Săptămâna trecută l-am avut pe Jason de la Electric Detectives împărtășind 10 sfaturi pentru a salva și a merge verde. Pentru a urmări acel post, iată alte 11 modalități mai bune de a economisi bani și de a da înapoi mamei pământului.

Conservarea energiei nu trebuie să fie un proces dificil. Puteți începe să trăiți un stil de viață "mai ecologic" făcând câteva modificări minore în casa dvs. Fiecare bit de energie pe care îl salvați ajută mediul și vă economisește bani!

Going Green Tips

Indicație: Utilizați ventilația pentru bucătărie!
Utilizați ventilatorul de evacuare a bucătăriei atunci când gătiți pentru a evacua aerul umed și mirosul de la gătit din casă.

Indicație: Utilizați unelte electrice pentru gazon!
Ori de câte ori este posibil, utilizați aparatul electric pentru gazon în loc de gaz. E mai eficient și mai bine pentru mediul înconjurător.

Sfat: transformați încălzitorul dvs. de apă până la 120 de grade!
Opriți setarea apei în câteva grade și reduceți cantitatea de energie electrică utilizată. O casă tipică utilizează 30% sau mai mult din factura electrică pe apă fierbinte.

Sfat: instalați o pătură izolatoare pe încălzitorul de apă!
Atingeți încălzitorul de apă. Se simte fierbinte? Dacă da, ar trebui să-l înfășurați într-o pătură izolatoare. Acesta va funcționa mai eficient și va economisi energie electrică, mai ales dacă aveți un încălzitor de apă mai vechi.

Indicație: Țineți bobinele de condensare de pe spatele frigiderului curat!
Bobinele din spatele frigiderului sunt suprafețe de schimb de căldură. Păstrați-le curate și unitatea va funcționa la o eficiență maximă.

Indicație: Evitați ușile și ferestrele casei dvs.!
Reparați călcarea și împrăștierea vremii în jurul casei dvs. pentru a vă atenua casa și pentru a ușura încălzirea și răcirea.

Sfat: cumpărați aparate eficiente energetic!
Când este timpul să înlocuiți un aparat în casa dvs., asigurați-vă că cele noi vă maximizează eficiența pentru a vă economisi bani.

Sfat: Instalați becuri ecobrige!
Scoateți becurile de pe lista dvs. de cumpărături și aruncați-vă scara! Becurile cu LED-uri durează de până la 15 ori mai lungi, iar becurile fluorescente compacte durează de 7 ori mai mult decât becurile incandescente. Puteți să vă luminați casa folosind doar 10% din energia electrică a becurilor incandescente.

Indicație: Montați dimmers de iluminare!
Puteți reduce factura de energie și puteți crește durata de viață a becului dvs. Setați starea de spirit în timp ce economisiți energia electrică!

Sfat: instalați senzori de ocupare!
Opriți automat luminile atunci când nu sunt utilizate. Wave la revedere la switch-uri lumina!

Sfat: Instalați cronometrele de iluminare!
Controlul costului iluminatului de Crăciun. Puteți rămâne în siguranță făcând să pară că sunteți acasă când nu sunteți!

Obțineți o evaluare a casei EcoBright

Sunteți gata să începeți să trăiți o viață mai responsabilă față de mediul înconjurător. Vrei să vezi cum să-ți faci casa mai eficientă din punct de vedere energetic. Dacă este cazul, trebuie să sunați la detectivii electrici și să cereți o evaluare a casei EcoBright.

În timpul unei evaluări de la EcoBright Home, un tehnician foarte instruit va inspecta fiecare aspect sau sistemul dvs. electric, inclusiv panoul, prizele, cablurile și multe altele. În total, există zeci de zone cu probleme potențiale asociate cu sistemul dvs. electric, care vor fi examinate îndeaproape.

La finalul evaluării, veți primi o evaluare care va explica orice deficiențe ale sistemului dvs. care ar putea fi responsabile pentru facturile de utilități drastic mai mari sau care ar putea provoca pagube viitoare în locuința dvs. De asemenea, evaluarea va include modalități prin care puteți elimina aceste probleme în timp ce diminuați impactul asupra mediului al sistemului dvs. electric și al locuinței.

Despre detectivii electrici

Detectivii electrici sunt specializați în lucrări de reparații și reparații electrice, de la schimbarea becurilor la reîncadrarea locuințelor și a birourilor. Am fost proprietari de familie și am funcționat din 1968. Toți membrii echipei noastre nu sunt disponibili de droguri, nu sunt controlați de fundal și nu sunt pregătiți profesional. Oferim o garanție de neegalat 100% pentru satisfacerea clientului. Avem prețuri anticipate în avans, astfel încât să știți prețul înainte de începerea oricărei lucrări. Avem 1000 de piese de pe vehiculele noastre de service pentru reparații la fața locului în casă sau de afaceri. Ne place să le numim depozitul nostru pe roți. Indiferent dacă ne sunați la ora 2 dimineața sau la ora 14:00, veți vorbi cu o persoană reală live, niciodată cu un robot telefonic. Ne puteți găsi în paginile dvs. locale galbene sau sunați-ne gratuit la 1-877-4-WIRE-PI sau faceți clic pe www.SolvedToday.com astăzi.

Sfaturi De Top:
Comentarii: