Sunteți interesat să vă pătrundeți prin colegiu? Sau cel puțin economisiți bani în moduri foarte unice și foarte inteligente? Cine nu este!

În calitate de student de colegiu trebuie să vă întindeți dolarii în măsura în care pot merge. Deci, puteți să vă puneți banii spre lucruri mai importante ... ... cum ar fi școlarizarea.

Dacă sunteți gata să vă supraîncărcați economiile, aici sunt câteva dintre acestea cel mai bun absolut bani de economisire a banilor pentru colegii.

Utilizați LOZO.com pentru economii mari de produse alimentare!

Doriți să salvați aluaturi grase pe alimentele dvs.? Accesați lista Lozo.com din lista dvs. de produse alimentare, iar Lozo va găsi cupoane pentru a merge cu lista dvs.

Ei vor căuta peste 400 de site-uri cu cupoane și vă vor trimite prin e-mail linkurile către cupoane printabile care vă vor ajuta să salvați.

Obțineți Amazon Prime GRATUIT

Amazon Prime este minunat. Este serios unul dintre site-urile mele preferate de salvare a banilor. Cu Prime nu veți primi doar două zile de transport maritim gratuit, dar veți obține, de asemenea, acces la promoții exclusive student. În plus, obțineți un credit de 10 USD de fiecare dată când vă adresați unui prieten.

Elevii primesc gratuit primele șase luni de la Amazon și apoi primesc o reducere de 50% după aceea.

Dacă alegeți să vă înscrieți după primele șase luni, veți avea acces la o bibliotecă de filme și emisiuni TV gratuite și veți avea posibilitatea să consultați o singură carte gratuită Kindle Prime pe lună.

Obțineți Open Office În loc de Microsoft Office

Nu vă puteți permite Microsoft Office în acest moment? Nici o problema.

Puteți descărca Open Office în schimb. Open Office are multe (dacă nu toate) aceleași programe ca Microsoft Word, cu excepția faptului că este complet gratuit.

Nu plătiți pentru scorurile de credit (obțineți-le GRATUIT)

După cum știți, este important să începeți să lucrați la finanțele dvs. în timp ce sunteți în facultate. Rămâneți în vârful scorului dvs. de credit și asigurați-vă că obțineți dobânzile pe care le meritați.

Vă puteți înscrie la un loc ca Credit Karma pentru a obține un scor de credit gratuit de 100%.

Scăpați contractul dvs. de telefon și de utilizare Republic Wireless

Colegii au un buget redus și nu este nevoie să plătiți un braț și un picior pentru serviciul de telefonie. Puteți să vă retrageți telefonul de la contract și să efectuați checkout-ul Republic Wireless.

Republic Wireless este un serviciu de telefonie mobilă care funcționează dintr-o combinație de turnuri și Wi-Fi. Cel mai bun dintre toate, planurile lor încep de la 5 dolari pe lună. Nu vă faceți griji, ele oferă smartphone-uri, la un preț mult mai accesibil!

Permiteți Mint.com să vă urmărească banii (gratuit)

Între studiul, munca și viața socială, urmărirea finanțelor poate pierde adesea prioritatea. Cu Mint.com puteți să vă conectați conturile bancare și cardurile de credit și să aveți cheltuielile dvs. urmărite pentru dvs.

Doar conectați-vă la contul dvs. în fiecare săptămână sau cam asa ceva și puteți vedea un instantaneu al cheltuielilor dvs.!

Numai transportă 20 de dolari când bei

Te duci vreodată la barul care intenționează să cheltuiască 20 de dolari, dar își dau seama că ai pierdut aproximativ 80 de dolari în dimineața următoare? Dacă răspunsul dvs. este da, trebuie să vă acordați o alocație de băut.

Luați doar o factură de 20 de dolari cu dvs. când ieșiți din băut. Dacă nu ai bani pe tine, atunci nu-l poți cheltui!

Verificați bunicul card cadou înainte de a cumpăra

Dacă intenționați să faceți cumpărături la un magazin popular de vânzare cu amănuntul în următoarele două săptămâni, faceți prima dvs. cercetare.

Aveți posibilitatea să utilizați un site cum ar fi Gift Card Granny pentru a cumpăra carduri cadou cu până la 25% reducere! Asta eo economie ușoară prea bună pentru a trece.

(Doamnelor) Cumpărați hainele de la Thredup sau LikeTwice

Îmi pare rău felii acest lucru este sfat este doar pentru doamne!

Când veți avea nevoie să vă cumpărați un costum nou, țineți-vă departe de mall. Vizitați un magazin de transport online, cum ar fi ThredUp.com sau LikeTwice.com, pentru a vă face cumpărăturile. Ambele aceste magazine de mărfuri acceptă numai îmbrăcăminte în stare excepțională și vând doar mărci de calitate superioară.

Am început să fac cumpărături la ThredUp acum un an și sunt îndrăgostită. Hainele sunt super accesibile și sunt de înaltă calitate. Odată ce le dați o încercare pe care o doriți, nu veți mai reveni la mall.

Nu cumpărați un calculator, descărcați o aplicație

Aveți nevoie de un calculator științific? Aveți un smartphone? Doar descărcați aplicația RealCac și sunteți bine să mergeți!

Utilizați universul studenților pentru a căuta reduceri pentru studenți

Puteți folosi Student Univers pentru a găsi nu numai reduceri exclusive pentru studenți, ci și pentru a câștiga bani înapoi.

Pur și simplu vizitați site-ul lor de căutare pentru elementul pe care îl căutați și vă vor anunța dacă puteți obține o reducere.

Hack drum prin colegiu

Cu puțină creativitate și o mică diminuare a efortului, vă puteți salva niște bani grave cu aceste hack-uri de economisire a banilor.

Să creștem această listă. Ce alte hack-uri de economisire a banilor sunt perfecte pentru studenti?

Sfaturi De Top:
Comentarii: