în acest proces.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de căi ferate, iată un ghid cuprinzător care împărtășește cum să obțineți un loc de muncă în industria feroviară.

20. Coder Medical (46.800 dolari)

Industria de asistență medicală este în plină expansiune și vă puteți aștepta să continue să se dezvolte cu generația Baby Boomer. Nu sunt suficiente medici și asistente medicale disponibile. În spatele tuturor medicilor este o echipă de coderi medicale care tipărește procedurile pe care le-ați făcut și facturați pe dvs sau compania dvs. de asigurări suma datorată. Aceasta este o industrie în creștere care nu necesită un grad. Academia Americana de Coderi Profesionisti (AAPC) a lansat un studiu salarial anul trecut, care a aratat in medie un coder medical castigat 46.800 dolari.

Pentru a fi coder medical, veți avea nevoie de o certificare CPC. Treceți examenul CPC și începeți cariera medicală de codificare cu acest lucru util CPC Examen de pregătire și studiu.

21. Tehnician IT

Există o serie de căi de carieră în domeniul tehnologiei informației care nu necesită o diplomă. Începând din timp, probabil veți efectua apeluri de asistență pe un birou de asistență și veți face numai 11-13 USD pe oră. Dar, pe măsură ce avansați abilitățile și obțineți mai multă experiență, puteți obține cu ușurință 50 000 până la 70 000 dolari pe an pe măsură ce intri în administrarea sistemelor și ingineria rețelelor.

Începeți-vă pe calea carierei dvs. IT prin a obține câteva instruirea și certificarea online a calculatoarelor.

Linia de fund

Fiecare loc de muncă are avantajele și dezavantajele sale. Și, indiferent de locul de muncă, probabil că veți avea nevoie de un antrenament. În timp ce un grad de colegiu nu poate fi necesar, este nevoie de un fel de formare profesională sau de formare a competențelor pentru a face cele mai multe locuri de muncă.

"Educația oficială vă va face viața. Educația de sine vă va face o avere. "- Jim Rohn

surse:

  • http://www.dailyfinance.com/blog/2010/08/11/skip-college-make-money-fast-10-high-paying-jobs-that-dont-re/
  • http://www.payscale.com
  • http://www.collegeboard.com/student/pay/add-it-up/4494.html

Caut loc de munca? Speriat că cauza șomajului poate crește? Înregistrați-vă gratuit la www.Job.com și vezi cine angajează astăzi!

Sfaturi De Top:
Comentarii: