1040Now este un serviciu de taxe software care pare a fi blocat în anul 1997. Are calculatoare corecte și suportă toate formele majore, dar a fost aglomerat vizual și am constatat că nu a asigurat verificări pentru a vă asigura că toate informațiile dvs. erau corecte .

Ați citit corect acest lucru - acesta este software-ul fiscal nu au verificat erorile. Eu personal cred că IRS ar trebui să revoce licența eFile a acestei companii, dar nu sunt guvernul, nu pot decât să-mi împărtășesc gândurile.

Deși articolele de cunoștințe sunt un factor răscumpărător, acesta este un software pe care nu-l pot recomanda nimănui în 2018. Pentru a vedea de ce, continuați să citiți.


Rezumat rapid

  • Navigare slabă și ușurință în utilizare
  • Lipsa verificării erorilor este periculoasă
  • Prețuri ridicate în comparație cu alții pe piață
Incepe

1040Când navigați

1040Now solicită automat utilizatorilor printr-un proces de navigare ghidat (pe care îl voi explica într-un minut) sau utilizatorii se pot îndruma prin proces folosind butoanele din partea de sus a software-ului.

Exemplu de utilizatori de ecran ar trebui să dau seama

Din acel moment, utilizatorii pot selecta Pasul următor și continuă să se plimbe prin formulare. Dacă știți numele formularelor, acest lucru nu este de fapt un mod oribil de a structura un software fiscal. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu cunosc diferența dintre Planul C și Programul E și este destul de ușor să se confunde.

1040Ușor de utilizat

1040Now nu are opțiuni de import, text scrupulos și un aspect confuz. Cu toate acestea, focul de gunoi începe cu adevărat când vă dați seama că 1040Now nu prinde greșeli pentru utilizatori.

De exemplu, am renunțat la intrarea în venitul din activități independente, dar am adăugat contribuțiile SEP în secțiunea deduceri. Acest lucru nu ar trebui să fie posibil. Trebuie să aveți o activitate independentă sau un venit de afaceri pentru a face contribuții SEP. Acum mi-a permis să fac asta și nu am corectat-o ​​mai târziu.

1040Acum nu există secțiuni rezumate pe care presupun că ar trebui să le ofere unele verificări împotriva erorilor, dar în opinia mea, software-ul ar trebui să aibă și acele verificări. Nu ar trebui să puteți completa un formular sau o secțiune pentru care nu sunteți calificat - sau cel puțin ar trebui să semnaleze un tip de mesaj de eroare.

O altă problemă cu sistemul software a fost lipsa de vizibilitate. Nu mi-am putut găsi niciodată venitul total, modul în care diferitele forme pe care le-am completat mi-au schimbat rentabilitatea și care a fost deprecierea proprietății mele de închiriere.

Sincer, este doar un pachet software frustrant de folosit.

Articolele de cunoștințe acum

Singurul loc luminos pentru 1040Now este articolele despre cunoștințe. Fiecare formă a părut să aibă o legătură cu un articol de cunoștințe util și ușor de înțeles. Software-ul a avut, de asemenea, legături către articole IRS din când în când.

Am fost impresionat de baza de cunoștințe 1040Now. În plus față de baza de cunoștințe, utilizatorii pot trimite prin e-mail 1040Now pentru asistență tehnică. Cu toate acestea, apelurile necesită o plată.

Planuri și prețuri pentru 1040

1040Now percepe 14.95 dolari pentru formularele 1040EZ și 19.95 dolari pentru alte 1040 de formulare. Formularele de stat costă 17,95 USD pe stat.

Aceste prețuri includ asistență online (prin e-mail), dar nu suport telefonic.

Cine ar trebui să folosească 1040Now în 2018?

eu nu recomanda folosind 1040Now în 2018.

Este greu de utilizat, greu de măsurat dacă faci lucruri în mod corect, iar software-ul nu în mod necesar captează greșeli.

TaxHawk oferă prețuri chiar mai mici decât 1040Now, și este un serviciu superior. Dacă nu aveți nevoie de o afacere, puteți lua în considerare și TaxSlayer, H & R Block sau TurboTax în funcție de nevoile dvs.

  • Navigare - 20
  • Ușurința în utilizare - 20
  • Caracteristici și opțiuni - 20
  • Serviciul Clienți - 20
  • Planuri și prețuri - 20
20

rezumat

În analiza noastră 1040Now, ne uităm la modul în care acest software de impozitare online depășește marca în întregime pentru utilizator și de ce nu recomandăm nimănui să o folosească pentru a-și depune taxele.

Sfaturi De Top:
Comentarii: